Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα σετ ακουστικά Razer Kraken x. Τα έχω αγοράσει τον Μάρτιο που μας πέρασε από το Πλαίσιο. 

Για κακή μου τύχη, η στέκα τους, άνοιξε-κόπηκε όπως φαίνεται και στις φωτό. Επικοινώνησα με το Πλαίσιο και μου είπαν ότι αυτό δεν καλύπτεται από την εγγύηση, 

διότι όπως μου είπε ο υπάλληλος που μίλησα μαζί του, θεωρείται σύμφωνα με την razer, ότι τα κακομεταχειρίστηκα καθώς το πλαστικό τους έχει πιστοποίηση.  

Δεν έγινε καμία κακομεταχείριση. Τις μέρες που έκανε πολύ ζέστη, ένοιωθα να έχουν χαλαρώσει κάπως, μέχρι που εχτές κόπηκαν. 

Το θεωρώ απαράδεκτο καθώς έχω ακουστικά, των 17 ευρω no name από το cosmodata, και δεν σπάει η στέκα τους ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ όσο και να την ζωρίσεις. Και σπάνε τα razer που τα πληρωνεις χρυσαφι?

Επίσης ρώτησα αν υπάρχουν ανταλλακτικά ή τελοσπάντων κάποιο επίσημο service, για να τα στείλω να τα επισκευάσουν και μου είπανε ότι δεν υπάρχουν, ούτε service, αλλά ούτε και ανταλλακτικά.

Δηλ. το priemium της αγοράς αρχίζει και τελειώνει στο όμορφο χαρτοκούτι της συσκευασίας? Είναι απαράδεκτο όλο αυτό.

Σε τί διαφέρει η Razer και κάθε Razer από το τυχαίο no name kinezoπραμα της δεκάρας?

Και στο φινάλε, ποιό είναι το point για να πληρώνεις το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο με φουσκωμένη τιμή? Τί παραπάνω σου προσφέρει από το τελευταίο σκρουτζομάγαζο? Δεν ξέρω τί να κάνω και στο φινάλε πως να τα επισκευάσω. Οποια γνώμη και πρόταση για επισκευή δεκτή.      

IMG_20200820_110910.jpg

IMG_20200820_110930.jpg

• Confused 1
Δημοσ.

Την συγκεκριμένη εταιρεία την θεωρώ εξαιρετικά υπερτιμημένη.

Δοκίμασε να ετοιμάσεις ένα mail μαζί με ένα μικρό footage (video) εάν είναι εφικτό, εξηγώντας τους ότι υπάρχει η συγκεκριμένη ευπάθεια, αστοχία κ ζήτα τους να σου προτείνουν κάποια λύση.

Σίγουρα θα απαντήσουν, κ ίσως φανείς τυχερός.

Απο Έλληνες εισαγωγείς κ αντιπροσώπους μην ψάχνεις λύση, οι συμπεριφορές είναι τραγικές κ η after sales υποστήριξη (όπως κ εγγύηση σε ορισμένες περιπτώσεις) ανύπαρκτη.

• Like 5
Δημοσ.

Και πως ακριβώς περιμένεις να σε πιστέψει το Πλαίσιο και η Razer ότι δεν τα έσπασες εσύ από λάθος χρήση; Υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει τα λεγόμενά σου; Πόσες φορές έχουμε δει και έχουμε διαβάσει ιστορίες από orc-gamers που έσπασαν πληκτρολόγια/ποντίκια/ακουστικά/οθόνες επειδή τους ξέφυγε ένα headshot;  Έχω τα πρώτα Kraken από το 2015, τα Kraken 7.1 USB, και δεν έχουν πάθει κάτι εκτός του ότι ξεφλούδισε το μαύρο πλαστικό από τα μαξιλαράκια (λογική φθορά) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλες οι παρτίδες των προϊόντων είναι καλές. Πάντα και παντού υπάρχουν αστοχίες υλικών και προβληματικά batches. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες, είτε φθηνές είτε ακριβές.

Τέλος πάντων, επειδή ξέφυγα λίγο από το topic επανέρχομαι και λέω ότι εφόσον έχει κάτι που να αποδεικνύει ότι δεν φταις εσύ για το σπάσιμο τότε θα στα αλλάξει η ίδια η Razer χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δημοσ.

Έστειλα email με φωτό και περιμένω απάντηση. Να πώ την αλήθεια έχω ξενερώσει απίστευτα. Δεν έδεινα ποτέ λεφτά πολλά για περιφερειακά. Ανέκαθεν έκανα την διασκέδασή μου με ότι περιφερειακά είχα, τα οποία ποτέ δεν ήταν και ακριβά. Δεν έδινα λεφτά σε ακουστικά και ποντίκια και πληκτρολόγια. Άλωστε περισσότερο ΑΑΑ τίτλους παίζω.

Τελευταία όμως έμπαινα σε batle royale games με την παρέα μου, καθώς επίσης ήθελα λίγο καλύτερο μικρόφωνο για παρεήστικο στρημάκι. Ετσι με έπεισαν να τα πάρω. Δεν ξέρεις πόσο το έχω μετανιώσει. Ξενέρωσα τελείως. Τωρα έκανα προσπάθεια να τα σώσω με logo αλλά δεν κράτησε. Εβαλα κόλλα PVC που χρησημοποιούν οι υδραυλικοι στους πλαστικους σωλήνες και περιμένω να στεγνώσει.  

7 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Και πως ακριβώς περιμένεις να σε πιστέψει το Πλαίσιο και η Razer ότι δεν τα έσπασες εσύ από λάθος χρήση; Υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει τα λεγόμενά σου; Πόσες φορές έχουμε δει και έχουμε διαβάσει ιστορίες από orc-gamers που έσπασαν πληκτρολόγια/ποντίκια/ακουστικά/οθόνες επειδή τους ξέφυγε ένα headshot;  Έχω τα πρώτα Kraken από το 2015, τα Kraken 7.1 USB, και δεν έχουν πάθει κάτι εκτός του ότι ξεφλούδισε το μαύρο πλαστικό από τα μαξιλαράκια (λογική φθορά) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλες οι παρτίδες των προϊόντων είναι καλές. Πάντα και παντού υπάρχουν αστοχίες υλικών και προβληματικά batches. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες, είτε φθηνές είτε ακριβές.

Τέλος πάντων, επειδή ξέφυγα λίγο από το topic επανέρχομαι και λέω ότι εφόσον έχει κάτι που να αποδεικνύει ότι δεν φταις εσύ για το σπάσιμο τότε θα στα αλλάξει η ίδια η Razer χωρίς δεύτερη κουβέντα.

τα πρώτα kraken ta 7.1 usb μέσα στην στέκα τους έχουν μεταλλικη λάμα. Γιαυτό και τα πλήρωσες πανάκριβα. Αντίθετα τα krakenx usb των 65 ευρώ είναι σκέτη πλαστικούρα.

Οσο για τους ούγκανους που περιγράφεις, οι οποίοι για ένα fail heatshot κοπανιώνται και σπάνε τον υπολογιστή τους, να ξέρεις ότι δεν τα έχουν πληρώσει με τον κόπο τους  και το μεροκάματό τους όπως εγώ γιαυτό και δεν τα πονάνε, και στο φινάλε δεν παλεύουν να τα σώσουν. Κουμπώνουν την καρτούλα και πάνε για την επόμενη παραγγελία. Είναι μεγάλη η διαφορά.

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

Έστειλα email με φωτό και περιμένω απάντηση. Να πώ την αλήθεια έχω ξενερώσει απίστευτα. Δεν έδεινα ποτέ λεφτά πολλά για περιφερειακά. Ανέκαθεν έκανα την διασκέδασή μου με ότι περιφερειακά είχα, τα οποία ποτέ δεν ήταν και ακριβά. Δεν έδινα λεφτά σε ακουστικά και ποντίκια και πληκτρολόγια. Άλωστε περισσότερο ΑΑΑ τίτλους παίζω.

Τελευταία όμως έμπαινα σε batle royale games με την παρέα μου, καθώς επίσης ήθελα λίγο καλύτερο μικρόφωνο για παρεήστικο στρημάκι. Ετσι με έπεισαν να τα πάρω. Δεν ξέρεις πόσο το έχω μετανιώσει. Ξενέρωσα τελείως. Τωρα έκανα προσπάθεια να τα σώσω με logo αλλά δεν κράτησε. Εβαλα κόλλα PVC που χρησημοποιούν οι υδραυλικοι στους πλαστικους σωλήνες και περιμένω να στεγνώσει.  

τα πρώτα kraken ta 7.1 usb μέσα στην στέκα τους έχουν μεταλλικη λάμα. Γιαυτό και τα πλήρωσες πανάκριβα. Αντίθετα τα krakenx usb των 65 ευρώ είναι σκέτη πλαστικούρα.

Οσο για τους ούγκανους που περιγράφεις, οι οποίοι για ένα fail heatshot κοπανιώνται και σπάνε τον υπολογιστή τους, να ξέρεις ότι δεν τα έχουν πληρώσει με τον κόπο τους  και το μεροκάματό τους όπως εγώ γιαυτό και δεν τα πονάνε, και στο φινάλε δεν παλεύουν να τα σώσουν. Κουμπώνουν την καρτούλα και πάνε για την επόμενη παραγγελία. Είναι μεγάλη η διαφορά.

Φίλε, τα ακουστικά είναι της πλάκας από κάθε πλευρά που μπορεί να το δεις. Αλλά κι εσύ, με ακουστικά του πενηντάρικου και μάλιστα "φίρμα", τι περίμενες; Σκουπίδια με ταμπελάκι, αυτό είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Φίλε, τα ακουστικά είναι της πλάκας από κάθε πλευρά που μπορεί να το δεις. Αλλά κι εσύ, με ακουστικά του πενηντάρικου και μάλιστα "φίρμα", τι περίμενες; Σκουπίδια με ταμπελάκι, αυτό είναι.

Όντως τελικά σκουπίδια με ταμπελάκι είναι. Αλλά μου φαίνεται και υπερβολή να δώσω 150 ευρώ για τα ultimate version κινεζιά.

Δεν θα κάνω καριέρα στο game, ούτε στο προτάθλημα θα κατέβω. Πέρνεις παπούτσια ΝΙΚΕ του 700ρικου, αν δεν είσαι αθλητής?  

Αν δεν ήταν όλο αυτό το νταβαντόυρι και η μόδα των τελευταίων χρόνων με τα competitive games και τα battle royale,

την razer, και την  κάθε razer δηλαδη, δεν θα την ήξερε ούτε η μάνα της.

Αυτοί που έχουν ποιοτικά προϊόντα δεν περιμένανε το cs go για να γίνουν γνωστοί.

Είναι καταξιωμένοι πόλλά χρόνια στον χώρο του ήχου, και της μουσικής παραγωγής και υπάρχει και καλό support στους πελάτες της..

Επεξ/σία από BlueAverage
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω τα Pro από τον Μάρτιο του 2013 και εκτός απτό ξεφλούδισμα και το κλασσικό με τα μαξιλαράκια (τα οποία τα άλλαξαν μια φορά δωρεάν) είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση.

Ωστόσο, από τα V2 και μετά όπως και κάτι Hyperx κτλ, τα βρίσκω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μικρά στο κεφάλι, σε ποσοστό που να μην μπορώ να τα βάλω πάνω από 15 δευτερόλεπτα, οπότε πιστεύω ότι πραγματικά εκεί μπορεί να άνοιξε λόγο χρήσης. (τα άνοιγες τέρμα και έτυχε να σπάσουν εκεί αντί για κάπου αλλού από το τέντωμα)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2020 στις 12:05 ΜΜ, BlueAverage είπε

a)Δηλ. το priemium της αγοράς αρχίζει και τελειώνει στο όμορφο χαρτοκούτι της συσκευασίας? Είναι απαράδεκτο όλο αυτό.

β)Σε τί διαφέρει η Razer και κάθε Razer από το τυχαίο no name kinezoπραμα της δεκάρας?

γ)Και στο φινάλε, ποιό είναι το point για να πληρώνεις το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο με φουσκωμένη τιμή? Τί παραπάνω σου προσφέρει από το τελευταίο σκρουτζομάγαζο? Δεν ξέρω τί να κάνω και στο φινάλε πως να τα επισκευάσω. Οποια γνώμη και πρόταση για επισκευή δεκτή.      

α)Premium και πλαστικο δεν πανε μαζι. Απο οτι βλεπω ακουστικα των 50ευρω πηρες,τι premium και ''ακριβα''καθεσαι και λες? Να σου εσπαγαν τιποτα Sennheiser ή Sony των 400ευρω,να καταλαβω τον θυμο σου. Εχεις ιδεα μεχρι ποσο φτανουν τα πραγματικα καλα και ακριβα ακουστικα???

β)Σε καποια αλλα πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την περιπτωση σου

γ)Μεγαλη αλυσιδα η οποια εχει ποσα υπο καταστηματα σε ολη την ΕΛλαδα,εχει καταστηματα για να πας απο κοντα να δοκιμασεις προιοντα και αλλα πολλα που επισης ειναι ασχετα με το εδω θεμα.

Δεν σε αναγκασε κανεις να αγορασεις με το ζορι απο το Πλαισιο. Ουτε ειπε κανεις οτι αν αγορασεις απο Πλαισιο,θα σε εχουν στα ψηλα οτι και να γινει.

Στα του θεματος τωρα,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις με την Razer και ο Θεος βοηθος μηπως και στα αλλαξουν,αν και δυσκολα τα πραγματα.

btw με μια γρηγορη ματια σε κριτικες στο skroutz στα φθηνοτερα razer ακουστικα,πολλοι αλλοι ανεφεραν οτι τους χαλασαν σε συντομο χρονικο διαστημα,μερικοι απο τους οποιους λενε και για σπασιμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/8/2020 στις 8:47 ΜΜ, Fulgore είπε

α)Premium και πλαστικο δεν πανε μαζι. Απο οτι βλεπω ακουστικα των 50ευρω πηρες,τι premium και ''ακριβα''καθεσαι και λες? Να σου εσπαγαν τιποτα Sennheiser ή Sony των 400ευρω,να καταλαβω τον θυμο σου. Εχεις ιδεα μεχρι ποσο φτανουν τα πραγματικα καλα και ακριβα ακουστικα???

β)Σε καποια αλλα πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την περιπτωση σου

γ)Μεγαλη αλυσιδα η οποια εχει ποσα υπο καταστηματα σε ολη την ΕΛλαδα,εχει καταστηματα για να πας απο κοντα να δοκιμασεις προιοντα και αλλα πολλα που επισης ειναι ασχετα με το εδω θεμα.

Δεν σε αναγκασε κανεις να αγορασεις με το ζορι απο το Πλαισιο. Ουτε ειπε κανεις οτι αν αγορασεις απο Πλαισιο,θα σε εχουν στα ψηλα οτι και να γινει.

Στα του θεματος τωρα,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις με την Razer και ο Θεος βοηθος μηπως και στα αλλαξουν,αν και δυσκολα τα πραγματα.

btw με μια γρηγορη ματια σε κριτικες στο skroutz στα φθηνοτερα razer ακουστικα,πολλοι αλλοι ανεφεραν οτι τους χαλασαν σε συντομο χρονικο διαστημα,μερικοι απο τους οποιους λενε και για σπασιμο.

Τα ακουστικά αυτά μου τα πρότεινε φίλος razerακιας που εχεi τα πρώτα kraken 7.1, αρκετά χρόνια, και δεν του έχουν πάθει τίποτα εκτός από τα μαξιλαράκια. 

Του έδειξα λοιπόν εμπιστοσύνη. Προσωπική γνώμη εγώ δεν είχα για το ποιά αξίζουν και ποιά όχι από όοολα αυτά τα μοντέλα που έχει βγάλει η razer.

Αλλά και πάλι όμως.

Μέχρι να πάρω τα razer είχα κάτι "gaming" heatset no name των 12 ευρώ.

Ότι και να τους κάνεις δεν νιώθουν.Τα έχω δυο χρόνια. Γιατί να νιώθουν τα επώνυμα, ακόμα και των 50?

και στο φινάλε, τα 75 που τα πλήρωσα, αντιστοιχούν σε 2 μεροκάματα έναντι ενός βασικού μισθού υπαλλήλου.

Δεν κατάλαβα γιατί μιλάς τόσο απαξιωτικά για τα 50 ή 60 ή 70 ευρώ που πληρώνει όποιος αγοράζει αυτά τα headset?

Μήπως να πρέπει να ακουμπήσει μηνιάτικο σε ακουστικά για να κάνει την διασκέδασή του, δηλ. να κάτσει να παίξει τα παιχνίδια του?

Είναι σαν να μου λές ότι πήρα Νike με 100 ευρώ για να πάω την βόλτα μου, και εσύ μου λες είναι σκουπίδια,

και αξίζουν μόνο αυτά που φοράνε οι πρωταθλητές στην προπόνηση και που κοστίζουν 400 ευρά.

Όχι φίλε κάνεις μεγάλο λάθος.

Συγκρίνεις την μεσαία κατηγορία και την τοπ.

Και στην μεσαία ΕΠΩΝΥΜΗ κατηγορία όμως, περιμένεις μια καλύτερη ποιότητα στα προιόντα τους από ότι στα no name. 

Όσο για το πλαίσιο, φυσικά και δεν με ανάγκασε κανείς να πάρω από εκεί. Εχουν να με δούν από το 2013. 

Η επιλογή έγινε μέσα στην καραντίνα, και με κριτήριο ποιός μπορούσε να με εξυπηρετήσει πιό γρήγορα να τα φέρει.

Οπότε δοκιμή δεν έπαιζε.

Αλλά είναι το ίδιο με το να τα αγόραζα στο μαγαζί τους. Οτι και να αγοράσεις από εκεί το μοσχοπληρώνεις.

Τί είναι αυτό το παραπάνω που πληρώνεις στο 1/3 της τιμής στην αγορά, έναντι των σκρουτζομάγαζων? 

Το support τους. Αλλά και αυτό πήγε περίπατο, γιαυτό τώρα στα ράφια που κάποτε είχε προιόντα τεχνολογίας

τώρα δεσπόζουν οι κούπες και τα φλυτζάνια.

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου.

Τελοσπάντων, problem solved. Τα ακουστικά τα επισκεύασα μόνος μου.

Από εμφάνιση πλέον δεν λένε αλλά μια χαρά, και εξίσου καλά με πρίν, συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους.

Θα τα κρατήσω λοιπόν για εφεδρικά, και στην επόμενη αγορά θα είμαι πιό ενήμερος για τα κρητήρια που θα τα διαλέξω.

Ας πούμε επίσημη τεχνική υποστήριξη εντός Ελλάδας, ανταλλακτικά, το κατάστημα που τα πέρνω,

και κυρίως να τα έχω πάρει στα χέρια και να τα έχω δικιμάσει εγώ ο ίδιος,

και όχι επιλογή μόνο από review και φωτογραφίες και τα

λεγόμενα άλλων.         

Στις 21/8/2020 στις 7:50 ΜΜ, Sakiz105 είπε

Έχω τα Pro από τον Μάρτιο του 2013 και εκτός απτό ξεφλούδισμα και το κλασσικό με τα μαξιλαράκια (τα οποία τα άλλαξαν μια φορά δωρεάν) είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση.

Ωστόσο, από τα V2 και μετά όπως και κάτι Hyperx κτλ, τα βρίσκω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μικρά στο κεφάλι, σε ποσοστό που να μην μπορώ να τα βάλω πάνω από 15 δευτερόλεπτα, οπότε πιστεύω ότι πραγματικά εκεί μπορεί να άνοιξε λόγο χρήσης. (τα άνοιγες τέρμα και έτυχε να σπάσουν εκεί αντί για κάπου αλλού από το τέντωμα)

Η αλήθεια είναι ότι όταν τα πήρα μου ήταν πολύ στενά,

και καθώς φοράω και γυαλιά με χτυπούσαν πάρα πολύ.

Με τον καιρό χαλάρωσαν. Νόμιζα ότι πλέον προσαρμόστηκαν τα μαξιλαράκια του.

Τις μέρες που έκανε πολύ ζέστη τα ένιωσα να είναι κάπως πιο χαλαρά. Φαίνεται μαλάκωσε το πλαστικό τους σαν τσίχλα.

Αυτά είναι υπολογισμένα να χρησιμοποιούνται σε περιβάλλον 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Οχι στους 37 και 38 που έπιανε το σπίτι τις μέρες του καύσωνα.

Μην συγκρίνεις τα pro με αυτά εδώ. Δεν έχουν την ίδια κατασκευή, ούτε τα ίδια υλικά.

Τα έφτιαξα πάντως. 

Επεξ/σία από BlueAverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Πλαίσιο δεν είχες ούτως ή άλλως καμιά ελπίδα, αφορμή ψάχνουν για να μην τιμήσουν την εγγύηση και να μην ασχοληθούν. Η ελληνική αντιπροσωπία είναι μία καλή αρχή, αλλά και πάλι καλά έκανες που επικοινώνησες με την Razer. Αν το πρόβλημα έχει αναφερθεί από πολλούς, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος, συμβαίνει αυτό με τα πλαστικά. Εμένα μου άλλαξαν ολόκληρο ακριβό ρολόι γιατί έσπασε το πλαστικό μπρατσάκι που συγκρατεί το λουράκι. Ενημέρωσέ μας όταν (αν) πάρεις απάντηση.

Όσο και να είχες δοκιμάσει από πριν τα ακουστικά ένα μαγαζί, πάλι δεν θα έβγαζες συμπέρασμα για την αντοχή τους. Δεν το παίζω έξυπνος, αλλά razer δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα, γιατί δεν με πείθει ως εταιρία. Πολλή διαφήμιση και πολλή φιγούρα. Επίσης, χωρίς να διαβάζω και να ασχολούμαι ιδιαίτερα, γενικά δεν ακούω και τα καλύτερα. Αντίθετα, για την Logitech πχ θα ακούσεις πολύ περισσότερα θετικά σχόλια από ό,τι αρνητικά.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κρητήριο που τα επέλεξα ήταν κυρίως το μικρόφωνό τους. Ηθελα να έχω ένα κάπως καλό μικρόφωνο, χωρίς να χαλάσω πολλά χρήματα, καθότι αφενός αργότερα θα πάω σε πιό καλή λύση μικροφώνου, και εφετέρου δεν παίζω και πολύ cs go και τέτοια. Η φάση ήταν στο αραλίκι της καραντίνας. Δεν έχω πολύ χρόνο  για παιχνίδια. Αν μπορώ κανένα βραδάκι παίζω για χαβαλέ. Δεν υπήρχε λόγος να δώσω τόσα χρήματα για ακριβά headset. Αν τα no name είχαν λίγο καλύτερο μικρόφωνο, δεν θα αγόραζα ακουστικά. Αλλά είπα, άντε έχει καλό μικρόφωνο...έχεις και το 7.1 πάρτο.

Επεξ/σία από BlueAverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BlueAverage είπε

Το κρητήριο που τα επέλεξα ήταν κυρίως το μικρόφωνό τους. Ηθελα να έχω ένα κάπως καλό μικρόφωνο, χωρίς να χαλάσω πολλά χρήματα, καθότι αφενός αργότερα θα πάω σε πιό καλή λύση μικροφώνου, και εφετέρου δεν παίζω και πολύ cs go και τέτοια. Η φάση ήταν στο αραλίκι της καραντίνας. Δεν έχω πολύ χρόνο  για παιχνίδια. Αν μπορώ κανένα βραδάκι παίζω για χαβαλέ. Δεν υπήρχε λόγος να δώσω τόσα χρήματα για ακριβά headset. Αν τα no name είχαν λίγο καλύτερο μικρόφωνο, δεν θα αγόραζα ακουστικά. Αλλά είπα, άντε έχει καλό μικρόφωνο...έχεις και το 7.1 πάρτο.

Κάποια στιγμή είχα αγοράσει τα electra V2, τα οποία σε απόδοση ήταν εξαιρετικά για μένα. Ακολούθησαν άλλοι 3 φίλοι, με αποτέλεσμα να έχουμε 2 αναλογικά και 2 usb. Πλέον υπάρχει μόνο το ένα σετ, τα υπόλοιπα τα επιστρέψαμε και τα αντικαταστήσαμε με άλλα (εγώ με hyper x). Γενικότερα έχει θέματα η razer με τα ακουστικά της, αλλά επειδή το γνωρίζει, έχει και καλή εγγύηση. Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, κάνε έναν κόπο να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία (zegetron) για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα, ίσως σε βοηθήσουν.

Επεξ/σία από kostasSTi
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasSTi είπε

Κάποια στιγμή είχα αγοράζει τα electra V2, τα οποία σε απόδοση ήταν εξαιρετικά για μένα. Ακολούθησαν άλλοι 3 φίλοι, με αποτέλεσμα να έχουμε 2 αναλογικά και 2 usb. Πλέον υπάρχει μόνο το ένα σετ, τα υπόλοιπα τα επιστρέψαμε και τα αντικαταστήσαμε με άλλα (εγώ με hyper x). Γενικότερα έχει θέματα η razer με τα ακουστικά της, αλλά επειδή το γνωρίζει, έχει και καλή εγγύηση. Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, κάνε έναν κόπο να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία (zegetron) για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα, ίσως σε βοηθήσουν.

Εντάξει θα στείλω ένα ημαιλ και εκεί. Σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...