Προς το περιεχόμενο

Poly Bridge

Arkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Τις περασες ολες με 100% under budget και stress? Αν ναι μπραβο δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι οι επομενοι κοσμοι παντως η δυσκολια ειναι εκθετικη σε ριχνει σιγα σιγα στα βαθια οπως μαθαινεις πως να διαχειριζεσαι τα οποια challenges. Αυτο με την διαφορα ταχυτητας το παρατηρησα. Τα physics πατανε πανω στα nvidia physx και μπορει να κανεις την ιδια γεφυρα ακριβως το ιδιο 10 φορες και καθε φορα να εχεις αλλο αποτελεσμα. Παντα τις βγαζω στο 100% ταχυτητα μιας και τα ανεβαζω και στο gallery να ειναι σωστα. Ισως τα καλυτερα 1.22 που εχω δωσει ποτε μου  παιζω 1-2 levels τη μερα να μην με κουρασει και πολυ γιατι καποια levels ειναι ζορια και θελουν χρονο. 

Είχα περάσει πολλές πίστες από παλιά, έστω κι αν έσπαγε κάτι. Λίγο πολύ θυμόμουν τι χρειάζεται.
Αν αλλάξεις ταχύτητα έχεις σίγουρα άλλο αποτέλεσμα. Αν δεν έκανα αυτό το κόλπο ακόμα θα προσπαθούσα το 7-9, όλο κάτι έσπαγε.Και το 7-14 και το 4-8 (και εγώ με φρένο το πέρασα αλλά σταθερό) μάλλον, ίσως και το 7-5. Στο 5-5 έβγαινα εκτός προυπολογισμού.

Το 7-15 που θεωρητικά είναι το πιο δύσκολο, έχει προφανή λύση, λίγο μπορεί να σε ζαλίσουν τα υδραυλικά.
Βασικά έχει επιτεύγματα και για τον 8ο κόσμο απλά δεν φαίνονται στο στημ. Οπότε δεν επείγει να το κάνω ντε και καλά.

Δοκίμασε και το Crazy Machines 3( δεν νομίζω ότι το έχεις γράψει στους τερματισμούς), αν και δεν είναι παζλ μηχανικής τόσο πολύ.

Επεξ/σία από G.TH.
  • Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Είχα περάσει πολλές πίστες από παλιά, έστω κι αν έσπαγε κάτι. Λίγο πολύ θυμόμουν τι χρειάζεται.
Αν αλλάξεις ταχύτητα έχεις σίγουρα άλλο αποτέλεσμα. Αν δεν έκανα αυτό το κόλπο ακόμα θα προσπαθούσα το 7-9, όλο κάτι έσπαγε.Και το 7-14 και το 4-8 (και εγώ με φρένο το πέρασα αλλά σταθερό) μάλλον, ίσως και το 7-5. Στο 5-5 έβγαινα εκτός προυπολογισμού.

Το 7-15 που θεωρητικά είναι το πιο δύσκολο, έχει προφανή λύση, λίγο μπορεί να σε ζαλίσουν τα υδραυλικά.
Βασικά έχει επιτεύγματα και για τον 8ο κόσμο απλά δεν φαίνονται στο στημ. Οπότε δεν επείγει να το κάνω ντε και καλά.

Δοκίμασε και το Crazy Machines 3( δεν νομίζω ότι το έχεις γράψει στους τερματισμούς), αν και δεν είναι παζλ μηχανικής τόσο πολύ.

Το εχω αγορασει και το crazy machines 3 πριν κανα μηνα και μολις τελειωσω το poly bridge θα βαλω εκεινο για να εχω κατι παρομοιο να παιζω. Το Poly bridge γενικως σε μαθαινει να σκεφτεσαι ανορθοδοξα. Στην αρχη το καθε level δειχνει πολυ δυσκολο. Μολις κατανοησεις τι πρεπει να κανεις σιγα σιγα αρχιζει και γινεται ολο και πιο ευκολο. Γενικως ξεκινας με το πρωτο αμαξι κτλ και επειτα φτιαχνεις και για τα επομενα που πρεπει να παει το καθενα ρυθμιση υδραυλικων κτλ. Ειναι logic game και μαλιστα απο τα καλα. Ελπιζω μεσα στην βδομαδα να τελειωσω τον τεταρτο κοσμο θα κανω ενα break και μετα θα παω στον πεμπτο. 

Δημοσ.

Τελος και ο τεταρτος κοσμος. Ο πιο ωραιος μεχρι στιγμης δεν με δυσκολεψε πολυ και παρολο που το 15 level μολις το ειδα μου φανηκε πολυ δυσκολο τελικα το εβγαλα μεσα σε 20 λεπτα. 1% απο οσους εχουν το παιχνιδι καταφεραν να κανουν 100% under budget και under stress τον τεταρτο κοσμο. Δεν περιμενα να τα καταφερω στον τριτο κοσμο ειχα απογοητευτει με καποια levels που με εφαγαν πολυ χρονο. 

Screenshot-1.png

Δημοσ.

Παμε στα επομενα 5 levels. Η προσωπικη ευχαριστηση οταν περασουμε ενα δυσκολο level ειναι απιστευτη. Ενα και ενα ολα τα levels παντα θελει πρωτα σκεψη πως θα φτιαχτει η γεφυρα και μετα αρχιζουμε να την φτιαχνουμε. 

Δημοσ.

Παμε και τα 5 τελευταια levels απο τον πεμπτο κοσμο. Και τα 5 ηταν αρκετα δυσκολα αλλα το τελευταιο με πηρε περιπου 4 ωρες για να το βγαλω. Σιγουρα το πιο δυσκολο level μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Παμε τα πρωτα 5 levels του εκτου κοσμου. Ολα ειχαν εναν ανω του μετριου βαθμο δυσκολιας. Δειτε σιγουρα το 6.4 νομιζω ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης αφου το εβγαλα. 

Δημοσ.

Παμε ενα μικρο update ειχα μερες να παιξω και σημερα περασα 3 levels στη σειρα. 6.11 μεχρι το 6.14 και μενει το 6.15 που βλεπω εχει budget 1 εκατομμυριο να δουμε τι θα γινει. Τσεκαρετε το 6.12 εβαλα 2 λυσεις και το 6.14 παλι 2 βιντεο το ενα με πολυ χαμηλο budget μπηκαμε στο top 500. 

Δημοσ.

Παμε τα 5 πρωτα levels του εβδομου κοσμου. Το καθενα με την δικια του δυσκολια οπως αρμοζει μιας και φτανουμε στο τελος. Σε αυτα τα levels ειναι 80% σκεψη και 20% πραξη. Μολις καταλαβουμε πως πρεπει να φτιαχτει τοτε τα υπολοιπα ειναι trial and error μεχρι να περασουμε το level κατω απο το budget χωρις να σπασει τιποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Levels 7-6/7-10. Καπου εδω αρχισε να ξεφευγει το παιχνιδι σε δυσκολια. Στο level 7 χρειαστηκα βοηθεια ειδα καποιες υλοποιησεις απο την gallery να παρω μια ιδεα και το καταφερα. Στο 7.9 παιχτηκε τρελη μαγκια δειτε στο 0.35 πως περναει το πρωτο αμαξι αναμεσα απο τους 2 δρομους. Οι δυνατοτητες που μπορει να φτιαχτει καθε level ειδικα στους τελευταιους κοσμους ειναι ατελειωτες και αφηνετε στην φαντασια του παικτη και εκει κρυβεται και η μαγεια του παιχνιδιου. 5 levels εμειναν περιμενω να ειναι απιστευτα δυσκολα αλλα θα το προσπαθησω. Εχω κλεισει 90 ωρες με το παιχνιδι κατι που δεν περιμενα οταν το αγορασα ειναι απο τα πιο εθιστικα παιχνιδια.

Εδω δευτερη λυση του 10ου level και μεσα στο top 500 του leaderboard

Επεξ/σία από Arkin
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παμε ενα update μετα απο καιρο. Τελος του 7ου κοσμου με το τελευταιο level 15 να περνω καποιες ιδεες απο την gallery και σιγα σιγα το υλοποιησα γιατι ηθελε αρκετη σκεψη με τα υδραυλικα τα υπολοιπα 4 levels τα καταφερα κανονικα 7-11/7-14 δεν ηταν οσο δυσκολα θα περιμενα σιγουρα πηραν χρονο στην υλοποιηση για perfect αλλα βγαινουν. Μπηκα γερα στα τελευταια 10 levels του 8ου και τελευταιου κοσμου.

Δημοσ.

Παμε τα πρωτα 5 levels του 8ου κοσμου. Ενα και ενα ολα ιδιαιτερα εξυπνα και δυσκολα. Εφτασα αισιως τις 102 ωρες και μενουν 5 level για 100%. Μην το χασει κανεις το παιχνιδι. 

Δημοσ.

Τα τελευταια 5 levels του 8ου κοσμου. Ολα δυσκολα και πρωτοτυπα οπως αρμοζει σε ενα τετοιο παιχνιδι για τελος. 

2020-10-16-20-10.png

Εδω αναλυτικο review

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...