Sasuskey Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Έχω φτιάξει ήδη 2 gaming PCs τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν ξέρω τι Office PC να φτιάξω για τη δουλειά. Η χρήση περιλαμβάνει βασικές εφαρμογές και πολύ browsing (πάρα πολύ). Τι pc λέτε να φτιάξω ώστε να γίνεται η δουλειά χωρίς κολλήματα, αλλά να μην ανοιχτώ οικονομικά περισσότερο από όσο πρέπει; Προτιμώ AMD Build αν συμφωνείτε. Ευχαριστώ!
filarhos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, Sasuskey είπε Καλησπέρα. Έχω φτιάξει ήδη 2 gaming PCs τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν ξέρω τι Office PC να φτιάξω για τη δουλειά. Η χρήση περιλαμβάνει βασικές εφαρμογές και πολύ browsing (πάρα πολύ). Τι pc λέτε να φτιάξω ώστε να γίνεται η δουλειά χωρίς κολλήματα, αλλά να μην ανοιχτώ οικονομικά περισσότερο από όσο πρέπει; Προτιμώ AMD Build αν συμφωνείτε. Ευχαριστώ! θα σου πρότεινα να δεις τα δύο αυτά: 1ο ή 2ο. Χοντρικά ότιδήποτε με 3200g, 16gb ram και κάποιον m.2 ssd θα είσαι άψογος. 1
Sasuskey Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, filarhos είπε θα σου πρότεινα να δεις τα δύο αυτά: 1ο ή 2ο. Χοντρικά ότιδήποτε με 3200g, 16gb ram και κάποιον m.2 ssd θα είσαι άψογος. Οκ, thks! Και κάρτα γραφικών όχι ε; Με καλύπτει η 3200G;
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Για office και browsing? Και απο 775 socket γραφικά 10 ετίας σε καλύπτουν🙂 1
Sasuskey Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 51 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Για office και browsing? Και απο 775 socket γραφικά 10 ετίας σε καλύπτουν🙂 χαχα οκ thks! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα