PatKaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει για τη μεταφορά πολλών κασετών digital 8 από τη sony trv240e pal σε υπολογιστή? Έχω τη κάμερα. Ευχαριστώ πολύ. Καζάζης Πάτροκλος Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από PatKaz
babisskg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, PatKaz είπε Καλημέρα, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει για τη μεταφορά πολλών κασετών digital 8 από τη sony trv240e pal σε υπολογιστή? Έχω τη κάμερα. Ευχαριστώ πολύ. Καζάζης Πάτροκλος Να τις δίνατε έξω , δεν νομίζω να ζητήσουν πολλά για την μετατροπή τους σε DVD η ότι άλλο .
udroxoos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Θα χρειαστείς σύνδεση firewire με τον υπολογιστή ώστε στη συνέχεια να πάρεις το καλύτερο δυνατό φορμάτ που είναι ασυμπίεστο DV βίντεο. Η κάμερα σου υποστηρίζει αυτή τη σύνδεση. Για αρχή πάρε το καλώδιο firewire (IEEE 1394) και θα χρειαστείς και μια κάρτα για να συνδεθεί στον υπολογιστή σου. Ενδεικτικά παραθέτω μια κάρτα PCI και μια PCI-e, αναλόγως την motherboard σου. Με λίγη αναζήτηση (πχ. ebay) ίσως βρεις και φτηνότερη. Όταν αποκτήσεις τα παραπάνω, βλέπουμε για τη συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα