Προς το περιεχόμενο

Oppo Find X2 Pro ή OnePlus 8 Pro ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, anax111 είπε

Από ότι θυμάμαι το πετυχαίνει με περισκοπικό φακό. Γατί λες ότι δεν είναι οπτικό; Αναμένω με ενδιαφέρον τις διευκρινίσεις σου. 

Αν εχειςμια απλη στοιχειώδη γνώση απο φωτογραφικές μηχανές πως λειτουργούν κλπ μπορείς να καταλάβεις αμέσως ( λόγω ποιότητας κυρίως) ότι το αποτέλεσμα που παίρνεις στο 5x είναι τόσο κακό που τηνει να ειναι απλά ένα μέτριο ψηφιακό 5x... 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Να προτείνω Vivo Nex 3S 5G? Αλλιώς όπως λένε και οι άλλοι πήγαινε σε OnePlus, πάρα πολλά updates.

Έχεις δουλέψει VIVO; Αν ναι ποια είναι η εμπειρία σου από τις συσκευές της και την υποστήριξή τους; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anax111 είπε

Έχεις δουλέψει VIVO; Αν ναι ποια είναι η εμπειρία σου από τις συσκευές της και την υποστήριξή τους; 

Δυστυχώς όχι αλλά θέλω να πάρω το ίδιο τώρα ή το Vivo IQOO 3 γιατί ακούω πολύ καλά πράγματα από συγκεκριμένους επαγγελματίες reviewers και sites. Το OS τους είναι λίγο ιδιόμορφο βέβαια, αναλόγως τα γούστα του καθενός.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2020 στις 2:31 ΠΜ, Comic maniak είπε

Δυστυχώς όχι αλλά θέλω να πάρω το ίδιο τώρα ή το Vivo IQOO 3 γιατί ακούω πολύ καλά πράγματα από συγκεκριμένους επαγγελματίες reviewers και sites. Το OS τους είναι λίγο ιδιόμορφο βέβαια, αναλόγως τα γούστα του καθενός.

Κοίτα υπάρχουν αρκετές συσκευές με Snapdragon 865 αλλά εάν είναι να αντικαταστήσεις μια ναυαρχίδα Samsung θες να πας σε κάτι αξιόπιστο ποιοτικά. Δεν είναι μόνο το Hardware, είναι η ποιότητα κατασκευής και το software. Οι αλγόριθμοι π.χ. της Samsung στις κάμερες είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά και όχι το hardware που σε πολλές περιπτώσεις είναι το ίδιο με πολύ φθηνότερα μοντέλα. Για αυτό κατέληξα στις 1+ και Oppo γιατί είναι δύο εταιρίες που έχουν αποδείξει ότι φτιάχνουν μοντέλα με συγκρίσιμη ποιότητα με τις ακριβές επώνυμες ναυαρχίδες. Τα Vivo τα έχω εξετάσει και διαβάζω ότι όσο πάει ανεβάζει το ποσοστό της στην αγορά της Κίνας όπου είναι πλέον μια απαιτητική αγορά αλλά επειδή δεν έχω πιάσει ποτέ μου κινητό της στα χέρια μου προς το παρόν δεν βάζω το Nex 3S 5G στα υποψήφια για αγορά. Εάν κάποιος έχει δουλέψει Vivo ας μας πει την εμπειρία του από την εταιρία και τις συσκευές της. 

• Like 1
Δημοσ.

H Asus ανακοίνωσε το Zenphone 7 Pro που είναι απόλυτα ανταγωνιστικό. Η εμπειρία μου με το Zenphone 2 ήτανε εξαιρετική από κάθε άποψη οπότε το βάζω και αυτό στα υποψήφια. Και δεν έχει και τρύπα στην οθόνη!

•  
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oppo vivo oneplus ειναι ιδια εταιρία.. BBK τη λενε. Ολα μοιαζουν μεταξυ τους. Μεταξυ των δυο είναι σχεδον ιδια τηλεφωνα.. Το καταλαβαινει κανεις κ βλέποντας απλα τα χαρακτηριστικά τους στο gsmarena. Ακριβως ιδια οθονη... Ιδιες καμερες (εκτος τον τηλεφακο.. Υπερ του oppo σαφως).. Ιδιο επεξεργαστή... Γενικα τα κινητα ειναι ιδια.. Απλα το oppo ειναι στα σημεια λιιιγο καλυτερο (βασικη καμερα και τηλεφακο)... Λογικο αν σκεφτεις οτι ειναι η ναυαρχιδα της OPPO ενω τ 8 pro ειναι ναυαρχιδα της oneplus που είναι θυγατρική της oppo. Οποτε εχουν κανει ενα ελάχιστο καλυτερο το find x2 pro απ το 8 pro. Οποιο και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις. Τ λογισμικο μοιαζει... Πιο καλο ειναι το oxygen os της oneplus αλλα και της oppο ειναι σε μεγαλο βαθμό ίδιο πλεον. Αναβαθμισεις η oneplus δινει ακομα στο op3 π ειναι του 2016 φαντασου (τ χει συγγενης μου).. Η oppο δεν γνωριζω σε αυτο το κομματι. Μπαταρια π ανεφερε καποιος εχει πιο μικρη το oppo απ ο, τι βλεπω σε reviews και τα δυο κινητα βγαζουν μερα ανετα με πολλη χρηση με την οθονη στα 120hz QHD... Οποτε κ εκει το ιδιο. Στη θεση σου θα παιρνα το oppo σαν λιιγο καλυτερο στην καμερα. Κ ας μην παιρνει (ισως) αναβαθμισεις οσα χρονια δινει η oneplus. Τα χω ψαξει κ εγω παντως για ααν μ τη βιδωσει να αλλαξω το p30 pro που εχω και σαν τιμη βρίσκεις πολυ πιο φτηνα το oneplus. Σκεψου παντως και για p40 pro αν δν σε πειραζουν τα μικροπροβληματα με την Google... Παιρνεις τις καλυτερες καμερες στην αγορα μπρος πισω και καλυτερη μπαταρια επισης κ απο το oppo και απ το oneplus . Αν δεν ειχε την... Διπλη τρυπα στην οθονη που με χαλαει καπως θα σ λεγα δαγκωτο εκει (αν δν εχεις θεμα με τα services). Οσο για το xiaomi που αναφερθηκε.. Κ εγω ειχα (mi8) και το miui ειναι ο λογος που και δωρο να μ δωσουνε πλεον θα το δωσω την επομενη μερα για πωληση. 

Επεξ/σία από Giorgos17589

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...