Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikos545 είπε

Ενω οταν συλλεγει στοιχεια η Google για τις προτιμησεις μας σε ενδυση, υποδηση, ρολογια, κοσμηματα, τροφιμα, ειδη καβας, σε ειδη τεχνολογιας, παιχνιδια κτλ και τα χρησιμοποιει για να προβαλλει αναλογες διαφημησεις κατα τη διαρκεια που σερφαρεις σε διαφορα sites στο ιντερνετ μεσω του Chrome εκει δλδ δεν υπαρχει προβλημα.

Εχω δει ντοκιμαντερ τηλεοραση για πως συλλεγει στοιχεια η Google απο τους χρηστες smartphones με Android λειτουργικο. Γι αυτους ειμαστε ενα προιον που τους βγαζει λεφτα. Οι Αμερικανοι παρακολουθουν ολη την υφηλιο με τους δορυφορους τους. NSA, CIA, FBI, η ελιτ της κατασκοπειας/αντικατασκοπειας και οχι μονο. Οποτε η προφαση περι κατασκοπειας ειναι ανυποστατη. Απλα θελει να εξαλειψει τον ανταγωνισμο που κακα τα ψεματα, ειναι πολυ καλος αν κρινω απ τα P30/P40 Pro & Mate 20/30. 

Θελετε να μιλησουμε για Huwaei vs Samsung, στο τομεα της φωτογραφιας; Βαζω τις περσινες ναυαρχιδες: P30 Pro vs S10+
Καντε αναζητηση στο Youtube και δειτε συγκριτικα βιντεο. Εγω εχω δει αρκετα, επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο γι αγορα. Ενα απ αυτα θ αντικαταστησει το S7 Edge. Δεν υποστηριζω τη Huawei ομως μπορω να πω οτι "εμμεσως" πιεζει τις αντιπαλες εταιρειες να γινουν πιο ανταγωνιστικες.  

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε ορισμένοι μέσα στο μικρόκοσμο του κινητού σας είναι ότι όλα αυτά γίνονται για τα δεδομένα σας.

Για το αν θα πάνε στη Κίνα ή τις ΗΠΑ.

Αν τους ενδιέφερε αυτό θα μπάναραν και τους άλλους, Xiaomi, OnePlus κλπ.

Σίγα μην αφήσουν οι ΗΠΑ τη κυβέρνηση της Κίνας να μπορεί να ελέγχει ακόμη και να διακόψει τις επικοινωνίες από στρατό μέχρι δημόσιες υπηρεσίες στις χώρες επιρροής της γιατί κάπου στην Ελλάδα έδωσε η Huawei φτηνό τηλέφωνο στον nikos545.

Επεξ/σία από aypnia
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, aypnia είπε

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε ορισμένοι μέσα στο μικρόκοσμο του κινητού σας είναι ότι όλα αυτά γίνονται για τα δεδομένα σας.

Για το αν θα πάνε στη Κίνα ή τις ΗΠΑ.

Αν τους ενδιέφερε αυτό θα μπάναραν και τους άλλους, Xiaomi, OnePlus κλπ.

Σίγα μην αφήσουν οι ΗΠΑ τη κυβέρνηση της Κίνας να μπορεί να ελέγχει ακόμη και να διακόψει τις επικοινωνίες από στρατό μέχρι δημόσιες υπηρεσίες στις χώρες επιρροής της γιατί κάπου στην Ελλάδα έδωσε η Huawei φτηνό τηλέφωνο στον nikos545.

Τοσα χρονια κυκλοφορουν συσκευες Huawei παγκοσμιως καθως κι απο Xiaomi, OnePlus κτλ. Απο τα πιο φθηνα μεχρι τα τοπ. Ξαφνικα μες το 2020 εγινε θεμα εθνικης & παγκοσμιας ασφαλειας συμφωνα με τις ΗΠΑ και μονο για τη συγκεκριμενη εταιρεια. Δλδ οι υπολοιπες κινεζικες εταιρειες που ανεφερες δεν αποτελουν απειλη... 

Συγγνωμη αλλα δε πιστευω οτι κατι τετοιο μπορει να συμβει. Εχει την δυνατοτητα και τους πορους να βελτιωσει το τομεα της επικοινωνιας, ωστε ν αποτρεψει κατι τετοιο, επελεξε την ευκολη λυση. Δε μου χει δωσει η Huawei φτηνο τηλεφωνο. Ειναι απλα η αποψη μου υστερα απο τα πολλα reviews που εχω δει εως τωρα και το τι προσφερει ο ανταγωνισμος σε σχεση με τι προσφερει αυτη σε θεμα hardware κι επιδοσεων.
 Πληρωνεις 1000 ευρω κι ανω, για κινητο- ναυαρχιδα της Samsung(S20 Ultra) κι η μπαταρια με το ζορι βγαζει τη μερα κι η Huawei με αντιστοιχο κινητο-ναυαρχιδα κατω απο 1000 ευρω με καλυτερη αυτονομια που σου δινει επιπλεον μιση ή και μια μερα. Ναι οκ η Samsung σε σχεση με την Huawei εχει φοβερες οθονες, δεν υπαρχει αμφιβολια, καθως και καλυτερη ληψη βιντεο, στεροφωνικα ηχεια. Μεχρι εκει. Στο κομματι της φωτογραφιας υστερει παρα πολυ.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikos545 είπε

Τοσα χρονια κυκλοφορουν συσκευες Huawei παγκοσμιως καθως κι απο Xiaomi, OnePlus κτλ. Απο τα πιο φθηνα μεχρι τα τοπ. Ξαφνικα μες το 2020 εγινε θεμα εθνικης & παγκοσμιας ασφαλειας συμφωνα με τις ΗΠΑ και μονο για τη συγκεκριμενη εταιρεια. Δλδ οι υπολοιπες κινεζικες εταιρειες που ανεφερες δεν αποτελουν απειλη... 

Συγγνωμη αλλα δε πιστευω οτι κατι τετοιο μπορει να συμβει. Εχει την δυνατοτητα και τους πορους να βελτιωσει το τομεα της επικοινωνιας, ωστε ν αποτρεψει κατι τετοιο, επελεξε την ευκολη λυση. Δε μου χει δωσει η Huawei φτηνο τηλεφωνο. Ειναι απλα η αποψη μου υστερα απο τα πολλα reviews που εχω δει εως τωρα και το τι προσφερει ο ανταγωνισμος σε σχεση με τι προσφερει αυτη σε θεμα hardware κι επιδοσεων.
 Πληρωνεις 1000 ευρω κι ανω, για κινητο- ναυαρχιδα της Samsung(S20 Ultra) κι η μπαταρια με το ζορι βγαζει τη μερα κι η Huawei με αντιστοιχο κινητο-ναυαρχιδα κατω απο 1000 ευρω με καλυτερη αυτονομια που σου δινει επιπλεον μιση ή και μια μερα. Ναι οκ η Samsung σε σχεση με την Huawei εχει φοβερες οθονες, δεν υπαρχει αμφιβολια, καθως και καλυτερη ληψη βιντεο, στεροφωνικα ηχεια. Μεχρι εκει. Στο κομματι της φωτογραφιας υστερει παρα πολυ.

Οι γυφτοι βαζουν μεσα 5-10watt φορτιστη και λενε να τον αφαιρεσουν και τελειως. Στο P40 lite εχουν βαλει 40watt φορτιζει σε κατω απο ωρα η μπαταριαρα που εχει και κραταει μερες. Samsung apple δουλευουν τον κοσμο και νομιζουν οτι καποιοι ειναι και τωρα που huawei/xiaomi/oneplus βγαζουν πολυ ανωτερα κινητα στα παντα εβαλαν τον ξανθομπαμπουρα να βαλει χερι. Ξεφτιλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nikos545 είπε

Η Xiaomi δεν έχει καμία παρουσία στην Αμερική και η Oneplus απέκτησε μόλις πέρυσι αν δεν κάνω λάθος. Όποτε η Αμερικανική κυβέρνηση, δεν έχει λόγο να banάρει εταιρείες που δεν έχουν παρουσία εκεί η έχουν ελάχιστες πωλήσεις μονάδων. Αργα η γρήγορα όμως θα μπουν κι αυτές στο παιχνίδι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Π'ερα από αυτό, η Oneplus και η Xiaomi, ούτε το Κινεζικό κράτος είναι, όπως είναι η Huawei, ούτε τεράστιες εταρείες τηλεπικοινωνιών είναι, όπως η Huawei.

Επεξ/σία από Vaiosss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, nikos545 είπε

Ta 5G συμβόλαια δεν άρχισαν να υπογράφουνται εδώ και τόσα χρόνια αλλά τη τελευταία διετία.

Ενδεικτικά ακόμη σαν ΕΕ δεν έχουμε αποφασίσει από που θα ψωνίσουνε, πχ οι μεγάλοι (Γαλλία και Γερμανία) θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους το φθινόπωρο.

Αυτό το φθινόπωρο, όχι εδώ και τόσα χρόνια.

Επιμένω όσον αφορά το μικρόκοσμο. Δεν κινείται ολόκληρος ο κόσμος γύρω από το κινητά.

Τα πολλά λεφτά είναι αλλού και αφορούν τη κρατική ασφάλεια της κάθε χώρας.

Φυσικά και δεν θέλουν οι Αμερικάνοι κινεζική "μπότα" μέσα στις νατοϊκές χώρες και καλά κάνουν από τη μεριά τους.

Τώρα το αν δίνουν καλά και φτηνά κινητά τους είναι πλήρως αδιάφορο.

Ούτε καν φοβούνται τα κινητά της Huawei μη τυχόν πάρουν τα δεδομένα των αμερικάνων πολιτών, τα κινητά της ούτε καν περνάνε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για αυτό η συζήτηση που ανοίγει σε κάθε θέμα που αφορά τη Huawei τύπου ναι αλλά παρακολουθούν το κινητό μου και οι Αμερικάνοι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δεν γίνεται όλο αυτά για τα κινητά, πόσο μάλλον για τα δεδομένα ιδιωτών.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.

Ο ενας λογος που γινεται ολο αυτο το σκηνικο το ανεφερε ο/η @aypnia. Ειναι στρατηγικος. Δε θελουν οι Κινεζοι ν αναμειχτουν στις νατοϊκες χωρες και ποσο μαλλον στη "κεφαλη του ΝΑΤΟ που ναι οι ΗΠΑ. Ο αλλος πιθανον να ναι εμπορικος/οικονομικος. Η Κινα εχει ηδη εχει αρχισει να δραστηριοποιειται κι εκτος συνορων κατι που πιθανον δεν αρεσει στους Αμερικανους. @Vaiosss δε βλεπω ομως ενδιαφερον να κινηθουν η Xiaomi κι η OnePlus προς Αμερικη. Ισως επειδη βλεπουν τι εχει παθει η Huawei και προφανως δε θελουν να το ρισκαρουν να μπαναριστουν κι αυτες με τη σειρα τους. 

Δημοσ.

Ο ενας λογος που γινεται ολο αυτο το σκηνικο το ανεφερε ο/η @aypnia. Ειναι στρατηγικος. Δε θελουν οι Κινεζοι ν αναμειχτουν στις νατοϊκες χωρες και ποσο μαλλον στη "κεφαλη του ΝΑΤΟ που ναι οι ΗΠΑ. Ο αλλος πιθανον να ναι εμπορικος/οικονομικος. Η Κινα εχει ηδη εχει αρχισει να δραστηριοποιειται κι εκτος συνορων κατι που πιθανον δεν αρεσει στους Αμερικανους. @Vaiosss δε βλεπω ομως ενδιαφερον να κινηθουν η Xiaomi κι η OnePlus προς Αμερικη. Ισως επειδη βλεπουν τι εχει παθει η Huawei και προφανως δε θελουν να το ρισκαρουν να μπαναριστουν κι αυτες με τη σειρα τους. 

Φίλε για τη Xiaomi συμφωνώ. Για την OnePlus όμως φαίνεται ότι κοιτάζει και Αμερική.

Και μου κάνει εντύπωση αυτό, το φτηνό OnePlus Clover θα πουλιέται και στις ΗΠΑ.

https://www.androidcentral.com/exclusive-oneplus-clover-entry-level-phone-specs-pricing

Για το Nord 2 επίσης το ίδιο ακούγεται.

Δημοσ.

28 λεπτά πριν, aypnia είπε

Φίλε για τη Xiaomi συμφωνώ. Για την OnePlus όμως φαίνεται ότι κοιτάζει και Αμερική.

Και μου κάνει εντύπωση αυτό, το φτηνό OnePlus Clover θα πουλιέται και στις ΗΠΑ.

https://www.androidcentral.com/exclusive-oneplus-clover-entry-level-phone-specs-pricing

Για το Nord 2 επίσης το ίδιο ακούγεται.

Η Oneplus από πέρυσι με την σειρα 7/7 Pro, έχει μπει στην Αμερική. Η Τσαομί, έχει εδώ και χρόνια βλέψεις, αλλά δεν έχει κάνει το βήμα ακομη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vaiosss είπε

Η Oneplus από πέρυσι με την σειρα 7/7 Pro, έχει μπει στην Αμερική. Η Τσαομί, έχει εδώ και χρόνια βλέψεις, αλλά δεν έχει κάνει το βήμα ακομη.

Δεν το γνώριζα φίλε και το διάβασα χθες.

Μου κάνει εντύπωση που στη παρούσα φάση τους αφήνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, aypnia είπε

Δεν το γνώριζα φίλε και το διάβασα χθες.

Μου κάνει εντύπωση που στη παρούσα φάση τους αφήνουν.

Δεν έχουν να φοβηθούν κάτι οι Αμερικάνοι από την Oneplus. Ούτε τις τρελές πωλήσεις κάνει στην Αμερική, για να λένε κάποιοι ότι απειλούνται αυτες των iPhones, οπότε ας τους δώσουμε πόδι, ούτε καμία τεράστια κινέζικη εταιρεία τηλεπικοινωνιών είναι που θέλει να βάλει τον 5G εξοπλισμό της εκεί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μελλοντικά δεν θα κυνηγήσουν και την Oneplus, εφόσον είναι μια κινεζική εταιρεία και ταυτόχρονα κάνουν οικονομικό πόλεμο στην Κίνα.

Επεξ/σία από Vaiosss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...