Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάλασε η τηλεόραση φίλου και είχε επάνω συνδεδεμένο μεγάλο home cinema παλιάς τεχνολογίας πιθανότατα μόνο με scart σύνδεση (έχει και Component τελικά) 

Με ρώτησε τι θα γίνει με την αγορά της νέας του τηλεόρασης και δυσκολεύτηκε πολύ όταν του είπα ότι δεν υπάρχουν πια τηλεοράσεις 50' με scart και το home cinema του είναι άχρηστο.

Μήπως μου διαφεύγει κάτι και παρασύρω τον άνθρωπο σε λάθος;

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Χάλασε η τηλεόραση φίλου και είχε επάνω συνδεδεμένο μεγάλο home cinema παλιάς τεχνολογίας πιθανότατα μόνο με scart σύνδεση (έχει και Component τελικά) 

Με ρώτησε τι θα γίνει με την αγορά της νέας του τηλεόρασης και δυσκολεύτηκε πολύ όταν του είπα ότι δεν υπάρχουν πια τηλεοράσεις 50' με scart και το home cinema του είναι άχρηστο.

Μήπως μου διαφεύγει κάτι και παρασύρω τον άνθρωπο σε λάθος;

scart μαλλον δεν εχουν πια αλλα rca πιστευω οτι εχουν σχεδον ολες,τουλαχιστον η δικια μου lg oled 65 18 μοτελλο εχει οποτε κανει την δουλεια του ανετα (το πολυ πολυ να χρειαστει ενα καλωδιο)

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 1
Δημοσ.

Home cinema μόνο με scart τι εννοείς; Av receiver?  Γιατί εάν εννοείς αυτό και έχει μόνο scart και component για εμένα είναι για ανακύκλωση και αγορά καινούργιου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Αυτό που αναφέρετε κάνει το HDMI=>Scart.

2 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

δεν υπάρχουν πια τηλεοράσεις 50' με scart

Υπάρχουν όμως αυτά! Εκτός αν θέλετε να πειραματιστείτε, οπότε υπάρχουν και αυτά! Ποιο μοντέλο είναι το Home Cinema;

2 ώρες πριν, slk200gr είπε

rca πιστευω οτι εχουν σχεδον ολες, (...) εχει οποτε κανει την δουλεια του ανετα

Κάποιες φορές δεν δουλεύει η σύνδεση Scart=>RCA (τουλάχιστον σε εμένα).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, btsaroux είπε

Home cinema μόνο με scart τι εννοείς; Av receiver?  Γιατί εάν εννοείς αυτό και έχει μόνο scart και component για εμένα είναι για ανακύκλωση και αγορά καινούργιου. 

SONY DAV-DV300 Ραδιο CD DVD Home Cinema

screenshot_20200820_172140.png

screenshot_20200820_172202.png

screenshot_20200820_172107.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...