Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για έναν περίεργο λόγο ενώ έχω προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης το google (στο safari) και κανω αναζήτηση μου το ανοίγει με yahoo search. Επίσης και όταν από τη μηχανή αναζήτησης της google αναζητώ κάτι πάλι μου το ανοίγει σε νέο παράθυρο παλι με yahoo search. Δοκίμασα και με άλλον browser και πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Σε τι σύστημα αναφέρεσαι; Γιατί ο safari είναι σε mac os/ios ενώ η τελευταία έκδοση για windows (5.1.7) είναι πολύ παλιά.

Δες μήπως έχει μπει κανένα addon ή κάποια υπηρεσία της yahoo. Επίσης δοκίμασε και με κανέναν portable browser όπως ο firefox portable.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Σε τι σύστημα αναφέρεσαι; Γιατί ο safari είναι σε mac os/ios ενώ η τελευταία έκδοση για windows (5.1.7) είναι πολύ παλιά.

Δες μήπως έχει μπει κανένα addon ή κάποια υπηρεσία της yahoo. Επίσης δοκίμασε και με κανέναν portable browser όπως ο firefox portable.

Ναι όντως είχε ένα περίεργο add on Running Optimizer και ξεκλίκαρα και λύθηκε! ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα...με όλους τους browsers! Κάποια ιδέα για επιδιόρθωση του προβλήματος;;

Επεξ/σία από aleka_gates
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Δεν μπορώ με τίποτα να αναζητήσω κάτι στο google ..όλα πρέπει να γίνονυν σώνει και ντε με το yahoo search . Όπου και να προσπάθησα να το αναζητησω μου το αναζητά με yahoo. Pls όποιος μπορει να με βοηθήσει γιατί είναι πολύ σπαστικό!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Vista32 είπε

Είσαι σίγουρη ότι έχεις ορίσει και ως αρχική σελίδα και ως μηχανή αναζήτησης την google, όπως κάνει ο τύπος εδώ;

Ναι έτσι είναι και σε μένα αλλά μου πετάει yahoo search

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως φαίνεται, θα πρέπει να αρχίσεις το διάβασμα, αναζητώντας στο google (ή σε όποιο search engine μπορείς :P ) το "yahoo redirect mac". Απόφυγε να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης, αν κάπου σου προτείνεται, και ακολούθησε τις οδηγίες για χειροκίνητη επίλυση του προβλήματος. Διάβασε 2-3 άρθρα, ειδικά όσα δεν σε παραπέμπουν να κατεβάσεις προγράμματα, δες και μερικά αντίστοιχα βίντεο στο youtube με σχόλια επιτυχούς επίλυσης από κάτω και, αφού αποκτήσεις μια εικόνα του τι πρέπει να κάνεις, ξεκίνα να διορθώνεις το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Vista32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέποντας κάποια βιντεάκια το πρόβλημα δεν λύθηκε δυστυχώς. Στις ρυθμίσεις για μηχανη αναζήτησης του chrome μου αυτό όπου δεν μπορώ να το σβήσω.

edit: από το chrome κατάφερα τελικά να το αφαιρέσω αλλά όχι από το safari.

Επεξ/σία από aleka_gates
Δημοσ.

Για αρχή κατέβασε και τρέξε το adwcleaner γιατί μάλλον έχεις τσιμπήσει κάποιο ζουζούνι. Μετά δες στα πρόσθετα των browser σου μήπως έχει κάποιο περίεργο addon.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Για αρχή κατέβασε και τρέξε το adwcleaner γιατί μάλλον έχεις τσιμπήσει κάποιο ζουζούνι. Μετά δες στα πρόσθετα των browser σου μήπως έχει κάποιο περίεργο addon.

Επιτέλους "γκουγκλάρω"! Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...