salasgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, εχω την ενθεματι ΜΟΒΟ με επεξεργαστη εναν FX8300 , 16gb RAM, καρτα γραφικων Nvidia GForce 750 και τροφοδοτικο corsair 500w . To pc το ειχα παρει μεταχειρισμενο. Ψαχνομαι να του αλλαξω την καρτα γραφικων να μπορω να παιζω κανα παιχνιδι κυριως COD αλλα λογω των ελαχιστον γνωσεων που εχω πανω σε αυτα τα θεματα δεν εχω την δυνατοτητα να βρω κατι που να ταιριαζει και εκτος αυτου να μην πανε τσαμπα τα χρηματα.Γνωριζω οτι τοσο η MOBO οσο και η καρτα γραφικων ειναι αρκετα παλαιου τυπου, οποτε τι θα μου προτεινατε εαν υπαρχει κατι που θα μπορουσε να φορεθει χωρις προβληματα. Ευχαριστω Τασος Α.
Nik1239 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, salasgr είπε Καλησπερα, εχω την ενθεματι ΜΟΒΟ με επεξεργαστη εναν FX8300 , 16gb RAM, καρτα γραφικων Nvidia GForce 750 και τροφοδοτικο corsair 500w . To pc το ειχα παρει μεταχειρισμενο. Ψαχνομαι να του αλλαξω την καρτα γραφικων να μπορω να παιζω κανα παιχνιδι κυριως COD αλλα λογω των ελαχιστον γνωσεων που εχω πανω σε αυτα τα θεματα δεν εχω την δυνατοτητα να βρω κατι που να ταιριαζει και εκτος αυτου να μην πανε τσαμπα τα χρηματα.Γνωριζω οτι τοσο η MOBO οσο και η καρτα γραφικων ειναι αρκετα παλαιου τυπου, οποτε τι θα μου προτεινατε εαν υπαρχει κατι που θα μπορουσε να φορεθει χωρις προβληματα. Ευχαριστω Τασος Α. Μια rx 570 πάρε ή μια gtx 1650super και είσαι κομπλέ 1
salasgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Μια rx 570 πάρε ή μια gtx 1650super και είσαι κομπλέ Φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις καρτες και ειναι σε καλη τιμη. Να ρωτησω κατι αλλο,το pci express εχει σχεση αν ειναι 3.0 ή 1.0 ? Δεν εχω ιδεα η MOBO που εχω τι ακριβως εχει, εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει τι δεχεται.Στα χαρακτηριστικα της στο μαμα sait δεν αναγραφει την εκδοση.
Nik1239 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, salasgr είπε Φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις καρτες και ειναι σε καλη τιμη. Να ρωτησω κατι αλλο,το pci express εχει σχεση αν ειναι 3.0 ή 1.0 ? Δεν εχω ιδεα η MOBO που εχω τι ακριβως εχει, εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει τι δεχεται.Στα χαρακτηριστικα της στο μαμα sait δεν αναγραφει την εκδοση. Η pci express θα είναι gen 2 ή gen 3 η θύρα x16 που μας ενδιαφέρει λίγο απίθανο να είναι gen 2 λογικά θα είναι gen 3 Η pci express x1 μην σε νοιάζει 1
salasgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Η pci express θα είναι gen 2 ή gen 3 η θύρα x16 που μας ενδιαφέρει λίγο απίθανο να είναι gen 2 λογικά θα είναι gen 3 Η pci express x1 μην σε νοιάζει και παλι σε ευχαριστω φιλε, θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα χτυπησω μια απο τις δυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα