v2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 απο καταστημα δεν φαινεται τπτ, στο booking φαινονται ολα και σε ηλεκτρονικα καταστηματα.
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, VasKag είπε Προσωπικά, σε όσα καταστήματα έχω ψωνίσει εκτός γειτονιάς με κάρτα, κανένα δε ζήτησε ταυτότητα. Ακόμα και στα μεγάλα. Και δεν το λέω για καλό. Τα μεγαλα οπως Κωτσοβολος εμενα παντα με ρωτανε, βεβαια δεν παω με χρεωστικη και τα ποσα συνηθως ειναι σχετικα μεγαλα.
ringboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Απλως το ονομα ειναι πρωτο στη λιστα των προσωπικων δεδομενων. Οχι βεβαια στην περιπτωση της πιστωτικης. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από ringboy
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Αν το βλέπουν θα αλλάξει κάτι? Και στα gmaps μπορείς να το δεις το όνομα (μάλιστα πρόσφατα κάποιος μου έστειλε αίτημα φιλίας στο fb επειδή άφησα 1/5 αξιολόγηση) και όπου έχεις βάλει το πλήρες όνομά σου.
ringboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Οπως το παρεις. Αν δινεις ας πουμε αβερτα το mail σου μπορει να το χασεις στο τελος απο spam. Αν δινεις το σταθερο σου θα εχεις μεγαλες ενοχλησεις απο διαφημιστικες. Αν δινεις το ονομα σου μπορει να μπεις παλι σε διαφημιστικες λιστες αναλογα με το τι αγοραζεις. Δεν ειναι λιγοι οι αγνωστοι μας παιρνουν τηλεφωνο και λενε : "Καλησπερα κε ταδε, εχουμε μια προσφορα για εσας ......μπλα, μπλα" Τα nik name στα φορουμ (και στα σοσιαλ μιντια) αραγε γιατι υπάρχουν? Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από ringboy
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ringboy είπε Τα nik name στα φορουμ (και στα σοσιαλ μιντια) αραγε γιατι υπάρχουν? Τουλάχιστον όσους έχω εγώ στο ινστα (και followers και following, αρκετά k), δεν χρησιμοποιεί κάποιος nickname. 2-3 άτομα (και λογικά και άλλοι) χρησιμοποιούν το όνομα και μέχρι ένα σημείο το επίθετο τους. Αλλά οι περισσότεροι έχουν το πλήρης όνομα. Στο fb έχει γίνει και υποχρεωτικό να μην έχεις nickname. Φορουμς/games άλλες κατηγορίες. Και τι μπορεί να κάνει ο άλλος αν ξέρεις ότι σε λένε Γιώργο Παπαδόπουλο? Δεν μπορεί να σε προσθέσει σε κάποια λίστα σπαμ απλά με το όνομα. Για το mail δεν χρειάζεται να το δώσεις εσύ, μπορεί να το πουλήσει κάποια εταιρεία/σαιτ που ήδη έχεις εγγραφεί/ασχοληθεί στο παρελθόν. Δλδ τόσοι επαγγελματίες με κάρτες όπου φαίνεται το τηλ τους, τους έχουν πρήξει από διαφημιστικές? Κάποιοι που γράφουν και μαιλ, το έχουν χάσει από σπαμ? Λίγη προσοχή θέλει για το που το γράφεις και δεν θα υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από SabotazNic
nikopoup Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Το όνομα το έγραφε σίγουρα όταν δεν την χρησιμοποιούσες ανέπαφα. Έχω καιρό να το παρατηρήσω και μπορεί να έχει αλλάξει.
ringboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα αυτο που φαινεται στο αντιγραφο εμπορου ειναι 4 νουμερα απο την χρεωστικη του πελατη. Ειπαμε παιδια, προσωπικα δεδομενα. (Εριξα σημερα μια ματια σε ενα αντιγραφο εμπορου ) Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από ringboy
rus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Εννοειται οτι φαινεται το ονομα, αλλα δεν εχει σημασια, δεν τους ενδιαφερει ουτε ασχολουνται.
VasKag Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Χρεωστικη καρτα περασμενη κανονικα και οχι ανεπαφα, φαινεται κανονικα το ονομα. Καλα θυμομουν. Για πιστωτικη δεν ξερω.
conkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 21/8/2020 στις 10:37 ΜΜ, VasKag είπε Έχω την εντύπωση ότι στο απόκομμα "αντιγραφο επιχείρησης" του pos γράφει το όνομα που είναι γραμμένο στη κάρτα. Με μια μικρή επιφύλαξη. Αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει πια λογω GDPR αλλα οπως και να εχεις δεν αποθηκευεται καπου στο καταστημα ακομη και οταν ηταν στην αποδειξη
VasKag Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, conkal είπε Αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει πια λογω GDPR αλλα οπως και να εχεις δεν αποθηκευεται καπου στο καταστημα ακομη και οταν ηταν στην αποδειξη Απάντησα πιο πρίν. Φαίνεται κανονικά το όνομα. Δε βρίσκω το λόγο πάντως να μη φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα