Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Abit nf7-s ver.2

razkal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα εγκαταστησω σημερα την nf7-s με athlon 2800 και εχω μερικες αποριες για το αρχικο setup. Θα κανω clean install στα XP. Εχω 3 δισκους και 2 cd roms, αρα ο ενας δισκος (WD 60BB-downloads) θα συνδεθει με serillel. Απ' οσα εχω διαβασει θα χρειαστει να εγκαταστησω τους SATA drivers οταν βαζω τα XP. Να βαλω τους 100281 ή καποιους αλλους; Υπαρχει περιπτωση να χρειαστει format ο δισκος; Μπορω να συνδεσω το cd rom στο serillel; Ποιους IDE drivers προτεινετε (εκτος των SW);

Γενικα θα ηθελα μερικες οδηγιες για το σωστο αρχικο setup της mobo.

Thanks in advance!

Δημοσ.

To abit serillel den exw kataferei na to kanw na leitourghsei opote eisai mallon ap tous tuxerous..gia auto xrhsimopoihse tous drivers pou dinei sth disketa h abit..efoswn den 8a valeis leitourgiko s auto to disko giati na xreiastei format?IDE drivers xrhsimopoiw tous teleutaious pou evgale h nvidia(4.12) xwris kanena provlhma..

Δημοσ.

Mην βάλει τον SW driver IDE ATA των 3.13 n-force.

Άσε τους μαμίσιους την MS.

Μετά όπως σου είπα SATA θέλεις στο setup των XP μόνο εάν βάλει εκεί τα ΧΡ.

Εγώ θα πρότεινα να βάλεις το λειτουργικό πρώτα στο IDE,να ενεργοποιήσεις το SATA μετά από bios...να βάλεις τους οδηγούς και μετά να βάλεις τον σκληρό στο serillel.

Θα τον δει μετά μια χαρά και θα έχεις ήδη βάλει και το λειτουργικό!

Δημοσ.

telika evala ta xp+sp1 sto ide kai meta mesa apo ta windows evala toys sata drivers (apo floppy disk), ton sata disko ton ixa valei apo tin arxi prin kanw install ta xp. Ws twra ola pane kala.

Thanx for the advice! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...