MrKasimis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Χαίρετε, Την περίοδο αυτή κατέχω λογαριασμό στην Πειραιώς αλλά σκέφτομαι να πάω στην Eurobank επειδή έχει καλύτερο app διότι πιο πολύ θέλω να επεξεργάζομαι τα πάντα απο την εφαρμογή. Της πειραιώς είναι μέτρια σε σχέση με τις άλλες. Γιααυτο αποφάσισα να πάρω τη γνώμη σας επειδή οι περισσότεροι είναι εμπειροι σε τραπεζικές επιλογές. Και τέλος η μεταφορά λογαριασμών απο τη μιά στξν αλλη έχει χρέωση ή να πάω κατευθείαν να φτιάξω έναν ή θα μου πούν έχω ήδη έναν ., σέ άλλη τράπεζα ; Ευχαριστώ! 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εγω ολες τις τραπεζες ιδιες τις βλέπω. Σαφως και η μεταφορά χρηματων απο την μια τραπεζα στην αλλη εχει χρέωση Δεν τα τιμολογια των τραπεζων που σε ενδιαφερουν.
fredd0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 κατ αρχας μπορεις να εχεις λογαριασμους σε ολες τις τραπεζες, δεν ειναι παρανομο οποτε ανοιξε εναν στη Eurobank , πληρωσε τα μικροεξοδα (ebanking Κλπ) και χρησιμοποιησε τον μεχρι να αποφασισεις αν σου κανει για μεταφορα χρηματων απο μια τραπεζα σε αλλη, ειναι εμβασμα οποτε ναι εχει ενα κοστος. Αλλα κανενας δε σε σταματαει απο το να πας στη μια τραπεζα, να κανεις αναληψη (η αν ειναι πολλα λεφτα να παρεις επιταγη) και να καταθεσεις τα μετρητα/επιταγη στην αλλη 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Και οι τραπεζικες επιταγες εχουν κόστος Οπως και το άνοιγμα λογαριασμού στην Eurobank Ρωτα τους πρώτα
logokrimenos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μπορείς να μεταφέρεις άμεσα απο μια τραοεζα στην αλλη με iris εως 500€ το μηνα νομίζω. Καποιες χρεωνουν κατι ψιλα και αλλες οχι. Στελνω 500 καθε μηνα απο alpha σε εθνικη χωρις χρέωση και η πίστωση αν γινει νωρις η συναλλαγή, γινεται αμέσως 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Μπορείς να μεταφέρεις άμεσα απο μια τραοεζα στην αλλη με iris εως 500€ το μηνα νομίζω. Καποιες χρεωνουν κατι ψιλα και αλλες οχι. Στελνω 500 καθε μηνα απο alpha σε εθνικη χωρις χρέωση και η πίστωση αν γινει νωρις η συναλλαγή, γινεται αμέσως Δηλαδή ουτε η Εθνική σου κρατάει χρηματα για το εισερχόμενο έμβασμα των 500€;
logokrimenos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή ουτε η Εθνική σου κρατάει χρηματα για το εισερχόμενο έμβασμα των 500€; Οχι τπτ. Βεβαια θελει λιγο ψαξιμο, πρεπει να κανεις εγγραφή και να δηλώσεις ενα λογαριασμο σου για αυτη τη χρηση. Θα μπορουν να σε βρουν και απο το τηλέφωνο για να σου στείλουν λεφτά. Υπάρχει ένα thread εδω με αναλυτικες οδηγιες. Ετσι το ειδα εγω και το ξεκινησα
StamTheMan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, MrKasimis είπε Χαίρετε, Την περίοδο αυτή κατέχω λογαριασμό στην Πειραιώς αλλά σκέφτομαι να πάω στην Eurobank επειδή έχει καλύτερο app διότι πιο πολύ θέλω να επεξεργάζομαι τα πάντα απο την εφαρμογή. Της πειραιώς είναι μέτρια σε σχέση με τις άλλες. Γιααυτο αποφάσισα να πάρω τη γνώμη σας επειδή οι περισσότεροι είναι εμπειροι σε τραπεζικές επιλογές. Και τέλος η μεταφορά λογαριασμών απο τη μιά στξν αλλη έχει χρέωση ή να πάω κατευθείαν να φτιάξω έναν ή θα μου πούν έχω ήδη έναν ., σέ άλλη τράπεζα ; Ευχαριστώ! Η Πειραιως παντως εχει το πολυ δυνατο χαρτι του λεφτα στο λεπτο,ψαξτο. Αν εξαιρεσεις οτι τα ΑΤΜ της το σουκου τον πινουν ασχημα,κατα τα αλλα ειναι καλη.
kon1to Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, logokrimenos είπε Μπορείς να μεταφέρεις άμεσα απο μια τραοεζα στην αλλη με iris εως 500€ το μηνα νομίζω. Καποιες χρεωνουν κατι ψιλα και αλλες οχι. Στελνω 500 καθε μηνα απο alpha σε εθνικη χωρις χρέωση και η πίστωση αν γινει νωρις η συναλλαγή, γινεται αμέσως 5 ώρες πριν, logokrimenos είπε Οχι τπτ. Βεβαια θελει λιγο ψαξιμο, πρεπει να κανεις εγγραφή και να δηλώσεις ενα λογαριασμο σου για αυτη τη χρηση. Θα μπορουν να σε βρουν και απο το τηλέφωνο για να σου στείλουν λεφτά. Υπάρχει ένα thread εδω με αναλυτικες οδηγιες. Ετσι το ειδα εγω και το ξεκινησα εννοείς οτι μπορεις να στειλεις απο μια τραπεζα στην αλλη με iris σε άλλο άνθρωπο γενικά ή οτι μπορείς να στείλεις και στον εαυτό σου; Γιατι απ' όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται, καθώς η υπηρεσία μπορεί να είναι ενεργοποιημένη μόνο σε μια τράπεζα τη φορά. θεωρητικά υπάρχει τρόπος αλλά δεν είναι πρακτικός. 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Η Πειραιως παντως εχει το πολυ δυνατο χαρτι του λεφτα στο λεπτο,ψαξτο. Αν εξαιρεσεις οτι τα ΑΤΜ της το σουκου τον πινουν ασχημα,κατα τα αλλα ειναι καλη. αν και γενικά προτιμάω eurobank, για να βρεις atm πρέπει να ψάξεις πολύ...
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, logokrimenos είπε Οχι τπτ. Βεβαια θελει λιγο ψαξιμο, πρεπει να κανεις εγγραφή και να δηλώσεις ενα λογαριασμο σου για αυτη τη χρηση. Θα μπορουν να σε βρουν και απο το τηλέφωνο για να σου στείλουν λεφτά. Υπάρχει ένα thread εδω με αναλυτικες οδηγιες. Ετσι το ειδα εγω και το ξεκινησα Μπορείς να παραθέσεις το λινκ του νήματος
The_Judas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μου φαίνεται και πολύ ασφαλής τρόπος συναλλαγής το 'λεφτά στο λεπτό'. Επί του θέματος, κάθε τράπεζα έχει θετικά και αρνητικά. Οπότε εξαρτάται τι είδους συναλλαγές κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι η Πειραιώς έχει συνήθως τις πιο μεγάλες προμήθειες συναλλαγών. 19 ώρες πριν, MrKasimis είπε Και τέλος η μεταφορά λογαριασμών απο τη μιά στξν αλλη έχει χρέωση ή να πάω κατευθείαν να φτιάξω έναν ή θα μου πούν έχω ήδη έναν ., σέ άλλη τράπεζα ; παλιότερα μπορούσες να τα μεταφέρεις πιο εύκολα και χωρίς χρεώσεις με τραπεζική επιταγή που έπαιρνες από την τράπεζά σου και την έδινες στην επόμενη. Τώρα νομίζω ότι έχει χρεώση και αυτό. Εναλλακτικά στέλνεις έμβασμα με την αντίστοιχη προμήθεια. Η Πειραιώς χρεώνει 1 ευρώ για έμβασμα μέχρι 15000. Πάνω από 15.000 η χρέωση αναβαίνει στα 6 ευρώ. Μπορείς βέβαια να σπάσεις σε πολλά εμβάσματα. Υπάρχει βέβαια και στην τράπεζα που παραλαμβάνει και μια προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος.. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από The_Judas
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δεν μου φαίνεται και πολύ ασφαλής τρόπος συναλλαγής το 'λεφτά στο λεπτό'. γιατι;
The_Judas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 δεν μπορείς να στείλεις σε λάθος άτομο τον κωδικό; τουλάχιστον με μεταφορά σε PayPal ή σε τραπεζικό λογαριασμό ξέρεις που παει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν μπορείς να στείλεις σε λάθος άτομο τον κωδικό; τουλάχιστον με μεταφορά σε PayPal ή σε τραπεζικό λογαριασμό ξέρεις που παει. Εκτός του οτι αυτο δεν εχει να κάνει με το κατα πόσο είναι ασφαλές ενα σύστημα το ιδιο συμβαίνει και με το Paypal κλπ. Μπορει να το στείλεις σε λαθος ατόμο. Ασε που αν στειλεις τον κωδικο μεσω instagram/messenger/telegram Μπορεις να διαγραψεις το μήνυμα. Τελος αν σε φοβιζει τοσο παρε τον τηλεφωνο και πες του το τηλεφωνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα