papageord Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπερα στο φορουμ. Θελω να αλλαξω την εργοστασιακη πηγη στο αυτοκινητο, και θα ηθελα να μου προτεινετε, αν εχετε ασχοληθει καποια με android, να μπαινουν χαρτες, why not και καμια καμερουλα... Απαιτησεις τρελλες δεν εχω, μιας και η εργοστασιακη του 307cc ειναι για τα μπαζα χωρις usb, mp3 δραμα η κατασταση. Εγκατασταση λογικα θα την αναλαβει καποιος με εμπειρια, μπας και σωσουμε κανα χειριστηριο στο τιμονι, η τις λειτουργιες του αυτοκινητου, μιας και ο ελενχος σε trip, φωτα, κλειδωμα, ωρα γινονται απο την πηγη ! Thanks !!!!
apostolispd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Υπάρχει ήδη θέμα, και με αρκετά καλές προτάσεις.
Extinction Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Οι επιλογές είναι αρκετές. Μπορείς να κρατήσεις αυτό που έχει ήδη και να βάλεις adaptor για AUX/USB, μπορείς να πας σε προϊόντα τύπου "certified" για το μοντέλο σου, ή να πας σε κάποια μάρκα τύπου Digital IQ που βγάζει αρκετά 2din με GPS, με αξεσουάρ για τηλεόραση (εξωτερικό tuner), σύνδεση με χειριστήρια.. όπως αυτό εδώ (από τα οικονομικά της digital). Να έχεις στο μυαλό σου τα εξής οικονομικά έξοδα: 1) Κοστολόγηση εγκατάστασης - και τι περιέχει (ρώτα και ξανά ρώτα όπου και να πας για την εγκατάσταση!) 2) Βάση για 2din (πολλά προϊόντα δεν περιέχουν) 3) ISO Adaptor για την σύνδεση της πηγής (τα πολύ φτηνά 2din αρκετές φορές δεν το περιλαμβάνουν) 4) Adaptor για τα χειριστήρια τιμονιού συνήθως πωλείται extra και αυτό!
vamvakoolas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) να συμπληρωσω στα σωστα του @Extinction οτι θα πρεπει το καταστημα για εγκατασταση να εχει ασχοληθει με αυτο: υπαρχουν καταστηματα που γραφουν ηλεκτρολογος αυτοκινητου και οταν του πας πηγη multimedia σε κοιταζει λες και του μιλας για 4 διαστασεις στο χωρο ακομα καλυτερα να εχει ασχοληθει με το μοντελο του αυτοκινητου (υπαρχουν μερικοι που ποσταρουν φωτο απο δουλειες τους) οποτε ξερει που να περασει καλωδια, τη μοντουλ να βαλει κτλ εχω δει οργια (αλλος να περναει καλωδιο διπλα απο δεξαμενη καυσιμου, αλλος να ξηλωνει αισθητηρες παρκαρισματος, αλλος να πετασει χυμα καλωδια και το τραγικοτερο: να τρυπαει ταμπλο ενω δε...χρειαζεται!) αν γραφτεις στο πεζω φορουμ εχω ποσταρει τοσο εγω οσο και αλλο ενα παιδι στεπ μπαι στεπ εγκατασταση για το οχημα σου με φωτο. Απλως για το δικο σου μοντελο παιζει τεραστιο ρολο αν θες να κρατησεις το χειριστηριο στο τιμονι και τις ενδειξεις ραδιο στην οθονη. Αν ναι πρεπει να αγορασεις μια σειρα απο ανταπτορες υγ: οι certified πηγες για 307cc δεν ειναι οι πανω αλλα συγκεκριμμενα μοντελα kenwood kai alpine που η ιδια η πεζω συνιστα Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα