Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ψυγειοκαταψύκτη όλοι αυτοί που λένε τα παιδιά παραπάνω (bosch-siemens-lg-samsung). Εγώ είχα έναν Electrolux για 12 χρόνια και τον άλλαξα μόνο και μόνο γιατί ήθελα μεγαλύτερο και πήρα Siemens. Ο Electrolux πήγε στην πεθερά και δουλεύει μια χαρά ακόμα. Άποψη μου είναι να πάρεις όποιον βρεις να παίζει σε προσφορά αφού συγκρίνεις πρώτα και τιμή με σκρουτζ. Από κουζίνες όλες από 400€ και πάνω εφόσον μιλάμε για κεραμικές εστίες και ελεύθερες είναι αρκετά ποιοτικές (aeg-bosch-siemens-electrolux-pitsos). Εγώ είχα μια electrolux και μετά από 10 χρόνια τα έπαιξε. Στην pitsos που έχω τώρα έβαλα και επιπλέον εγγύηση για άλλα δύο χρόνια από την pitsos. Να κοιτάξεις να έχει ρολόι, νομίζω βοηθάει πολύ. Επίσης όποια βρεις σε προσφορά να πάρεις. Για έπιπλα αν δεν θέλεις να δώσεις αρκετά χρήματα τότε ΙΚΕΑ. Γερά ξύλα αλλά όντως έχουν αυτό το πρόβλημα που λεεί το παιδί με τους πάτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, greekbusters είπε

Επειδή είναι και η δουλειά μου αλλά και επειδή δύο φίλοι μου αγόρασαν κουκετα ο ένας και κρεβάτι - συρταριερα ο άλλος, πάνω στον χρόνο τους διέλυσαν (ειδικά η κουκετα που πάλι καλά δεν χτύπησαν τα παιδάκια του ενός) τους τα επισκευάσα και οκ. Αλλά ποιοτικώς δεν είναι και ότι καλύτερο.

Στα ικεα οι ακριβές σειρές του είναι οκ. Καμμια φορά το φθηνό βγαίνει πιο ακριβό, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα πέραν αυτού 

Δηλαδή ΙΚΕΑ να προτιμήσω! Το σκέφτηκα να φτιάξω επιπλα από συγγενή ξυλουργό αλλά μου ζήτησε 4.500€ για όλα με ξύλο καρυδιά (Σύνθετο - Τραπέζι Τραπεζαρίας - καρέκλες αγοραστές που είναι μέσα στην τιμή - τραπέζακια σαλονιού - έπιπλο τηλεόρασης - γραφείο - τραπέζι με καρέκλες για κουζίνα και κρεβατοκάμαρα)

Γνώμη για Jusk? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα πρόσφατα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ψυγείο Hitachi αν και έχω ακούσει και για sharp καλά σχόλια. Πλυντήριο στεγνωτηριο lg. Εστίες και φούρνο neff.

Επεξ/σία από Son^Goku
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kouzoul είπε

Δηλαδή ΙΚΕΑ να προτιμήσω! Το σκέφτηκα να φτιάξω επιπλα από συγγενή ξυλουργό αλλά μου ζήτησε 4.500€ για όλα με ξύλο καρυδιά (Σύνθετο - Τραπέζι Τραπεζαρίας - καρέκλες αγοραστές που είναι μέσα στην τιμή - τραπέζακια σαλονιού - έπιπλο τηλεόρασης - γραφείο - τραπέζι με καρέκλες για κουζίνα και κρεβατοκάμαρα)

Γνώμη για Jusk? 

Αν δεν έχεις και ούτε σκοπεύεις να κάνεις πάιδια καλύτερα να τα κάνεις στον συγγενή σου, θα σου αντέξουν περισσότερα χρόνια και λογικά θα είναι και πολύ καλή δουλειά. Αν είναι κλασικά και διαχρονικά σχέδια δεν θα τα αλλάξεις ποτέ.

Εάν σκοπεύεις να κάνεις παιδιά τότε πάρε φτηνά και τα αλλάζεις μετά. Στο λέω γιατί εγώ έδωσα αρκετά χρήματα σε καλά έπιπλα και τα περισσότερα χτυπήθηκαν από τα αγρίμια. Βέβαια δεν δίνω και μεγάλη σημασία σε τέτοια οπότε και δεν με πολυνοιάζει. Αν εσύ όμως είσαι ψείρας σε τέτοια σκέψου αυτό που σου πρότεινα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kouzoul είπε

Γνώμη για Jusk? 

Προσωπικά τα εντασω μαζί με τον μαρμάριδη. Δλδ όχι και τόσο καλά. Αν δεν τα χτυποβολας πορτακια, τα σέρνεις κλπ κλπ θα σ κρατήσουν. Αν πάλι δεν θα πολυαντεξουν. Κοίτα να δεις τα 4500 που σου ζήτησε για όλα αυτά που προανεφερες για μασίφ τουλάχιστον ξυλεία δεν παίζει με τη καμμια. Η τιμή είναι τουλάχιστον διπλάσια.

Αν είναι επενδυμένα η τιμή είναι ΠΟΛΥ καλή για συγγενή, μιας και σίγουρα σ έχει κόψει αρκετά. Γνώμη μου να τα φτιάξεις σε αυτόν ή να ρωτήσεις και τριγύρω τι τιμές παίζουν γενικά να δεις πως σου έχει κάνει καλή τιμή 

Ποιοτικώς είναι η μέρα με την νύχτα με οποιοδήποτε ετοιματζιδικα ικεα, μαρμάριδη, jusk κλπ εκτός όπως σ είπα αν δεις στα ικεα τις ακριβές σειρές της που βγαίνουν μια η άλλη στην τιμή 

Το θέμα είναι εσένα τι σε νοιάζει. Να σου αντέξουν μια 15-20ετια η στο ενδιάμεσο να τα αλλάξεις 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, greekbusters είπε

Στα ικεα οι ακριβές σειρές του είναι οκ. Καμμια φορά το φθηνό βγαίνει πιο ακριβό, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα πέραν αυτού 

Αυτό είναι μια αλήθεια. Οι ακριβές σειρές του ΙΚΕΑ είναι έπιπλα για 20ετία. Πήρα ένα τραπέζι τραπεζαρίας μασίφ δρύς (ή κάποιο άλλο βαρύ ξύλο) , κι είμαι σίγουρος οτι θα ζήσει όσο κι εγώ.

Οι καρέκλες τραπεζαρίας του δεν είναι βολικές, γι αυτό τις προτείνουν μαζί με μαξιλαράκι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekbusters είπε

Προσωπικά τα εντασω μαζί με τον μαρμάριδη. Δλδ όχι και τόσο καλά. Αν δεν τα χτυποβολας πορτακια, τα σέρνεις κλπ κλπ θα σ κρατήσουν. Αν πάλι δεν θα πολυαντεξουν. Κοίτα να δεις τα 4500 που σου ζήτησε για όλα αυτά που προανεφερες για μασίφ τουλάχιστον ξυλεία δεν παίζει με τη καμμια. Η τιμή είναι τουλάχιστον διπλάσια.

Αν είναι επενδυμένα η τιμή είναι ΠΟΛΥ καλή για συγγενή, μιας και σίγουρα σ έχει κόψει αρκετά. Γνώμη μου να τα φτιάξεις σε αυτόν ή να ρωτήσεις και τριγύρω τι τιμές παίζουν γενικά να δεις πως σου έχει κάνει καλή τιμή 

Ποιοτικώς είναι η μέρα με την νύχτα με οποιοδήποτε ετοιματζιδικα ικεα, μαρμάριδη, jusk κλπ εκτός όπως σ είπα αν δεις στα ικεα τις ακριβές σειρές της που βγαίνουν μια η άλλη στην τιμή 

Το θέμα είναι εσένα τι σε νοιάζει. Να σου αντέξουν μια 15-20ετια η στο ενδιάμεσο να τα αλλάξεις 

Μα αντέξουν αλλά μένω στο ενοίκιο ωστόσο δεν έχω την διάθεση να παίρνω συνέχεια αλλά!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kouzoul είπε

Μα αντέξουν αλλά μένω στο ενοίκιο ωστόσο δεν έχω την διάθεση να παίρνω συνέχεια αλλά!

Αν μένεις ενοίκιο τότε πάρε ΙΚΕΑ που μπορείς να τα αποσυναρμολογείς όταν μετακομίζεις.

Εκτός αν ο φίλος επιπλοποιός θα τα κάνει να αποσυναρμολογούνται οπότε οκ.

Εμείς ό,τι πήραμε από ΙΚΕΑ  -κρεβάτια, βιβλιοθήκες, γραφεία, τραπεζαρία, καναπέ- δεν είχαν κανένα πρόβλημα με 3 μετακομίσεις.

Όσο για τις συρταριέρες, νομίζω ότι εξαρτάται τι βάζει κανείς στα συρτάρια.
Αν βάζεις ρούχα δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα εκτός αν τα πατικώνεις να χωρέσουν, ή αν βάζεις βαριά πράγματα τότε πρέπει να πάρεις συρταριέρα που είναι για βαριά πράγματα και εννοείται ότι είναι πιο ακριβή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...