snbblp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, snbblp είπε 😀 να σε ρωτησω μπας και εχεις ιδεα ! μετα απο το fix το αφηνω με ανοιχτω browser και freezarei ολο το pc ! δεν κανει τπτ θελει ρεσταρτ απο κουμπι ! εκει που ανοιγω πχ full screen youtube να παιζει μουσικουλα μετα απο κανα μισαωρο κολλανε ολα ! αυτο πριν δεν το εκανε ! λεω να δοκιμασω φορματ αλλα μου φαινεται σαν να ειναι ο δισκος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, tsoubas είπε να σε ρωτησω μπας και εχεις ιδεα ! μετα απο το fix το αφηνω με ανοιχτω browser και freezarei ολο το pc ! δεν κανει τπτ θελει ρεσταρτ απο κουμπι ! εκει που ανοιγω πχ full screen youtube να παιζει μουσικουλα μετα απο κανα μισαωρο κολλανε ολα ! αυτο πριν δεν το εκανε ! λεω να δοκιμασω φορματ αλλα μου φαινεται σαν να ειναι ο δισκος ! Οι πιθανότητες με βάση την εμπειρία και την στατιστική είναι 80% δίσκος, 20% GPU. Ο δίσκος όμως θέλει όμως τα δικά του διαγνωστικά. Θα άρχιζα από θερμοκρασία GPU και drivers. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, snbblp είπε Οι πιθανότητες με βάση την εμπειρία και την στατιστική είναι 80% δίσκος, 20% GPU. Ο δίσκος όμως θέλει όμως τα δικά του διαγνωστικά. Θα άρχιζα από θερμοκρασία GPU και drivers. κοιτα οταν κολλαει το συστημα πχ παταω να κλεισω chrome / firefox και ακομη τα δειχνει ανοιχτα και οποιοδιποτε παραθυρο και δεν μπορω να κανω τπτ ! εμενα για δυσκος μου φαινεται στο sentinel δεν δειχνει να εχει θεμα αλλα και στο παρελθον που ειχα θεμα με ιδιο m2 στο hard disk sentinel ελεγε υγεια 98% https://prnt.sc/u4bmdg Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από tsoubas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, tsoubas είπε κοιτα οταν κολλαει το συστημα πχ παταω να κλεισω chrome / firefox και ακομη τα δειχνει ανοιχτα και οποιοδιποτε παραθυρο και δεν μπορω να κανω τπτ ! εμενα για δυσκος μου φαινεται στο sentinel δεν δειχνει να εχει θεμα αλλα και στο παρελθον που ειχα θεμα με ιδιο m2 στο hard disk sentinel ελεγε υγεια 98% https://prnt.sc/u4bmdg Δεν υπάρχει βεβαιότητα, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να τσεκάρεις κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 30 λεπτά πριν, snbblp είπε Δεν υπάρχει βεβαιότητα, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να τσεκάρεις κάρτα γραφικών. να κολλαει ολο το pc απο καρτα γραφικων; και να θελει restart; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, tsoubas είπε να κολλαει ολο το pc απο καρτα γραφικων; και να θελει restart; Ναι, το έχω δει πολλές φορές. Τσεκ. Trial and error λέγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, snbblp είπε Ναι, το έχω δει πολλές φορές. Τσεκ. Trial and error λέγεται... υπαρχει καποιο προγραμμα να την τσεκαρω ; αν και δεν μου κολλαει πουθενα ουτε σε παιχνιδια ! ουτε fps drop εχω η κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Αν έχει onboard ή αν έχεις άλλη, κάνε μια δοκιμή χωρίς αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, snbblp είπε Αν έχει onboard ή αν έχεις άλλη, κάνε μια δοκιμή χωρίς αυτήν. τιποτα απο τα δυο αν την στρεσαρω η κατι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δεν νομίζω να φανεί έτσι. Αυτό που ψάχνουμε είναι διαχείριση μνήμης, είτε του συστήματος, είτε διαμοιραζόμενη μεταξύ GPU και συστήματος. Αν επρόκειτο για δίσκο, θα είχες μόνιμα αναμμένο το ledάκι στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, snbblp είπε Δεν νομίζω να φανεί έτσι. Αυτό που ψάχνουμε είναι διαχείριση μνήμης, είτε του συστήματος, είτε διαμοιραζόμενη μεταξύ GPU και συστήματος. Αν επρόκειτο για δίσκο, θα είχες μόνιμα αναμμένο το ledάκι στο κουτί. εβαλα αλλο ssd με clean συστημα να το δοκιμασω ετσι και βλεπουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 με το νεο συστημα αφησα τον υπολογιστη απο της δυο να τρεχει στρεςς τεστ δεν κολλησε πουθενα δεν εγινε γενικα τιποτα υποπτο θα το αφησω βεβαια ακομη μεχρι το βραδυ για σιγουρια αλλα σε τρισημηση ωρες δεν κολλησε καν και η gpu δουλευει στο φουλ ! εχω την υποψια οτι ειναι ο δισκος αλλα οτι και να ναι εγγυηση υπαρχει το θεμα ειναι να βρεθει ωστε να μην εχουμε αλλα θεματα ! θα κανω και τον m2 ενα φορματ καλου κακου μηπως ηταν το update 2004 των windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 εκανα φορματ τν m2 της 9 το πρωι και παιζουν ολα κομπλε μεχρι τωρα ! μαλλον κατι στο λογισμικο η σε driver ηταν το θεμα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει τπτ και το αφηνω να τρεχει ολοι την ωρα σε οτι κολλούσε δεν εχω βαλει το 2004 update απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα