Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/8/2020 στις 1:11 ΜΜ, akoinonitos είπε

Καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση. Έχει παραγγείλει κάποιος από αυτό το site? Ξέρουμε αν είναι αξιόπιστο? 

Ps. Καχυποψία λόγο χαμηλών τιμών όσο αναφορά τον προκειμένω επεξεργαστή και τον 5 3400g

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, johnKAPQ είπε

Καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση. Έχει παραγγείλει κάποιος από αυτό το site? Ξέρουμε αν είναι αξιόπιστο? 

Ps. Καχυποψία λόγο χαμηλών τιμών όσο αναφορά τον προκειμένω επεξεργαστή και τον 5 3400g

Λεει μη διαθεσιμο!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Λεει μη διαθεσιμο!

Υπάρχει ο 5 3400g που μου κάνει. Και σε αρκετά "καλή τιμή" για την εποχή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johnKAPQ είπε

Υπάρχει ο 5 3400g που μου κάνει. Και σε αρκετά "καλή τιμή" για την εποχή 

κοιτα και αυτον

https://www.skroutz.gr/s/27009640/AMD-Ryzen-5-Pro-3350G-Tray.html

https://www.skroutz.gr/s/27206044/AMD-Ryzen-5-3400GE-Tray.html

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, johnKAPQ είπε

Εγω εχω παρει τον 4650g απο αυτο το μαγαζι. Ηρθε μαζι με cooler. Εκανε γυρω στις 4 μερες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ωραίος τα εγώ δει αλλά κάπου χάνουν σε σύγκριση με τον 5400...αναμεσα σε αυτούς τους 2 θα μου προτείνες κάποιον? Το σύστημα που στήνω είναι με

msi b450 gaming 

32 g skill 3200mz

600w τροφοδοτικό 

Κοίτα για ενσωματωμένα γραφικά καθώς με νοιάζει μόνο το light gaming τύπου lolκαι 2-3 παράθυρα μαζί ανοιχτά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnKAPQ είπε

Ωραίος τα εγώ δει αλλά κάπου χάνουν σε σύγκριση με τον 5400...αναμεσα σε αυτούς τους 2 θα μου προτείνες κάποιον? Το σύστημα που στήνω είναι με

msi b450 gaming 

32 g skill 3200mz

600w τροφοδοτικό 

Κοίτα για ενσωματωμένα γραφικά καθώς με νοιάζει μόνο το light gaming τύπου lolκαι 2-3 παράθυρα μαζί ανοιχτά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Και οι 2 ειναι  πολυ οικονομικοτεροι σε σχεση με τον 3400 για αυτο τους εβαλα

Τον 3400GE παρε γιατι ειναι στα 35watt και ξεκλειδωτος ,

με bios 7B86v18  

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/3/2021 στις 12:55 ΜΜ, haHa είπε

Εγω εχω παρει τον 4650g απο αυτο το μαγαζι. Ηρθε μαζι με cooler. Εκανε γυρω στις 4 μερες.

Οπότε μπορώ να το θεωρισω "αξιόπιστο"?  Η αν θα υπάρξει κάποια "παγίδα" με τον επεξεργαστή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...