Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Δεν εννούσα μεταφορά χρημάτων αλλά μεταφορά του λογαριασμού της Πειραιώς σε αλλη εχω ακούσει οτι πληρωνεις περιπου κανα 30αρι ενω είναι δουλειά λίγων λεπτών.

Πόσο κόστος είναι το άνοιγμα ; δηλαδή θα πληρώσω αλλά θα μείνουν στο λογαριασμό μου ;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, MrKasimis είπε

Καλησπέρα ,

Δεν εννούσα μεταφορά χρημάτων αλλά μεταφορά του λογαριασμού της Πειραιώς σε αλλη εχω ακούσει οτι πληρωνεις περιπου κανα 30αρι ενω είναι δουλειά λίγων λεπτών.

Πόσο κόστος είναι το άνοιγμα ; δηλαδή θα πληρώσω αλλά θα μείνουν στο λογαριασμό μου ;

Με iris δεν πληρωνεις κατι μεχρι 500 ευρω καθε μερα και ειναι θεμα δευτερολεπτων.

15 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Μπορείς να μεταφέρεις άμεσα απο μια τραοεζα στην αλλη με iris εως 500€ το μηνα νομίζω. Καποιες χρεωνουν κατι ψιλα και αλλες οχι. Στελνω 500 καθε μηνα απο alpha σε εθνικη χωρις χρέωση και η πίστωση αν γινει νωρις η συναλλαγή, γινεται αμέσως 

500 ευρω την ημερα .

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κανεις Μεταφορά 500 ευρώ την ημερα από την μια τράπεζα στην άλλη άνευ χρέωσης με το iris instant payment, paf κλπ. Αν πχ θες να κάνεις απο Πειραιώς σε eurobank ενεργοποιείς πρώτα το iris instant payment με το κινητό σου και μετά ενεργοποιείς το paf της eurobank πάλι με το κινητό σου...αν θες αύριο μεθαύριο κανείς ενεργοποίηση το iris της Πειραιώς και πάει λέγοντας...τσεκαρισμενο σε βάθος μηνών αυτό...

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Μπορείς να κανεις Μεταφορά 500 ευρώ την ημερα από την μια τράπεζα στην άλλη άνευ χρέωσης με το iris instant payment, paf κλπ. Αν πχ θες να κάνεις απο Πειραιώς σε eurobank ενεργοποιείς πρώτα το iris instant payment με το κινητό σου και μετά ενεργοποιείς το paf της eurobank πάλι με το κινητό σου...αν θες αύριο μεθαύριο κανείς ενεργοποίηση το iris της Πειραιώς και πάει λέγοντας...τσεκαρισμενο σε βάθος μηνών αυτό...

Ετσι...Το κανει η κορη μου που εχει λογαριασμο σε Πειραιως  και Alfa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MrKasimis είπε

Καλησπέρα ,

Το 30αρι που άκουσες μήπως το διάβασες στο άλλο θέμα της alpha? Απλά πουλάει ασφάλεια στα 30 ευρώ. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς λογαριασμού. Απλά ανοίγεις καινούργιο σε άλλη τράπεζα και μεταφέρεις τα χρήματα σου, με όποιον τρόπο θέλεις. Ότι κόστος υπάρχει θα είναι στο ebanking και στην έκδοση κάρτας 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το 30αρι που άκουσες μήπως το διάβασες στο άλλο θέμα της alpha? Απλά πουλάει ασφάλεια στα 30 ευρώ. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς λογαριασμού. Απλά ανοίγεις καινούργιο σε άλλη τράπεζα και μεταφέρεις τα χρήματα σου, με όποιον τρόπο θέλεις. Ότι κόστος υπάρχει θα είναι στο ebanking και στην έκδοση κάρτας 

Kόστος e banking ? Γιατί θα πληρώσεις για να σου βγάλουν κωδικούς ; και πόσο είναι ;

Εγώ θα ανοίξω για το 18 plus δηλ 18 εως 28 που ξεκινας με 50 ευρω απλα δν ξερω αν μενουν στο λογαριασμο σ 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MrKasimis είπε

Kόστος e banking ? Γιατί θα πληρώσεις για να σου βγάλουν κωδικούς ; και πόσο είναι ;

Εγώ θα ανοίξω για το 18 plus δηλ 18 εως 28 που ξεκινας με 50 ευρω απλα δν ξερω αν μενουν στο λογαριασμο σ 

Για το κόστος δες στην σελίδα της κάθε τράπεζας. 

Για ποιο 18+ λες? Αν θες ανοίγεις λογαριασμό και με 0 ευρώ υπόλοιπο. 

Τις απορίες σου τις ρώτησες στην τράπεζα ή στα είπαν γνωστοί και τα έχεις μπερδεμένα? 

• Like 1
Δημοσ.

Ένας είπε ότι πληρωνεις για το E banking

59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για το κόστος δες στην σελίδα της κάθε τράπεζας. 

Για ποιο 18+ λες? Αν θες ανοίγεις λογαριασμό και με 0 ευρώ υπόλοιπο. 

Τις απορίες σου τις ρώτησες στην τράπεζα ή στα είπαν γνωστοί και τα έχεις μπερδεμένα? 

..

Δημοσ.

Πηγαινε στην τράπεζα Αττικής να βρεις το φως σου. Πραγματικά τωρα ας ανοίξουμε και ενα τοπικ αν θα παω Πάρο ή Νάξο (ΝαξονΝαξοο 😆)

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μάλλον μετά κορωνοϊού είναι δωρεάν οι κωδικοί του ebanking. Μέχρι πριν Χ καιρό ήταν 5-6 ευρω και στις 2 τράπεζες. 

Το μόνο έξοδο που θα έχεις θα είναι αν επιλέξεις νομίζω κάρτα με χρήση προγραμμάτων Bonus. Και πάλι, αυτό για 100% θα το ρωτήσεις στην τράπεζα που θα ανοίξεις. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
14 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δεν μου φαίνεται και πολύ ασφαλής τρόπος συναλλαγής το 'λεφτά στο λεπτό'.

Γιατι οχι; Γνωριζεις πως λειτουργει ακριβως;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Δε χρειάζεται να έχεις 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς για να το κάνεις αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, MrKasimis είπε

Καλησπέρα ,

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Δεν γίνεται μεταφορά λογαριασμού, ούτε υπάρχει φορητότητα όπως στην κινητή τηλεφωνία :P

Εσύ ανοίγεις λογαριασμό σε νέα τράπεζα και η "παλιά" δεν εμπλέκεται πουθενά.

Αν δεν χρειάζεσαι τον λογαριασμό στην παλιά σου τράπεζα, μπορείς να τον κλείσεις.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...