ringboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Εστω οτι καναμε μια αγορα σε καταστημα με χρωστικη καρτα. Ποια στοιχεια της καρτας ειναι μετα ορατα στο λογαριασμο του καταστηματος? Το ονομα του κατοχου της καρτας φαίνεται?
N3M3SiS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Όχι. Μόνο αριθμός κάρτας φαίνεται στο κατάστημα. Στις κινήσεις τις κάρτας σου όμως, φαίνεται κατάστημα, ποσό και ημερομηνία.
Salvation81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, ringboy είπε Καλησπέρα. Εστω οτι καναμε μια αγορα σε καταστημα με χρωστικη καρτα. Ποια στοιχεια της καρτας ειναι μετα ορατα στο λογαριασμο του καταστηματος? Το ονομα του κατοχου της καρτας φαίνεται? Το βασικο ειναι ο ιδιος ο κατοχος να παει εκει με την καρτα και να πληρωσει. Το λεω γιατι ακουγεται καπως αυτο. Βεβαια οταν χρησιμοποιεις καρτα αυτη η αγορα παει στην Εφορια αυτοματα.
ringboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ε ναι, η εφορια και η τραπεζα προφανως τα ξερουν ολα. Εννοω αν το καταστημα οπου πληρωνει κανονικα ο κατοχος της καρτας μπορει να δει το ονομα του κατόχου της καρτας στις τραπεζικες συναλλαγες του καταστηματος. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από ringboy
VasKag Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι στο απόκομμα "αντιγραφο επιχείρησης" του pos γράφει το όνομα που είναι γραμμένο στη κάρτα. Με μια μικρή επιφύλαξη. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από VasKag
bilya Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, VasKag είπε Έχω την εντύπωση ότι στο απόκομμα "αντιγραφο επιχείρησης" του pos γράφει το όνομα που είναι γραμμένο στη κάρτα. Με μια μικρή επιφύλαξη. δεν παίζει αυτό. συνήθως απλά γραφει τα 4 τελευταία ψηφία κ τα υπόλοιπα είναι με αστεράκια.
VasKag Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τα 4 τελευταία ψηφία ισχύει. Το όνομα το έχω δει σίγουρα. Ίσως το γράφουν μόνο στην πιστωτική. Θα το τσεκαρω ξανά από βδομάδα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από VasKag
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Ουτε το ονομα γραφει, ουτε τον αριθμό της καρτας, μόνο μέρος του αριθμου της κάρτας
VasKag Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όνομα γράφει σίγουρα. Απλά δεν θυμάμαι αν ήταν και στα 2 είδη καρτών ή μόνο σε ένα. Μιλάω πάντα για το απόκομμα. Στη κίνηση της τράπεζας δεν φαίνεται όνομα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από VasKag
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, ringboy είπε Καλησπέρα. Εστω οτι καναμε μια αγορα σε καταστημα με χρωστικη καρτα. Ποια στοιχεια της καρτας ειναι μετα ορατα στο λογαριασμο του καταστηματος? Το ονομα του κατοχου της καρτας φαίνεται? Αφου βγαίνει και απόδειξη για το μαγαζί.Η απόδειξη που παίρνεις εσύ τι γράφει;
VasKag Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν έχει κάνει ακόμα. Σκέφτεται να κάνει. Αλλά δε μπορώ καταλαβω γιατί ρωτάει αν φαίνεται το ονομα του κατόχου. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από VasKag
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, VasKag είπε Μάλλον δεν έχει κάνει ακόμα. Σκέφτεται να κάνει. Αλλά δε μπορώ καταλαβω γιατί ρωτάει αν φαίνεται το ονομα του κατόχου? Σου βρωμάει και εσένα κάτι ε;
VasKag Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος. Ας μας πει γιατί τον/την προβληματίζει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από VasKag
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εγω μαλλον θεωρω πως θελει να παει με καρτα αλλου να αγορασει αλλα αν του ζητησουν ταυτοτητα θα το κανουν πριν οχι μετα. Οποτε το μετα δεν ξερω σε τι μπορει να τον ενοχλει.
VasKag Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Προσωπικά, σε όσα καταστήματα έχω ψωνίσει εκτός γειτονιάς με κάρτα, κανένα δε ζήτησε ταυτότητα. Ακόμα και στα μεγάλα. Και δεν το λέω για καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα