georgepppo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν εχεις 🙃 16 λεπτά πριν, MixalisX είπε Στα @@ μου Ωωωωωω τα μισα 15 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν εχεις 🙃 16 λεπτά πριν, MixalisX είπε Στα @@ μου Ωωωωωω τα μισα 15 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν εχεις 🙃 16 λεπτά πριν, MixalisX είπε Στα @@ μου Ωωωωωω τα μισα 15 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν εχεις 🙃 16 λεπτά πριν, MixalisX είπε Στα @@ μου Κολλησε το κινητο και πατηθηκε πολλες φορες Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από georgepppo
KnightRider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Αν ήταν έτσι θα είχαμε όλοι κινητά 10ετίας. Δεν πάει έτσι... Βασικά δεν επικροτώ τις συγκεκριμένες αγγελίες και τις θεωρώ γελοίες και πιο γελοίους αυτοί που θα τα αγοράσουν. Αλλά περισσότερο απεχθάνομαι και σιχαίνομαι τις εξυπνάδες του καθένα που ξέρει μόνο να κρίνει να ειρωνεύεται και να προσβάλει και τίποτε άλλο. Και με ένα καινούργιο Android των ~150€ μπορείς άνετα να παίξεις fortnite - πόσο μάλλον με μεταχειρισμένα 3ετίας που μπορείς να πάρεις αρκετά καλύτερη συσκευή με snapdragon 800+ (φυσικά να ψάξεις καλά θέλει) Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί από εμάς σχολιάζουμε με έναν θυμό/ειρωνεία γιατί τον τελευταίο καιρό οι εταιρίες τα έχουν χαμένα και γενικά ο καταναλωτής πιο πολύ βγαίνει χαμένος και γενικώς δεν μας αρέσει καθόλου τελευταία οι κινήσεις των εταιριών (ειδικά στο ότι θέλουν κάθε χρόνο να μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια συσκευή) Τώρα αυτό που έγινε με το fortnite στα iPhone είναι πολύ λογικό να υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις/σχόλια γιατί οι iPhone users έχουν δώσει τόσα λεφτά για iPhone και να μην μπορούν τώρα να παίξουν ένα παιχνίδι ενώ οι κάτοχοι Android (ακόμη και με φθηνή συσκευή) να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι αυτό... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από KnightRider 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 52 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε δε ρωτησα Πιστεψε με, ναι.. 49 λεπτά πριν, MixalisX είπε Στα @@ μου 48 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Δεν εχεις 🙃 Σταθμισμένος μέσος όρος IQ και των δύο σας προσεγγίζει το 50.
tsarouc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, KnightRider είπε Και με ένα καινούργιο Android των ~150€ μπορείς άνετα να παίξεις fortnite - πόσο μάλλον με μεταχειρισμένα 3ετίας που μπορείς να πάρεις αρκετά καλύτερη συσκευή με snapdragon 800+ (φυσικά να ψάξεις καλά θέλει) Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί από εμάς σχολιάζουμε με έναν θυμό/ειρωνεία γιατί τον τελευταίο καιρό οι εταιρίες τα έχουν χαμένα και γενικά ο καταναλωτής πιο πολύ βγαίνει χαμένος και γενικώς δεν μας αρέσει καθόλου τελευταία οι κινήσεις των εταιριών (ειδικά στο ότι θέλουν κάθε χρόνο να μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια συσκευή) Τώρα αυτό που έγινε με το fortnite στα iPhone είναι πολύ λογικό να υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις/σχόλια γιατί οι iPhone users έχουν δώσει τόσα λεφτά για iPhone και να μην μπορούν τώρα να παίξουν ένα παιχνίδι ενώ οι κάτοχοι Android (ακόμη και με φθηνή συσκευή) να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι αυτό... Δεν διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που λες. Καθώς και συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν σχόλια και αντιδράσεις. Αλλά να βρίζεις κάποιον που έβαλε μια αγγελία? ΤΟ θεωρώ τουλάχιστον υπερβολή. Αλλά ίσως είμαι μόνο εγώ.
tasosbacon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, tsarouc είπε Δεν διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που λες. Καθώς και συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν σχόλια και αντιδράσεις. Αλλά να βρίζεις κάποιον που έβαλε μια αγγελία? ΤΟ θεωρώ τουλάχιστον υπερβολή. Αλλά ίσως είμαι μόνο εγώ. Που είδες ακριβώς βρισιά εσυ?
mants118 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 επόμενο βήμα σε αγγελίες: πωλείται fortnite 2500 ευρουλάκια και δώρο το iPhone!!! 1
tsarouc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, tasosbacon είπε Που είδες ακριβώς βρισιά εσυ? Διάβασε προσεκτικά όλα τα μηνύματα. Θα δεις αρκετές πιστεύω. Εκτός και αν τα διέγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας. 1
ParafronGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Πλάκα πλάκα, υπάρχει κανείς που να το είχε και να του δουλεύει μετά την αφαίρεση; Το είχα όταν κυκλοφόρησε, το βρίσκω στις «αγορασμένες» εφαρμογές και κατεβαίνει κανονικά , αλλά στο 80% της ενημέρωσης, μπυ πετάει μήνυμα ότι κάτι είναι corrupted και ξεκινάει από την αρχή ( iPhone )
ChimairaX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Όταν η epic βγάλει update, από που ακριβώς θα πάρει το update το παιχνίδι;;
tasosbacon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, tsarouc είπε Διάβασε προσεκτικά όλα τα μηνύματα. Θα δεις αρκετές πιστεύω. Εκτός και αν τα διέγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας. Δεν διέγραψε κανεις τίποτα. Προφανώς οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται. Καλό σου απόγευμα .
CheOnWeb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 hour ago, tsarouc said: Πως θα κάνει αναβάθμιση οεο? Δεν θα το πετάξει έξω ο σέρβερ? Λογικά δεν θα μπορεί καν να κάνει αναβάθμιση αφού θα του ζητηθεί το Apple ID που είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί για να κατέβει. Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω.
tsarouc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, tasosbacon είπε Δεν διέγραψε κανεις τίποτα. Προφανώς οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται. Καλό σου απόγευμα . ???
ier506 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν με ανησυχεί το ότι πωλούνται ένα σκασμό λεφτά. Και εγώ μπορώ να πουλήσω στο eBay μια τρίχα μου με τιμή εκκίνησης 10000 ευρώ. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα το αγοράσουν!!! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από ier506 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα