Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έδωσα φέτος πανελλαδικές και πέρασα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Αυτή τη στιγμή διαθέτω έναν σταθερό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά: 

i3 4170, GTX 750ti, 8gb ram

Στην συγκεκριμένη σχολή θα ήταν προτιμότερο να έχω ένα λάπτοπ για να το παίρνω μαζί μου ή με μια αναβάθμιση του σταθερού μου θα ήμουν καλυμμένος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα mid budget laptop είναι αρκετό (used Thinkpad FTW; high compatibility with Ubuntu, Arch), δεδομένου ότι προτείνω να το χρησιμοποιείς για απλές εργασίες, σημειώσεις κτλπ.

Για οτιδήποτε άλλο το χρησιμοποιείς ως client με IaaS (Πανεπιστήμιο, Google cloud, AWS).

Επεξ/σία από sayyid1099
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sayyid1099 είπε

Laptop είναι αρκετό, δεδομένου ότι προτείνω να το χρησιμοποιείς για απλές εργασίες, σημειώσεις κτλπ.

Για οτιδήποτε άλλο το χρησιμοποιείς ως client με IaaS (Πανεπιστήμιο, Google cloud, AWS).

Θα χρειαστεί να κουβαλάω το λάπτοπ μαζί μου στο πανεπιστήμιο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, me1nos είπε

Θα χρειαστεί να κουβαλάω το λάπτοπ μαζί μου στο πανεπιστήμιο;

Not required, but highly suggested.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως τότε ένα "φθηνό" λάπτοπ με 500 ευρώ και μία μικρή αναβάθμιση του σταθερού για το σπίτι να ήταν το ιδανικό;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sayyid1099 είπε

Ένα mid budget laptop είναι αρκετό (used Thinkpad FTW; high compatibility with Ubuntu, Arch), δεδομένου ότι προτείνω να το χρησιμοποιείς για απλές εργασίες, σημειώσεις κτλπ.

Να συμπληρώσω την οθόνη αφής, αν και όχι απαραίτητο χαρακτηριστικό, αλλά είναι σημαντική ευκολία.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Να συμπληρώσω την οθόνη αφής, αν και όχι απαραίτητο χαρακτηριστικό, αλλά είναι σημαντική ευκολία.

Ευκολια ως προς ποια εργασια;

Δημοσ.

Browsing, και γενικώς πλοήγηση στα Windows. Εντάξει βέβαια αυτό είναι η δική μου άποψη. Μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό για εσένα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, me1nos είπε

Ίσως τότε ένα "φθηνό" λάπτοπ με 500 ευρώ και μία μικρή αναβάθμιση του σταθερού για το σπίτι να ήταν το ιδανικό;

Θα πρότεινα να στραφείς σε μεταχειρισμένο ~ €250- €300, Thinkpad T series.

Το desktop ίσως χρειαστεί +8GB RAM. Πέρα από αυτό, λόγω χρήσης ως client, είναι περιττό.

Επεξ/σία από sayyid1099
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sayyid1099 είπε

Θα πρότεινα να στραφείς σε μεταχειρισμένο ~ €250- €300, Thinkpad T series.

Το desktop ίσως χρειαστεί +8GB RAM. Πέρα από αυτό, λόγω χρήσης ως client, είναι περιττό.

Ίσως και κάποιο X-series

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...