Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

A, κι ως παραδειγμα του απολυτως χειροτερου σεναριου ειναι ο:
Kingston HyperX Savage SSD, σουπερ δισκος μα δε θελει MCP79

@TheDevilMayCare Επειδή τώρα με τις πληροφορίες που παρέθεσες ανέσυρα από τη μνήμη όλα τα παραπάνω :) , πράγματι ο KingstonHyperX δεν αναγνωρίζεται σε sata ii. Το είχε δοκιμάσει ένας φίλος τότε σε mbp unibody 2008 αλλά 13άρι. Να πούμε όμως σε αυτό το σημείο πως η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ sata 1 και 2 δεν ήταν τόσο δραματική. Τουλάχιστον δεν φαινόταν ιδιαίτερα στο boot ή στις εφαρμογές. Προφανώς λόγω τρομακτικής διαφορά μεταξύ HDD και SSD. Παρά ταύτα, θα επιμείνω για Samsung EVO. Δεν γνωρίζω αν ο 860 έχει θέματα στο εν λόγω mbp, θεωρώ όμως πως δεν θα έχει. Όπως και να έχει, ένα search στο ίνετ θα ήταν χρήσιμο.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά είναι τα χρήσιμα, σας ευχαριστώ πολύ. 

Άρα θελουμε SSD που να παίζει με MCP79;

Φαίνεται η επιλογή του Samsung να είναι η πιο αξιόπιστη και ακόμη και εάν μελλοντικά πεθάνει το MBP, σου μένει ένας καλός δίσκος 

https://discussions.apple.com/thread/5934089?page=8

Επεξ/σία από S2Katana
Δημοσ.

Update:

έχω μπερδευτεί εντελώς με ποιος SSD είναι συμβατός.

Με βάση το παρακάτω τοπικ, άλλοι είναι συμβατοί με παλιά iMac και άλλοι με παλιά Macbook. Και εν τέλει, δεν είμαι σίγουρος καν εάν σίναι συμβατός ο Samsung, λόγω νεότητας. 

Δημοσ.

Για εμένα, τη στιγμή που ο Samsung 840 και 850 ήταν συμβατός, θα είναι κι ο 860. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο thread που να αναφέρει ακριβώς ποιον καινούριο SSD χρησιμοποίησε κάποιος με το δικό σου μηχάνημα συγκεκριμένα, τότε ο Samsung είναι η πιο safe λύση. Σαφέστατα μπορεί να κάνω λάθος, προσωπικά όμως θα το ρίσκαρα. Αναφέρω πάλι, έχω δει το SATA I. Και πάλι το μηχάνημα πετάει (ναι δεν είναι το βέλτιστο). Να μην αναγνωρίζεται καθόλου ο σκληρός είναι πολύ δύσκολο για εμένα, ειδικά Samsung. Με ένα e-mail όμως ακόμα και στην ίδια Samsung δεν χάνεις τίποτα. Λογικά θα σου απαντήσουν.  

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, S2Katana είπε

Update:

έχω μπερδευτεί εντελώς με ποιος SSD είναι συμβατός.

Με βάση το παρακάτω τοπικ, άλλοι είναι συμβατοί με παλιά iMac και άλλοι με παλιά Macbook. Και εν τέλει, δεν είμαι σίγουρος καν εάν σίναι συμβατός ο Samsung, λόγω νεότητας. 

Όπως σου έχω ξαναγράψει, μπες στο crucial.com, βάλε το μοντελο του υπολογιστή ή αστο να κάνει αυτό τον έλεγχο και θα σου προτείνει. Εγώ έχω τον crucial mx500 πολλά χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και πλέον οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θελεις να παιζει σε Sata I! Συγνωμη αλλα το να το συγκρινουμε εκει με τον...αρχικο του δισκο, δεν ειναι 'συγκριση'! 😁

Για το Samsung 850 EVO (ισως με διαφορετικα firmware?) υπαρχουν αναφορες και για Sata I.. Για τον 860 δεν εχω ιδεα 🙈

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...