tsoukalasKaminia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TasosPk είπε Και μαλιστα το 6s ουτε καν κανενα προσφατο. Ο Τυπος παει οντισιον για το επομενο "το αυτο" καλυτερος clown δεν θα υπαρξει. ο άλλος μου έκανε και sad face reaction, κανένας φίλος του θα είναι. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από tsoukalasKaminia
CarbonFibre Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα σε αυτή τη ζωή θέμα προσφοράς-ζήτησης είναι. Δεν θα εκπλαγώ αν πολλοί το αγοράσουν. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από CarbonFibre
Hatsos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δεν φταίνε αυτοί που τα πουλάνε αλλα αυτοί που τα αγοράζουν. 4
stafaf Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και γιατί να μην πάρουν ένα καινούργιο android με 200€ να το παίξουν? Πρέπει να'ναι ντε και καλά iphone. 20 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε ο άλλος μου έκανε και sad face reaction, κανένας φίλος του θα είναι. Δώσε link να του κάνω αντιπροσφορά ένα 5λιτρο καλαμποκέλαιο σε άριστη κατάσταση σε δοχείο με πώμα. Edit: Άσε το βρήκα το αστροπελέκι τον μπρούκλη. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από stafaf 3 1
mants118 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 κάποιοι τα πουλάνε και με wallpapers προσωπικά τους, όπως πχ το πρώτο που είδα στο ebay που έχει και μια συμπαθητική οικογένεια!!! 😛 41 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Και εγώ πουλάω 50δραχμο με τον Περικλή στα 2.000 ευρώ. Ελπίζω να μη γίνει θέμα όπως με το 100ρικο και τον Μεγ.Αλέξανδρο. Edit: Τον Όμηρο έχει πάνω, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε τώρα στις λεπτομέρειες. το αγοράζω το 50δραχμο για 2000 δραχμές. που να στα στείλω;;; 😛 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, stafaf είπε Και γιατί να μην πάρουν ένα καινούργιο android με 200€ να το παίξουν? Πρέπει να'ναι ντε και καλά iphone. Δώσε link να του κάνω αντιπροσφορά ένα 5λιτρο καλαμποκέλαιο σε άριστη κατάσταση σε δοχείο με πώμα. Edit: Άσε το βρήκα το αστροπελέκι τον μπρούκλη. Ναι άσε μην τον εκθέσουμε κι ολας το αστροπελέκι
KnightRider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Πως φαίνεται ότι ο κόσμος έχει χαζέψει τελείως... Δηλ τους είναι πολύ δύσκολο να σκεφτούν με την λογική πως απλά μπορούν να αγοράσουν ένα φθηνό Android για να παίξουν fortnite 1
ignome4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Ωπ! Εδώ τι έγινε, αισχροκέρδεια ή ελεύθερη αγορά
tsarouc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω. Όσο υπάρχει η ζήτηση δεν υπάρχει και η προσφορά? Γιατί σας φαίνεται περίεργο? Πάντα υπάρχουν αγοραστές για τα πάντα ότι και αν είναι αυτό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλάει ότι θέλει και όσο θέλει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι άλλο. Αυτές οι βλακείες δεν κάνουν συχνά αναβαθμίσεις? Πως θα κάνει αναβάθμιση οεο? Δεν θα το πετάξει έξω ο σέρβερ? 21 λεπτά πριν, KnightRider είπε Πως φαίνεται ότι ο κόσμος έχει χαζέψει τελείως... Δηλ τους είναι πολύ δύσκολο να σκεφτούν με την λογική πως απλά μπορούν να αγοράσουν ένα φθηνό Android για να παίξουν fortnite Αν ήταν έτσι θα είχαμε όλοι κινητά 10ετίας. Δεν πάει έτσι... Βασικά δεν επικροτώ τις συγκεκριμένες αγγελίες και τις θεωρώ γελοίες και πιο γελοίους αυτοί που θα τα αγοράσουν. Αλλά περισσότερο απεχθάνομαι και σιχαίνομαι τις εξυπνάδες του καθένα που ξέρει μόνο να κρίνει να ειρωνεύεται και να προσβάλει και τίποτε άλλο. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από tsarouc 2
Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, MixalisX είπε Στα @@ μας δε ρωτησα 1 ώρα πριν, Arkin είπε Υπάρχει κάποιος που θα τα αγόραζε? Πιστεψε με, ναι..
MixalisX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε δε ρωτησα Στα @@ μου
Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, MixalisX είπε Στα @@ μου Δεν εχεις 🙃 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, blanka είπε Θυμάστε το flappy bird? Το τι πανικός είχε γίνει τότε δεν περιγράφεται. Εαν θυμάμαι καλά ο τύπος που το έβγαλε είχε βγάλει τρέλα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα