leonidastria Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ! Μαλλον ανοιγω σε σωστο σημειο αυτο το θεμα.Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα ρευματα ,θα ηθελα να ρωτησω το εξης...Εχω μια μικροσυσκευη ανεμηστηρας που λειτουργει με USB.Απ οσο εψαξα καταλαβα οτι το ρευμα σε μια θυρα USB ειναι 5V και δινει ρευμα εντασης 1A. Τα specs απο το ανεμηστηρακι αναφερει σαν χαρακτηριστικα του μοτερ : 50Hz ,5W ,DV 5V-1A . Αρα αν θα συνδεθει σε μια θυρα USB πιθανολογω οτι ολα ειναι καλα ! Θα ηθελα να ρωτησω : Αν δεν χρησιμοποιησω την USB του υπολογιστη θα μπορουσα να χρησιμοποιησω εναν μετασχηματιστη τοιχου (που βολευει σαν τοποθεσια) που βγαζει 5V και 2Α ? Μπορειτε να μου εξηγειστε αν θα λειτουργησει ή θα καει το μοτερακι ? Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων !!! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από leonidastria
bill_zaf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Το βαζεις κανονικα δεν εχεις κανενα θεμα 1
sonik_5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Κανονικά θα λειτουργήσει. Το ανεμιστηράκι θα τραβήξει το ρεύμα που χρειάζεται. Ο μετασχηματιστής αυτό που λέει (2Α) είναι το μέγιστο ρεύμα εξόδου που μπορεί να σου δώσει. 1
leonidastria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Σας ευχαριστω πολυ !!! Καλο ξημερωμα!!!
Pegasus54 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι θα λειτουργήσει, αλλά: είναι συνεχές ρεύμα και πρέπει να βάλεις σωστά τους πόλους. * Άργησα... Κάτι μήνες.. Σόρυ.. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από Pegasus54
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα