aleka_gates Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Για έναν περίεργο λόγο ενώ έχω προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης το google (στο safari) και κανω αναζήτηση μου το ανοίγει με yahoo search. Επίσης και όταν από τη μηχανή αναζήτησης της google αναζητώ κάτι πάλι μου το ανοίγει σε νέο παράθυρο παλι με yahoo search. Δοκίμασα και με άλλον browser και πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να συμβαίνει;
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Σε τι σύστημα αναφέρεσαι; Γιατί ο safari είναι σε mac os/ios ενώ η τελευταία έκδοση για windows (5.1.7) είναι πολύ παλιά. Δες μήπως έχει μπει κανένα addon ή κάποια υπηρεσία της yahoo. Επίσης δοκίμασε και με κανέναν portable browser όπως ο firefox portable.
aleka_gates Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε τι σύστημα αναφέρεσαι; Γιατί ο safari είναι σε mac os/ios ενώ η τελευταία έκδοση για windows (5.1.7) είναι πολύ παλιά. Δες μήπως έχει μπει κανένα addon ή κάποια υπηρεσία της yahoo. Επίσης δοκίμασε και με κανέναν portable browser όπως ο firefox portable. Ναι όντως είχε ένα περίεργο add on Running Optimizer και ξεκλίκαρα και λύθηκε! ευχαριστώ!
aleka_gates Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα...με όλους τους browsers! Κάποια ιδέα για επιδιόρθωση του προβλήματος;; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από aleka_gates
aleka_gates Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Δεν μπορώ με τίποτα να αναζητήσω κάτι στο google ..όλα πρέπει να γίνονυν σώνει και ντε με το yahoo search . Όπου και να προσπάθησα να το αναζητησω μου το αναζητά με yahoo. Pls όποιος μπορει να με βοηθήσει γιατί είναι πολύ σπαστικό!
Vista32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Είσαι σίγουρη ότι έχεις ορίσει και ως αρχική σελίδα και ως μηχανή αναζήτησης την google, όπως κάνει ο τύπος εδώ;
aleka_gates Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Vista32 είπε Είσαι σίγουρη ότι έχεις ορίσει και ως αρχική σελίδα και ως μηχανή αναζήτησης την google, όπως κάνει ο τύπος εδώ; Ναι έτσι είναι και σε μένα αλλά μου πετάει yahoo search
Vista32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως φαίνεται, θα πρέπει να αρχίσεις το διάβασμα, αναζητώντας στο google (ή σε όποιο search engine μπορείς ) το "yahoo redirect mac". Απόφυγε να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης, αν κάπου σου προτείνεται, και ακολούθησε τις οδηγίες για χειροκίνητη επίλυση του προβλήματος. Διάβασε 2-3 άρθρα, ειδικά όσα δεν σε παραπέμπουν να κατεβάσεις προγράμματα, δες και μερικά αντίστοιχα βίντεο στο youtube με σχόλια επιτυχούς επίλυσης από κάτω και, αφού αποκτήσεις μια εικόνα του τι πρέπει να κάνεις, ξεκίνα να διορθώνεις το πρόβλημα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Vista32 1
aleka_gates Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βλέποντας κάποια βιντεάκια το πρόβλημα δεν λύθηκε δυστυχώς. Στις ρυθμίσεις για μηχανη αναζήτησης του chrome μου αυτό όπου δεν μπορώ να το σβήσω. edit: από το chrome κατάφερα τελικά να το αφαιρέσω αλλά όχι από το safari. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από aleka_gates
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Για αρχή κατέβασε και τρέξε το adwcleaner γιατί μάλλον έχεις τσιμπήσει κάποιο ζουζούνι. Μετά δες στα πρόσθετα των browser σου μήπως έχει κάποιο περίεργο addon.
aleka_gates Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Για αρχή κατέβασε και τρέξε το adwcleaner γιατί μάλλον έχεις τσιμπήσει κάποιο ζουζούνι. Μετά δες στα πρόσθετα των browser σου μήπως έχει κάποιο περίεργο addon. Επιτέλους "γκουγκλάρω"! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα