Προς το περιεχόμενο

Ποιά τα πλεονεκτήματα της adsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι νέος χρήστης και εντελώς νέος στο forum.Αν θέλει κάποιος φίλος ας μου εξηγήσει απλά τα πλεονεκτήματα της adsl σύνδεσης,κυρίως στον τομέα της ψυχαγωγίας,πχ δυνατότητα να βλέπεις ταινίες.Σκέπτομαι να κάνω σύνδεση 512 στηνVivodi,κυρίως για λόγους ψυχαγωγίας όπως είπα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

NikosK., welcome!

Πολλά τα πλεονεκτήματα της, λίγα τα μειονεκτήματα.

Φαντάζομαι ότι θα γνωρίζεις ότι είσαι συνεχώς on-line, τέρμα η χρονοχρέωση και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Βέβαια, στην Ελλάδα τα σκας αλλού (πάγια,isp) και αυτό είναι μειονέκτημα,τουλάχιστον για τη χώρα μας.

Κατεβάζεις τα πάντα πιο γρήγορα.

Για παράδειγμα έστω ότι βάζεις την 512 που θέλεις και πιάνεις μια μέση ταχύτητα 55kb/sec. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κατεβάσεις μια ταινία 700mb σε κάτι λιγότερο από 4 ώρες, ένα mp3 3mb σε λιγότερο απο λεπτό. Βλέπεις αμέσως ότι αλλάζουν τα δεδομένα σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα (56κ,isdn). Έτσι έμμεσα αυξάνεται και η δυνατότητα σου να βλέπεις ταινίες :D

Φυσικά μπορείς να δεις και streaming video ίσως όμως όχι σε καλή ανάλυση. On-line gaming, γρήγορο surf και πάει λέγοντας.

Τώρα ένα άλλο μειονέκτημα εκτός από τις ακριβές τιμές, είναι και το θέμα της ασφάλειας μια και θα είσαι συνεχώς μέσα.

• Super Moderators

xmmm einai video pou to vlepeis enw tautoxrona to katevazeis...oso pio megalo bandwidth toso pio kalh poiothta video...einai san na vlepeis TV apo to net...realtime

Επιπλέον, στα πακέτα του ADSL, ήδη σε πολλά μέρη προστίθεται και η δυνατότηα Video Οn Demand, με δυό λόγια, συνδρομητική τηλεόραση.

Για streaming video, μάλλον το ξεχνάς, εκτός και αν πάρεις το πακέτο 1024, ή κάνεις μεγάλη παρικοπή στο μέγεθος ή στην ποιότητα (320x200 video κατα ΜPEG1realencoding, θέλουν περίπου 1Mbps). Το streaming audio, όμως είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Με το νέο Winamp 5 , μπορείς να ακούς, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που θές, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Η σύνδεση ADSL, όμως, προβλέπεται να σου αργήσει. Μη ξεχνάς ότι ο ΟΤΕ δεν έχει ελεύθερες πόρτες για ADSL πάρα μόνο σε ελάχιστες περιοχές. Εσύ που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, κατοικείς στην Αθήνα, μια πόλη μάλλον με υψηλή ζήτησει, ίσως να έχεις προβλήματα, και να περιμένεις αρκετό καιρό. Καλού κακού, κάνε μια αναζήτηση μέσω του

http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm

Για streaming video, μάλλον το ξεχνάς, εκτός και αν πάρεις το πακέτο 1024

Γιατι να ζω στην Ελλαδα?

Εχω βρει μια σελιδα με όλους τους tv station της υφηλίου που κανουν streaming.

Δυστυχώς θέλουν bandwith πάνω από 200 kb/sec οι πιο πολλοί...

Για streaming video' date=' μάλλον το ξεχνάς, εκτός και αν πάρεις το πακέτο 1024

[/quote']

Γιατι να ζω στην Ελλαδα?

Εχω βρει μια σελιδα με όλους τους tv station της υφηλίου που κανουν streaming.

Δυστυχώς θέλουν bandwith πάνω από 200 kb/sec οι πιο πολλοί...

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ 2MB ΓΡΑΜΜΗ 30€

ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΡΩΜΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΡΩΜΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΤΙΚΗ

Moυ το ειπε και εμένα φίλος μου.

Εδω ομως είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε...

Παιδιά να ρωτησω: με την dsl ισχύει οτι και με τις isdn, δηλαδή με isdn συνδρομη μπορεί κάποιος να συνδεθει και με pstn, αγοράζοντας μια dsl συνδρομή σε isp μπορεί κανείς εναλλακτικά (αν βρεθεί πχ κάπου αλλού εκτός του σπιτιού του) να συνδεθεί με τους ίδιους κωδικούς ως isdn ή pstn?

analogws ton isp...den isxyei se olous...(den 8ymamai se poious )

Παιδιά να ρωτησω: με την dsl ισχύει οτι και με τις isdn, δηλαδή με isdn συνδρομη μπορεί κάποιος να συνδεθει και με pstn, αγοράζοντας μια dsl συνδρομή σε isp μπορεί κανείς εναλλακτικά (αν βρεθεί πχ κάπου αλλού εκτός του σπιτιού του) να συνδεθεί με τους ίδιους κωδικούς ως isdn ή pstn?

Ξερει κάποιος να μας πει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...