lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χάλασε η τηλεόραση φίλου και είχε επάνω συνδεδεμένο μεγάλο home cinema παλιάς τεχνολογίας πιθανότατα μόνο με scart σύνδεση (έχει και Component τελικά) Με ρώτησε τι θα γίνει με την αγορά της νέας του τηλεόρασης και δυσκολεύτηκε πολύ όταν του είπα ότι δεν υπάρχουν πια τηλεοράσεις 50' με scart και το home cinema του είναι άχρηστο. Μήπως μου διαφεύγει κάτι και παρασύρω τον άνθρωπο σε λάθος; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από lefta_yparxoun
slk200gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Χάλασε η τηλεόραση φίλου και είχε επάνω συνδεδεμένο μεγάλο home cinema παλιάς τεχνολογίας πιθανότατα μόνο με scart σύνδεση (έχει και Component τελικά) Με ρώτησε τι θα γίνει με την αγορά της νέας του τηλεόρασης και δυσκολεύτηκε πολύ όταν του είπα ότι δεν υπάρχουν πια τηλεοράσεις 50' με scart και το home cinema του είναι άχρηστο. Μήπως μου διαφεύγει κάτι και παρασύρω τον άνθρωπο σε λάθος; scart μαλλον δεν εχουν πια αλλα rca πιστευω οτι εχουν σχεδον ολες,τουλαχιστον η δικια μου lg oled 65 18 μοτελλο εχει οποτε κανει την δουλεια του ανετα (το πολυ πολυ να χρειαστει ενα καλωδιο) Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από slk200gr 1
Pstathece Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος ενεργοί ανταπτορες από Scart σε hdmi, vga κτλ.
slk200gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος ενεργοί ανταπτορες από Scart σε hdmi, vga κτλ. υπαρχουν ,https://www.skroutz.gr/s/9376206/HDMI-female-Scart-female.html 1
btsaroux Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Home cinema μόνο με scart τι εννοείς; Av receiver? Γιατί εάν εννοείς αυτό και έχει μόνο scart και component για εμένα είναι για ανακύκλωση και αγορά καινούργιου.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, slk200gr είπε υπαρχουν ,https://www.skroutz.gr/s/9376206/HDMI-female-Scart-female.html Αυτό που αναφέρετε κάνει το HDMI=>Scart. 2 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε δεν υπάρχουν πια τηλεοράσεις 50' με scart Υπάρχουν όμως αυτά! Εκτός αν θέλετε να πειραματιστείτε, οπότε υπάρχουν και αυτά! Ποιο μοντέλο είναι το Home Cinema; 2 ώρες πριν, slk200gr είπε rca πιστευω οτι εχουν σχεδον ολες, (...) εχει οποτε κανει την δουλεια του ανετα Κάποιες φορές δεν δουλεύει η σύνδεση Scart=>RCA (τουλάχιστον σε εμένα). Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α.
lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, btsaroux είπε Home cinema μόνο με scart τι εννοείς; Av receiver? Γιατί εάν εννοείς αυτό και έχει μόνο scart και component για εμένα είναι για ανακύκλωση και αγορά καινούργιου. SONY DAV-DV300 Ραδιο CD DVD Home Cinema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα