Προς το περιεχόμενο

(παρακαλώ απαντήστε) Υποβαθμιση συμβολαίου σταθερής cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο στην cosmote μεσω  δορυφόρου, σταθερή και ίντερνετ. Θέλω να πάω στο σταθερό και στο ίντερνετ στη nova και το cosmote TV να το κρατήσω. Τρώω κάποιο πρόστιμο;; κι αν ναι πόσα περίπου λεφτά; νομίζω το συμβόλαιο έχει ακόμα ένα χρόνο να λήξει 

Δεν μπορώ άλλο στην cosmote με 5 mbps. Στην nova υποτίθεται θα έχω 50.

Επεξ/σία από KirkGR
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα παντος σίγουτα θα πληρώσεις πρόστιμο αν κανεις διακοπη το 12 -24 μήνες συμβόλαιο που έχεις υπογράψει ..... εκτος αν είσαι στις πρώτες 10 μέρες οπου γλιτώνεις το πρόστιμο 

16 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα παντος σίγουτα θα πληρώσεις πρόστιμο αν κανεις διακοπη το 12 -24 μήνες συμβόλαιο που έχεις υπογράψει ..... εκτος αν είσαι στις πρώτες 10 μέρες οπου γλιτώνεις το πρόστιμο 

Βασικά δεν θυμάμαι κι ολας ποτέ τελειώνει. Κάτι έκανα τώρα τελευταία αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό. Θα πάρω τηλέφωνο, θα δω τα χαρτιά μου και θα σκεφτώ. Πάντως λες το πρόστιμο να είναι πάνω από 200€;

25 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Δωσε τα στοιχεία σου να παρουμε τηλέφωνο στην Cosmote να ρωτήσουμε. 

Θα πάρω εγώ 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KirkGR είπε

Βασικά δεν θυμάμαι κι ολας ποτέ τελειώνει. Κάτι έκανα τώρα τελευταία αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό. Θα πάρω τηλέφωνο, θα δω τα χαρτιά μου και θα σκεφτώ. Πάντως λες το πρόστιμο να είναι πάνω από 200€;

το ποσό του προστίματος πάει ανάλογα με τους υπολοιπόμενους μήνες που έχει ακομα το συμβόλαιο σου 

πάρε τους τηλέφονο η καλύτερα πήγεναι σε ένα κατάστημα θα σε βοηθήσουν καλύτερα .

Επεξ/σία από CharalampisCrete

9 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε

το ποσό του προστίματος πάει ανάλογα με τους υπολοιπόμενους μήνες που έχει ακομα το συμβόλαιο σου 

πάρε τους τηλέφονο η καλύτερα πήγεναι σε ένα κατάστημα θα σε βοηθήσουν καλύτερα .

Θα τους έπαιρνα έτσι κι αλλιώς, απλά ρώτησα αν έχει πάθει κάποιος το ίδιο ή γενικά να έχει εμπειρία με τέτοια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...