Evye Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Όντας άσχετη στο κομμάτι της επιλογής λάπτοπ ,θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε λίγο καιρό θα είμαι φοιτήτρια, έτσι σκέφτηκα πως ένας φορητός υπολογιστής θα είναι ό,τι πρέπει όσον αφορά τις σημειώσεις και τις πηγές που θα μου δίνονται. Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, εξάλλου πέραν από Spotify, Youtube , Facebook & κάποια "ελαφριά" εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών , δεν θα χρησιμοποιείται για κάποιον άλλο λόγο. Επίσης, θα προτιμούσα να είναι εύχρηστος και να μην έχει πολύ όγκο, έτσι ώστε να είναι εύκολος στις μετακινήσεις. Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων, θα χαρώ να δω απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfreskakis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, Evye είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Όντας άσχετη στο κομμάτι της επιλογής λάπτοπ ,θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε λίγο καιρό θα είμαι φοιτήτρια, έτσι σκέφτηκα πως ένας φορητός υπολογιστής θα είναι ό,τι πρέπει όσον αφορά τις σημειώσεις και τις πηγές που θα μου δίνονται. Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, εξάλλου πέραν από Spotify, Youtube , Facebook & κάποια "ελαφριά" εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών , δεν θα χρησιμοποιείται για κάποιον άλλο λόγο. Επίσης, θα προτιμούσα να είναι εύχρηστος και να μην έχει πολύ όγκο, έτσι ώστε να είναι εύκολος στις μετακινήσεις. Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων, θα χαρώ να δω απαντήσεις. Καλή αρχή! Μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evye Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Σκέφτομαι γύρω στα 300€ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Evye είπε Σκέφτομαι γύρω στα 300€ . Θα πρέπει να ανέβεις σε χρήματα γιατί ζητάς "εύχρηστο και με μικρό ογκο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfreskakis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Συμφωνώ οτι είναι λίγα. Πρέπει να ανέβεις λίγο για να βρείς αυτό που ζητας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evye Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μάλιστα...εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς και θα δω λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα