Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Νυσταγμένος είπε

Λοιπόν αδερφέ @eframm

Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ και δες αν είναι εγκατεστημένοι οι drivers της κάρτας σου. Εμένα αυτό μου κάνει για μη εγκατεστημένοι drivers ή λάθος στην εγκατάσταση.

Απλά νομίζω οτι συνήθως οταν δεν είναι εγκατεστημένοι οι οδηγοί , δεν ξεκινάει καθόλου  το παιχνίδι...

Αλλά το να είναι κάτι λάθος παίζει καπως...

• Thanks 1
Δημοσ.

To ποιό πιθανό σενάριο είναι ότι ΕΙΧΕ έναν ΠΑΛΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ με τον οποίο έπαιζε lol και τον έδωσε για ΕΠΙΣΚΕΥΗ στο ΠΛΑΙΣΙΟ όπου του άλλαξαν cpu/board/ram.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dpolal είπε

To ποιό πιθανό σενάριο είναι ότι ΕΙΧΕ έναν ΠΑΛΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ με τον οποίο έπαιζε lol και τον έδωσε για ΕΠΙΣΚΕΥΗ στο ΠΛΑΙΣΙΟ όπου του άλλαξαν cpu/board/ram.

Ναι βρε, αυτό εννοείται.

Γι αυτό και του έμεινε και η 5770 απο το παλιό μηχάνημα

Απλά το θέμα του είναι οτι δεν παίζει λολ οπως θα έπρεπε το νεο σύστημα κι επίσης αν ρώταγε απο πριν εδω μέσα,

θα γινόταν καλύτερη διαχείρηση των χρημάτων κτλ...🙂

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, eframm είπε

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ DRIVERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Τελικά είχα δίκιο, κατά τύχη? :P

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, eframm είπε

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ DRIVERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Δηλαδή ξεκίναγε κι έπαιζε το παιχνίδι ενω δεν είχες drivers? Και μέτραγε και fps κάποιο πρόγραμμα χωρίς drivers?

Μόνο το mame32 ξέρω οτι παίζει χωρις drivers και dos games.  2d games δηλαδη. Α και το youtube🙄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 9100F δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά αγορίνα γι αυτο σε γονατίζει τόσο.

Ωστόσο το LoL δεν εχειπολλες απαιτήσεις..Ακομα και με μια καρτούλα των 50ε μεταχειρισμένη ddr5 2-4 GB θα έχεις πολυ αξιόλογες αποδόσεις. Αν μπορεις και κάτι παραπάνω και εισαι Gamer αξίζει να δώσεις 100+ για μια δυνατή GPU 

Επεξ/σία από Low_Prices12
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/8/2020 στις 1:24 ΜΜ, eframm είπε

Γεια σας εφτιαξα τον υπολογιστη στο πλαισιο και πριν επαιζε λολ
μου το φτιαξανε και μου λενε με αυτα που σου βαλαμε θα πεταει το πσ
κατεβασα το λολ και δεν εφτανε ουτε 30 fps δεν εχει καρτα γραφικων

αλλα ο επεξεργαστης ειναι ΙΝΤΕL 9100F 
Γνωριζει καποιος τι φταιει?

Οταν ο επεξεργαστις εχει F στο τελος σιμενει οτι ειναι χωρις ενσοματομενα γραφικα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bl3rj4n είπε

Οταν ο επεξεργαστις εχει F στο τελος σιμενει οτι ειναι χωρις ενσοματομενα γραφικα

οχι τοσο βιαστικες απαντησεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...