Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Καθώς σιγά σιγά θέλω να διώχνω τα πράγματα του ιδιοκτήτη θέλω να ξεκινήσω να αγοράσω δικά μου πράγματά Ξεκινάω την αγορά ψυγείο επειγόντως καθώς θέλει πίσω το ψυγείο. Από γνωστούς άκουσα πως να αγοράσω LG καθώς είναι καλά ωστόσο άλλοι μου λένε όλα να είναι από το Bosch group (Bosch - Siemens - Pitsos - Neff Neff). Με μια πρόχειρη έρευνα να στο skroutz η Bosch είναι πιο φτηνή από την LG. Επίσης ψαχνομαι για αγορά φούρνου καθώς ήταν ελλατωματικός και δεν ξέρω με ποια κριτήρια να διαλέξω τον σωστό για εμένα! Σιγά Σιγά θέλω να αγοράσω έπιπλα. Ο Μαρμαρίδης που πολύ γνωστοί μου λένε είναι φτηνός ή να στραφώ σε ΙΚΕΑ;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ. Δεν έχει καλά έπιπλα;
Dannie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Ψαχνω και εγω για συρταριερα και οσο και να εχω κοιταξει πιο πολυ μου αρεσουν αυτες που εχει το ΙΚΕΑ.Απλα εχω ακουσει οτι ο πατος στα συρταρια δεν ειναι δυνατος(βουλιαζει ευκολα).Σε ψυγειο να παρεις full nofrost(εχουν βγει τα τελευταια χρονια μοντελα μισα-μισα δηλαδη full nofrost η καταψυξη αλλα οχι η συντηρηση.Ειχα παρει ενα indesit και φωναξα 3 φορες τεχνικο οποτε πηρα αλλο).
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Το Bosch που είδα είναι και στα 2 full no frost. Σε φούρνο τι προτείνετε;
Dannie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kouzoul είπε Το Bosch που είδα είναι και στα 2 full no frost. Σε φούρνο τι προτείνετε; Δεν ξερω περιμενε μηπως καποιος που ξερει καλυτερα σου πει.(εγω Korting εχω αλλα δεν αξιζει...τουλαχιστον το μοντελο που εχω εγω). Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Dannie
mihanikos1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 49 λεπτά πριν, kouzoul είπε Δεν έχει καλά έπιπλα; Χαμηλή ποιότητα, μετά την απομάκρυνση ούτε που σε ξέρουν. Σε γνωστούς έφεραν χτυπημένα έπιπλα και δεν τους τα άλλαξαν ποτέ.
thanasisxask Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 @kouzoulκαταρχήν σε τι φάση είσαι; μόνος; παντρεμένος; παιδιά;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, thanasisxask είπε @kouzoulκαταρχήν σε τι φάση είσαι; μόνος; παντρεμένος; παιδιά; Μόνος Ψυγειοκαταψύκτης σε προσφορά στον Κωτσόβολο
thanasisxask Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, kouzoul είπε Μόνος Ψυγειοκαταψύκτης σε προσφορά στον Κωτσόβολο Μια χαρά είναι αυτός, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, είναι για την δική μας κλιματική ζώνη και είναι και bosch.
Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Χαμηλή ποιότητα, μετά την απομάκρυνση ούτε που σε ξέρουν. Σε γνωστούς έφεραν χτυπημένα έπιπλα και δεν τους τα άλλαξαν ποτέ. Εγώ πήρα σαλόνι το 2008 ιταλικό στα 1800 και ζει και βασιλεύει. Η ποιότητα του πολλή καλή. Είναι ανάλογα και πόσα θα δώσεις.
mihanikos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εγώ πήρα σαλόνι το 2008 ιταλικό στα 1800 και ζει και βασιλεύει. Η ποιότητα του πολλή καλή. Είναι ανάλογα και πόσα θα δώσεις. Μιλάς για 12 χρόνια πριν. Πέρνα τώρα μια βόλτα να δεις τα τουρκικά που έχει. Του IKEA μπροστά τους κλασεις ανώτερα. 2
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Μιλάς για 12 χρόνια πριν. Πέρνα τώρα μια βόλτα να δεις τα τουρκικά που έχει. Του IKEA μπροστά τους κλασεις ανώτερα. Αυτό δεν το ξέρω οκ. Καλύτερα να πάει σε μάστορα που τα φτιάχνει σε εργαστήριο δηλαδή. Ελληνικά και ποιότητα.
basilis_k6 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Οι συσκευές ειναι λαχειο ακομα και οι ακριβες. Lg βγάζει καλα πλυντηρια λενε. Πηρα ενα και ειναι μια χαρα αλλα ουτε χρονο δεν εχει κλεισει. Ψυγειο προσεξε να το εχεις μεντον σωστο χωρο γυρω γυρω και δεν θα παθει τπτ. Το δικο μου ειναι samsung και ειμαι ευχαριστημένος.
greekbusters Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, kouzoul είπε Δεν έχει καλά έπιπλα; Επειδή είναι και η δουλειά μου αλλά και επειδή δύο φίλοι μου αγόρασαν κουκετα ο ένας και κρεβάτι - συρταριερα ο άλλος, πάνω στον χρόνο τους διέλυσαν (ειδικά η κουκετα που πάλι καλά δεν χτύπησαν τα παιδάκια του ενός) τους τα επισκευάσα και οκ. Αλλά ποιοτικώς δεν είναι και ότι καλύτερο. Στα ικεα οι ακριβές σειρές του είναι οκ. Καμμια φορά το φθηνό βγαίνει πιο ακριβό, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα πέραν αυτού 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα