Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές στις Αγγελίες.

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,σίγουρα,δε θάσαι καλά μου φαίνεται,πολύ Γκίνες πίνετε στα μέρη σου,12%vol....

Άκου εκεί να ξαναμπώ τη Δευτέρα.Τι με πέρασες ρε,για κανα ξενέρωτο;Αντίκτ είμαι και το βροντοφωνάζω,πανάθεμά με...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

@ marios1957: Αγαπητέ μου beta-tester, καλά κάνεις και βγάζεις προβληματισμούς - στις ίδιες, πάνω-κάτω, γραμμές προβληματιστήκαμε με τον Hal9000. Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Τουλάχιστον θα εξαλειφθούν τα "virtual" μαγαζάκια που είχαν ανοίξει εδώ, με την ανοχή του forum. Τώρα δεν μπορούμε να τους κυνηγάμε όλους - δεν είναι εφικτό άλλωστε. Κάποιες σταγόνες θα περνάνε, αρκεί να'ναι σταγόνες κι όχι όλο το ποτάμι. ;)

Παρεπιπτόντως, μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζεται το ενδεχόμενο να μπουν banners. :)

ΥΓ: Μην τον ταλαιπωρείς τον Celeron, χτύπα 20-30 κάμψεις και θεώρησε τον εαυτό σου τιμωρηθέντα... :lol:

ΥΓ 2: Το topic επίτηδες το άφησα ανοιχτό, γιατί ενδεχομένως μερικά μέλη να έχουν απορίες για τις αλλαγές στις Αγγελίες. Απορίες στις οποίες θα προσπαθήσω (στα πλαίσια του εφικτού) να απαντήσω...

Δημοσ.

Ουφφφφ,το γλύτωσα και σήμερα το ban...

Πιστεύω να θυμάσαι τι ήταν ο Δαμοκλής.

Τελικά κατάντησε η Virtual Life(μου) να υπερκεράσει την πραγματική.Θέλω γιατρό.

Btw,είδες στις "Αγγελίες"; :shock:

Δημοσ.
Πιστεύω να θυμάσαι τι ήταν ο Δαμοκλής.

Huge Spoiler για το 3001: H τελική Οδύσσεια

Επιχείρηση Δαμοκλής:

Η επιχείρηση αποστολής του κύβου μνήμης στον Hal-Man προκειμένου να διοχευτευτούν οι ιοι στο μονόλιθο και να αποτραπεί η καταστροφή της γης

Αν και κάτι μου λέει οτι αναφέρεσαι στον καλο κυριούλη με το σπαθί πάνω απο την γκλάβα του

Δημοσ.

Αν και κάτι μου λέει οτι αναφέρεσαι στον καλο κυριούλη με το σπαθί πάνω απο την γκλάβα του....

Καλά σου λέει,να τον ακούς καμια φορά... :)

Δημοσ.

Μωρέ μου έχει πει και άλλα κατα καιρούς αλλα ποιος τον ακούει

Προτιμώ να ακούω το άλλο το ανθρωπάκι με τα κόκκινα* που κάθεται στον άλλο μου ώμο.

*Δεν είναι γαύρος το έχω ρωτήσει, αλλιώς σιγά να μην άκουγα υπάλληλο του Rocco(όχι του Siffredi)

Δημοσ.
Ναι' date='σίγουρα,δε θάσαι καλά μου φαίνεται,πολύ Γκίνες πίνετε στα μέρη σου,12%vol....

Άκου εκεί να ξαναμπώ τη Δευτέρα.Τι με πέρασες ρε,για κανα ξενέρωτο;Αντίκτ είμαι και το βροντοφωνάζω,πανάθεμά με...[/quote']

Δυστυχώς η μόνη Γκίνες που κυκλοφορεί εδώ πάνω έχει 4% αλκοόλ και είναι ξενέρωμα...Έχω βρει όμως μία Carlsberg Extra Brew με 9% που είναι πολύ σπέσιαλ πράγμα...Δύο μπουκαλάκια και έχεις κάνει ένα κεφάλι.....Sorry για το off topic Paredwse σταματάω....

Δημοσ.
@ marios1957: Αγαπητέ μου beta-tester' date=' καλά κάνεις και βγάζεις προβληματισμούς - στις ίδιες, πάνω-κάτω, γραμμές προβληματιστήκαμε με τον [b']Hal9000[/b]. Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Τουλάχιστον θα εξαλειφθούν τα "virtual" μαγαζάκια που είχαν ανοίξει εδώ, με την ανοχή του forum. Τώρα δεν μπορούμε να τους κυνηγάμε όλους - δεν είναι εφικτό άλλωστε. Κάποιες σταγόνες θα περνάνε, αρκεί να'ναι σταγόνες κι όχι όλο το ποτάμι. ;)

Παρεπιπτόντως, μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζεται το ενδεχόμενο να μπουν banners. :)

ΥΓ: Μην τον ταλαιπωρείς τον Celeron, χτύπα 20-30 κάμψεις και θεώρησε τον εαυτό σου τιμωρηθέντα... :lol:

ΥΓ 2: Το topic επίτηδες το άφησα ανοιχτό, γιατί ενδεχομένως μερικά μέλη να έχουν απορίες για τις αλλαγές στις Αγγελίες. Απορίες στις οποίες θα προσπαθήσω (στα πλαίσια του εφικτού) να απαντήσω...

Tι μας λες ρε "μεγάλε";

Για ποια virtual μαγαζάκια μας λες και ποια ανοχή του forum ;

Είδες κανέναν να διαμαρτηρηθεί για τον Ramunda;

Στο κάτω κάτω κι εμείς κερδισμένοι είμαστε από αυτές τις αγγελίες.

Εδώ στο Βόλο που μένω εγώ δε βρίσκεις κάποιο DVD-R της προκοπής με λιγότερα από 1.50 € και από αυτόν παίρνω Α ποιότητα με 1 € και παράδοση κατευθείαν στο σπίτι μου δωρεάν.

Βλέπω ότι κι εδώ ισχύει η κλασική περίπτωση του Έλληνα , που όταν νομίζει ότι έχει κάποια εξουσία στα χέρια του το παίζει κάπως.

Άμα δεν μπορείτε να τους κυνηγάτε όλους, όπως λες, τότε βάλτε και άλλο προσωπικό, μπας και εξαλείφθεί, η φοροδιαφηγή. :wink:

ΡΕ, κουλάρετε λίγο. Τι νομίζετε ότι είστε; ΣΔΟΕ ;

Δημοσ.
@ marios1957:[/b'] .

.........

Βλέπω ότι κι εδώ ισχύει η κλασική περίπτωση του Έλληνα ' date=' που όταν νομίζει ότι έχει κάποια εξουσία στα χέρια του το παίζει κάπως.

Άμα δεν μπορείτε να τους κυνηγάτε όλους, όπως λες, τότε βάλτε και άλλο προσωπικό, μπας και εξαλείφθεί, η φοροδιαφηγή. :wink:

ΡΕ, κουλάρετε λίγο. Τι νομίζετε ότι είστε; ΣΔΟΕ ;[/quote']

Πόσο λάθος είσαι φίλε μου,αν ήξερες.... :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...