Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια σελιδα στο Wordpress και απο οτι βλεπω οταν κανω αναζητηση το url δεν μου την εμφανιζει στα αποτελεσματα .
Καθολου σαν να μην υπαρχει.

Δικιμασα αυτη την μεθοδο https://digitalbang.gr/πώς-να-εμφανίζεται-το-site-μου-στο-google/ με το Yoast SEO plugin αλλα δεν ξερω πως αν το ρυθμισω.

Υπαρχει καποιος που να ειχε το ιδιο προβλημα??

Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω τον λογο που δεν μου την εμφανιζει.αλλιως θα ηταν ποιο ευκολα τ πραγματα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Καταρχήν πόσο καιρό είναι η σελίδα; 

Έπειτα εδώσες άδεια στις μηχανές αναζήτησης να μπορούν να προσπελασουν το site σου; 

Η σελιδα ειναι 3 μερες

Αν εννοεις το google search console ναι μου την εχει βγαλει ως επιτυχής

Δημοσ.

ειναι καινουργιο,δεν ξερω αν σε εχουν προσπελασει οι αραχνουλες τους

οχι δεν εννοω αυτο (νομιζω), στην αρχη της εγκαταστασης (δεν ξερω αν υπαρχει αλλου μετα) εχεις μια επιλογη να μην μπορει να σε δουν οι μηχανες αναζητησεις

Λεγεται search engine visability https://i2.wp.com/wordpress.org/support/files/2018/10/install-step5_v47.png?ssl=1

δεν εκανες tick εκει;

ΥΓ: για πες καποια λεξη για να δουμε τι βγαζει και σε αλλους; με τι λεξεις κανεις αναζητηση δηλαδη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

ειναι καινουργιο,δεν ξερω αν σε εχουν προσπελασει οι αραχνουλες τους

οχι δεν εννοω αυτο (νομιζω), στην αρχη της εγκαταστασης (δεν ξερω αν υπαρχει αλλου μετα) εχεις μια επιλογη να μην μπορει να σε δουν οι μηχανες αναζητησεις

Λεγεται search engine visability https://i2.wp.com/wordpress.org/support/files/2018/10/install-step5_v47.png?ssl=1

δεν εκανες tick εκει;

ΥΓ: για πες καποια λεξη για να δουμε τι βγαζει και σε αλλους; με τι λεξεις κανεις αναζητηση δηλαδη

Ναι σε αυτο δεν έχω κάνει τικ

Πόσο θα πρέπει να περιμένω να εμφανιστεί η σελίδα ;να την βρει το google ;

Eιναι το site της υπογραφής

Επεξ/σία από Rpanagos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Πόσο θα πρέπει να περιμένω να εμφανιστεί η σελίδα ;να την βρει το google ;

Καταρχάς δεν φαίνεται να έχεις κάνει κάτι λάθος, το angrygamer.gr/robots.txt επιτρέπει κανονικά στα bot της google να σκανάρουν το site.

Το πόσο θα πρέπει να περιμένεις είναι άγνωστο, δεν υπάρχει κάποιος standard χρόνος. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα site που βάζω στο παλιό μου server τα σκανάρει ακαριαία η google ενώ αυτά που βάζω σε πιο νέο server αργούν παραπάνω. Υποθέτω θα υπάρχει κάποιο κρυφό ranking της αξιοπιστίας του IP.

Για να βοηθήσεις το site σου να σκαναριστεί πιο γρήγορα βάλε google analytics και κάνε το verify στο Google Search Console.

Επίσης άσχετα από το χρόνο που θα κάνει για να εμφανιστεί το site πρέπει να φροντίσεις να βάλεις με τη βοήθεια του yoast seo ένα περιγραφικό meta title στην αρχική σελίδα και αφού δεν έχεις κάποιο περιγραφικό κείμενο βάλε και ένα meta description.

Καλό θα ήταν για να βελτιώσεις αισθητά το χρόνο φόρτωσης σε κινητά να κόψεις το background όπως το έχω από κάτω και να το κάνεις repeat νε css, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και θα γλιτώσεις 600kb++.

ANGRY-GAMER-BACKGROUND-scaled.png.1a570799ed05e4233e9dc05b43a377d5.png

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, elpenor είπε

1) το angrygamer.gr/robots.txt επιτρέπει κανονικά στα bot της google να σκανάρουν το site.

Το πόσο θα πρέπει να περιμένεις είναι άγνωστο.

2)βάλε google analytics και κάνε το verify στο Google Search Console.

3)να βάλεις με τη βοήθεια του yoast seo ένα περιγραφικό meta title στην αρχική σελίδα και αφού δεν έχεις κάποιο περιγραφικό κείμενο βάλε και ένα meta description.

4)0Καλό θα ήταν για να βελτιώσεις αισθητά το χρόνο φόρτωσης σε κινητά να κόψεις το background όπως το έχω από κάτω και να το κάνεις repeat νε css, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και θα γλιτώσεις 600kb++.

ANGRY-GAMER-BACKGROUND-scaled.png.1a570799ed05e4233e9dc05b43a377d5.png

1) θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια είχα ανεβάσει όπως τώρα με καινούργιο domain και host μια στατική σελιδα όλη σε html και σε 2-3 ώρες ήταν στα αποτελέσματα google ...γι'αυτό έχω παραξενευτει με τον χρόνο που θέλει..

Όπως επίσης πήρε χρόνο ακόμα και για την σελιδα στο fb να την βρει το google.

Κάτι έχουν αλλάξει σίγουρα (έτσι θέλω να πιστεύω)

2)το google search console μου το βγάζει οκ με πράσινο.(δεν μου δείχνει ακόμα στοιχεία με αριθμούς) περιμένω και εκεί 😛

Το analytics η αλήθεια είναι περίμενα να το βάλω ποιο μετά..είναι το μόνο που δεν έχω βάλει..με την πρώτη ευκαιρία θα το συνδέσω και με αυτό.(μα και αυτοί εκεί στην google...ένα κάρο συνδέσεις )

3)εννοείς όπως εχω βάλει στις υπόλοιπες; πάνω πάνω;

4)τρέχει το background στο κινητό;(άσχετα αν δεν φαίνεται)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

1) θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια είχα ανεβάσει όπως τώρα με καινούργιο domain και host μια στατική σελιδα όλη σε html και σε 2-3 ώρες ήταν στα αποτελέσματα google ...γι'αυτό έχω παραξενευτει με τον χρόνο που θέλει..

Και εμένα μου κάνει εντύπωση, μπορεί ο server που σου κάνει hosting να μην θεωρείται τόσο αξιόπιστος, μπορεί να είναι κάτι άλλο και να μην το γνωρίζω.

3)εννοείς όπως εχω βάλει στις υπόλοιπες; πάνω πάνω;

Εγώ και στις υπόλοιπες σελίδες βλέπω ελάχιστα περιγραφικούς τίτλους πχ "<title>SMARTPHONES | angygamer.gr</title>" και να μην υπάρχει meta description. Ξεκίνησα να σου γράφω για τα basics του SEO αλλά είναι πολλά, καλύτερα να τα διαβάσεις από κάποιο εξειδικευμένο site στο internet.

4)τρέχει το background στο κινητό;(άσχετα αν δεν φαίνεται)

Ναι το φορτώνει και από το κινητό. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις λόγο να δείξεις το ίδιο πράγμα με 700Κ αντί για 7Κ. Πάρε την εικόνα όπως στην έκοψα και κάνε την repeat με css.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, elpenor είπε

Και εμένα μου κάνει εντύπωση, μπορεί ο server που σου κάνει hosting να μην θεωρείται τόσο αξιόπιστος, μπορεί να είναι κάτι άλλο και να μην το γνωρίζω.

Εγώ και στις υπόλοιπες σελίδες βλέπω ελάχιστα περιγραφικούς τίτλους πχ "<title>SMARTPHONES | angygamer.gr</title>" και να μην υπάρχει meta description. Ξεκίνησα να σου γράφω για τα basics του SEO αλλά είναι πολλά, καλύτερα να τα διαβάσεις από κάποιο εξειδικευμένο site στο internet.

Ναι το φορτώνει και από το κινητό. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις λόγο να δείξεις το ίδιο πράγμα με 700Κ αντί για 7Κ. Πάρε την εικόνα όπως στην έκοψα και κάνε την repeat με css.

Απο το παπακι ειναι ο σερβερ...και απο αλλου το domain.

Θα τα δω και τα basics Seo...λες να κανουν τοσο μεγαλο θεμα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Απο το παπακι ειναι ο σερβερ...και απο αλλου το domain.

Θα τα δω και τα basics Seo...λες να κανουν τοσο μεγαλο θεμα?

Το SEO είναι μεγάλο θέμα για το ranking στα organic results και για χαμηλό κόστος σε paid διαφημίσεις. Δεν έχει καμία σχέση με την καθυστέρηση που υπάρχει από το google.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Το SEO είναι μεγάλο θέμα για το ranking στα organic results και για χαμηλό κόστος σε paid διαφημίσεις. Δεν έχει καμία σχέση με την καθυστέρηση που υπάρχει από το google.

Απλα επειδη κανεις δεν δινει φωτα...ουτε η ιδια η google δεν μπορω να ξερω τι φτεει..

Γιατι λεει πχ οτι μια καινουργια σελιδα αργει...ε το αργει μπορει να ειναι 1 μηνα και να ψαχνω 1 μηνα τι φτεει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, elpenor είπε

Κάνε ping το Google ώστε να δει πιο γρήγορα το sitemap που σου έφτιαξε το Yoast SEO.

http://www.google.com/ping?sitemap=https://angrygamer.gr/sitemap.xml

Ωραια το πατησα και αυτο.. μου λεει Ελήφθη ειδοποίηση για Χάρτη ιστοτόπου

Εκανα και αυτο

32443242343223.jpg

ewrewrwerwe.jpg

Δημοσ.

Τώρα κάνε υπομονή και κοίτα το SEO σου για να είσαι σε κάποια query στις πρώτες σελίδες και να έχεις traffic από το organic search.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpenor είπε

Τώρα κάνε υπομονή και κοίτα το SEO σου για να είσαι σε κάποια query στις πρώτες σελίδες και να έχεις traffic από το organic search.

Λιγο ποιο απλα πες τα μου να σε καταλαβω :P
Απο το plugin στο WP λες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...