dimakisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Εντυπωσιακός σχεδιασμός, μεγαλύτερη μπαταρία και φρεσκαρισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις νέες εκδόσεις των 2-in-1 συστημάτων της Lenovo. Η νέα σειρά 2-in-1 συστημάτων Lenovo Yoga ανακοινώθηκε. Πρόκειται για το Lenovo Yoga 7i (πρώην C740) που θα διατεθεί σε εκδόσεις των 14 και 15,6 ιντσών με την προαιρετική οθόνη φωτεινότητας 500 nit, τεχνολογίας 1080p Dolby Vision και πιστοποίησης DisplayHDR 400 να ξεχωρίζει. Η Lenovo φρέσκαρε τον σχεδιασμό των laptop, κρατώντας τα απόλυτα συμπαγή: το μοντέλο των 14 ιντσών έχει βάρος 1,43 κιλών, ενώ αυτό των 15,6 ιντσών, 1,82 κιλά. Μέσα τους κρύβουν τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel, έως 16 GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 70 Wh με 16 ώρες αυτονομίας στο μοντέλο των 14 ιντσών (13 ώρες σε αυτό των 15,6 ιντσών) και τεχνολογία ταχείας φόρτισης. Έρχονται με εμπρόσθια ηχεία Dolby Atmos, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 και Thunderbolt 4 ενώ διαθέτουν και κάμερα υπερύθρων (με το καπάκι σε εκείνο το σημείο να εξέχει ελαφρώς). Η Lenovo επεφύλασσε φρεσκάρισμα και στα C640 τα οποία κυκλοφορούν πλέον ως Yoga 6. Αυτά έρχονται με επεξεργαστές Ryzen έως και Ryzen 7 4700U, RAM που φτάνει τα 16 GB, δίσκο PCIe M.2 SSD στο 1 TB και περιστρεφόμενη οθόνη αφής 13,3 ιντσών στα 1080p με φωτεινότητα που αγγίζει τα 300 nit. Η μπαταρία των 60 Wh προσφέρει μέχρι και 18 ώρες αυτονομίας ενώ το βάρος των 1,32 κιλών το καθιστά την ιδανική φορητή λύση. Παράλληλα, η Lenovo ανακοίνωσε και τα Yoga Slim 7i, Slim 7i Pro και Slim 7 Pro τα οποία μάλιστα θα διατεθούν αποκλειστικά στην Ευρώπη -για την ώρα- σε τιμές που ξεκινούν από τα 799 ευρώ (το 7 Pro κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα, τα υπόλοιπα από Οκτώβριο). Από εκεί και πέρα, τα μεν Yoga 6 έρχονται τον Οκτώβριο (ξεκινούν από τα 699 δολάρια στις ΗΠΑ) και τα δε Yoga 7i τον Νοέμβριο (από τα 799 δολάρια). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
mants118 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 μπήκα για αυτό που λέει για την αλλαγή ονόματος και αντί να δω Pilates ξαναβλέπω Yoga. 😛 καλές λύσεις και σε οικονομικό επίπεδο ειδικά στο Lockdown που όπως πάει το πράγμα θα ξανασυμβεί μόλις φύγει και ο τελευταίος τουρίστας για τη χώρα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, mants118 είπε μπήκα για αυτό που λέει για την αλλαγή ονόματος και αντί να δω Pilates ξαναβλέπω Yoga. 😛 Αν το άλλαζαν σε Yoda, ίσως να τσιμπούσαν κοινό κι απ'το SW 😃
niCk_eleCtro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 αυτος ο σχεδιασμος για λαπτοπ ειναι για τα μπαζα, εχω τον envy x360 15inch και οι μεντεσεδες της οθονης ειναι οτι χαλι μαυρο. οταν πληκτρολογεις η οθονη παιζει, καθολου σταθεροτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 τι να το κάνεις αν φοβάσαι να το πιάσεις ......
Retromaniac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, niCk_eleCtro είπε αυτος ο σχεδιασμος για λαπτοπ ειναι για τα μπαζα, εχω τον envy x360 15inch και οι μεντεσεδες της οθονης ειναι οτι χαλι μαυρο. οταν πληκτρολογεις η οθονη παιζει, καθολου σταθεροτητα. Το ότι δεν έχει καλή υλοποίηση δεν σημαίνει ότι είναι γενικά για τα μπάζα... Πολύ καλά τα νέα μοντέλα, το μόνο κακό η έλλειψη ryzen στο 7i Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Retromaniac 1
Looter Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εξωτερικό τον κύριο όγκο των πωλήσεων λιανικής τον κάνει η Ίδια η Lenovo μέσω του site της και παίζουν κατά καιρούς ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές και εκπτώσεις (πχ. βάζεις εκπτωτικό κουπόνι στο check out και παίρνεις έκπτωση στην έκπτωση , κλπ). Ελλάδα μας αντιμετωπίζει ακόμα ως ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα που δε δικαιούμαστε κάτι ανάλογο. Από Αγγλία έχω αγοράσει και θα αγόραζα ξανά , από Ελλάδα με αυτή την πολιτική όμως ΟΧΙ. Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει δεν πουλούσαν ΚΑΝ επίσημα την επέκταση εγγύησης , ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Looter
Agmourk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 5 minutes ago, Looter said: Εξωτερικό τον κύριο όγκο των πωλήσεων λιανικής τον κάνει η Ίδια η Lenovo μέσω του site της και παίζουν κατά καιρούς ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές και εκπτώσεις (πχ. βάζεις εκπτωτικό κουπόνι στο check out και παίρνεις έκπτωση στην έκπτωση , κλπ). Ελλάδα μας αντιμετωπίζει ακόμα ως ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα που δε δικαιούμαστε κάτι ανάλογο. Από Αγγλία έχω αγοράσει και θα αγόραζα ξανά , από Ελλάδα με αυτή την πολιτική όμως ΟΧΙ. Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει δεν πουλούσαν ΚΑΝ επίσημα την επέκταση εγγύησης , ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα... Ισχύει. Έχω το Lenovo Yoga 720 και ήθελα να κάνω επέκταση εγγύησης (στην υπάρχουσα προσθέτει onsite service και 1 χρόνο επέκταση για 60€) όπως διαφήμιζε στην γαλλική ιστοσελίδα. Δεν μπορούσα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν και δεν ξέρουν αν θα το κάνουν ποτέ.
niCk_eleCtro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Το ότι δεν έχει καλή υλοποίηση κάκου δεν σε μένει ότι είναι γενικά για τα μπάζα... Πολύ καλά τα νέα μοντέλα, το μόνο κακό η έλλειψη ryzen στο 7i Τα νεα μοντελα με τον ραιζεν 4000U εχουν βελτίωση συμαντικα του μεντεσεδες και ειναι αρκετα σταθερο....αλλα της πρωτης γενιας envy x360 με τον ryzen 2500U που εχω εγω, η οθονη δεν ειναι καθολου σταθερη και γινεται ενοχλητικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Looter είπε Εξωτερικό τον κύριο όγκο των πωλήσεων λιανικής τον κάνει η Ίδια η Lenovo μέσω του site της και παίζουν κατά καιρούς ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές και εκπτώσεις (πχ. βάζεις εκπτωτικό κουπόνι στο check out και παίρνεις έκπτωση στην έκπτωση , κλπ). Ελλάδα μας αντιμετωπίζει ακόμα ως ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα που δε δικαιούμαστε κάτι ανάλογο. Από Αγγλία έχω αγοράσει και θα αγόραζα ξανά , από Ελλάδα με αυτή την πολιτική όμως ΟΧΙ. Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει δεν πουλούσαν ΚΑΝ επίσημα την επέκταση εγγύησης , ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα... Σε ποιο site ;
mants118 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Periphery είπε Αν το άλλαζαν σε Yoda, ίσως να τσιμπούσαν κοινό κι απ'το SW 😃 ευτυχώς γιατί ένας φίλος θα το διάβαζε σαν Γιώτα και έτσι λένε τη πρώην του. Σίγουρα δε θα το αγόραζε!!! 😛 Δεν είναι κακή ιδέα πάντως το Yoda, αλλά θα ήθελε η Disney κανά ψιλό για τα δικαιώματα!!!
ethereum Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) δεν μπορούν να συγυρίσουν λιγάκι το website τους εδώ ? για το e-Lenovo.gr exclusive μιλάω , το πασπαρτού , το πανηγύρι και η ακαταστασία , ένας πολύχρωμος σωρός απο εικονίδια , απορώ ποιος το σχεδίασε , σε προδιαθέτει αρνητικά Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από ethereum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα