paraskdi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, n3a είπε Κάτι τέτοια βλέπουμε και ευχόμαστε να ήμασταν στο 1980 και να αγοράζαμε 50 δολάρια μετοχών της Apple... Στα τέλη του 19 ήταν κάτω από τα 150 δολάρια
Chocobo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, karamela693 είπε Κοίτα έχω το νέο Iphone SE 128gb, και πριν λίγες μέρες απέκτησα το Xiaomi mi 10, συσκευή που κάνει μόλις 50-60 ευρώ παραπάνω στην πιάτσα από το Iphone se 128gb...είναι μέρα με την νύχτα η μια συσκευή σε σχέση με την άλλη, το mi 10 μοιάζει λες και έχει έρθει από το μέλλον από όποια πλευρά και να το πιάσεις, από την οθόνη, τα ηχεία, τις κάμερες, την μπαταρία κλπ....ουδε μια σχέση...ακόμα και σε ταχύτητα που είναι το μεγάλο ατού του SΕ με τον Α13 και εκει το Mi 10 στέκεται επάξια με τον snapdragon 865....για να μην τα πολυλογούμε, τα προιόντα της Apple είναι ακριβά από όποια πλευρά και να τα πιάσεις, προφανώς είναι καλά και ποιοτικά άλλα ακριβά και καλά κάνει και τα πουλάει τόσο η Apple με την ζήτηση που έχουν. Το ότι έχουν υποστήριξη για 5 χρόνια δεν νομίζω ότι απασχολεί τον περισσότερο κόσμο, θα κρατήσεις το κινητό σου 5 χρόνια?? ελάχιστοι το κάνουν οι περισσότεροι μέσα σε 2 χρόνια το πολύ το έχουν αλλάξει, κάνει τέτοια άλματα η τεχνολογία που ένα κινητό 2-3 ετών μοιάζει παλιατζούρα σε σχέση με ένα αντίστοιχο νέο μοντέλο. Στην τελική τα περισσότερα καλά Android τηλέφωνα παίρνουν updates για 2 χρόνια και κάποια για ακόμα παραπάνω. Y.Γ. To low cost Ηonor 8X που ακόμα έχω, 2 ετών συσκευή παίρνει ακόμα updates Και security updates κάθε μήνα.... Υ.Γ. Για το Android vs ios δεν παίρνω θέση σχετικά είναι όλα, και τα 2 έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, δουλεύοντας πλέον παράλληλα και τα 2 δεν μπορώ να αποφασίσω πιο προτιμώ ή πιο είναι καλύτερο. Πάντα μιλάμε για συσκευή android υψηλού κόστους και όχι κανένα κινητό των 150 ευρώ. Μην ξαναλέμε τα ίδια κάθε φορά.Σαν να κλαιγόμαστε γιατί η nintendo πουλάει το switch όσο ps4/xbox ενώ το hardware του είναι χειρότερο.Στην apple θα πληρώσεις και το software που όπως είπα είναι αυτό που με κρατάει εμένα(κυρίως) Γιατί αγόρασες το SE 2020 δεν μας είπες... Η εμφάνιση σχετική, προσωπικά δεν με ενοχλούν πολλά που ενοχλούν κάποιους άλλους όπως notch , οπές , punch holes κλπ.Θεωρώ πως αν κάποιος βλέπει τη μέρα με νύχτα πλέον σε 2 κινητά έχει πρόβλημα αντίληψης...Στο 99% είναι απλά δύο οθόνες με μια τρύπα - κουκίδα κάπου στο πάνω μέρος. Για να σου απαντήσω και στην άλλη ερώτηση εγώ είχα 6s , εντελώς συμπτωματικά βρέθηκα με ένα 7ρι και η γυναίκα μου έχει το 6s που είχα αγοράσει μαζι με το δικό μου τότε....οπότε ναι υπάρχουν άτομα που κρατάνε συσκευή 4-5 χρόνια και όχι σε 5 χρόνια απο τώρα αν πάρεις ενα τηλέφωνο σήμερα δεν θα μοιάζει παλιατζούρα. 1
karamela693 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Μην ξαναλέμε τα ίδια κάθε φορά.Σαν να κλαιγόμαστε γιατί η nintendo πουλάει το switch όσο ps4/xbox ενώ το hardware του είναι χειρότερο.Στην apple θα πληρώσεις και το software που όπως είπα είναι αυτό που με κρατάει εμένα(κυρίως) Γιατί αγόρασες το SE 2020 δεν μας είπες... Η εμφάνιση σχετική, προσωπικά δεν με ενοχλούν πολλά που ενοχλούν κάποιους άλλους όπως notch , οπές , punch holes κλπ.Θεωρώ πως αν κάποιος βλέπει τη μέρα με νύχτα πλέον σε 2 κινητά έχει πρόβλημα αντίληψης...Στο 99% είναι απλά δύο οθόνες με μια τρύπα - κουκίδα κάπου στο πάνω μέρος. Για να σου απαντήσω και στην άλλη ερώτηση εγώ είχα 6s , εντελώς συμπτωματικά βρέθηκα με ένα 7ρι και η γυναίκα μου έχει το 6s που είχα αγοράσει μαζι με το δικό μου τότε....οπότε ναι υπάρχουν άτομα που κρατάνε συσκευή 4-5 χρόνια και όχι σε 5 χρόνια απο τώρα αν πάρεις ενα τηλέφωνο σήμερα δεν θα μοιάζει παλιατζούρα. Αγόρασα το SE γιατί ήθελα ένα μικρό και μαζεμένο τηλέφωνο σαν δεύτερη συσκευή άλλα το μετάνιωσα, το τηλέφωνο ΔΕΝ αξίζει με την καμία τα 500+ ευρώ που ζητάει και σε αυτό είμαι κάθετος. Μέρα με την νύχτα είναι όταν συγκρίνεις 2 κινητά με τέτοιες μεγάλες διαφορές. Αν δεις κυριολεκτικά π.χ. μόνο την οθόνη του SE με την οθόνη του ΜI10 θα βάλεις τα κλάματα, η διαφορά είναι χαώδης υπερ του ΜΙ10 όπως και να το πιάσεις. Ναι υπάρχουν εξαιρέσεις που έχουν παλιά τηλέφωνα άλλα αυτοί είναι λίγοι, εδώ έξω δεν βλέπεις καλά καλά Ιphone X κλπ. όλοι με Iphone 11 είναι. Αυτό ισχύει και με τα Android ξέρω κόσμο που έχουν Android 3-4-5 ετών και το δουλευουν μια χαρά, άλλα πόσοι είναι αυτοί? Προσωπικά δεν θέλω ένα τηλέφωνο να το έχω 4-5 χρόνια και να το τρώω στην μάπα επειδή έσκασα ένα σωρό λεφτά κάποτε, να το κρατήσω 1-2 χρόνια και μετά να πάω σε κάτι νέο, να ανανεωθώ και να πάρω ένα φρέσκο τηλέφωνο με τις νέες τεχνολογίες. Για το Software το είπα και πριν σχετικό είναι, αν σου αρέσει σε εσένα πάω πάσο, προσωπικά δεν μπορώ να αποφασίσω πιο μου αρέσει περισσότερο, και τα 2 έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, για μένα δεν είναι λόγος για διαλέξεις συσκευή αυτός, και τα 2 συνηθίζονται εύκολα πλέον. Προσωπικά δεν θάβω την Apple έχει καλές συσκευές, σχετικά αξιόπιστες και σταθερές άλλα ακριβές, πολύ ακριβές και δυστυχώς και οι υπόλοιποι ακολούθησαν την γελοία πολιτική της. Κανένα μα κανένα τηλέφωνο δεν αξίζει κατά την γνώμη μου πάνω από 500 ευρώ. Επίσης κάνεις τεράστιο λάθος ένα τηλέφωνο σαν το Iphone 6s ή 7 είναι και μοιάζει παλιατζούρα σήμερα, από τον επεξεργαστή, από την οθόνη που δεν έχει καμία σχέση με τα σημερινά, τα τεράστια Bezels, από τις κάμερες, την μπαταρία, το fast charge, τον αποθηκευτικό χώρο, την ram Και ένα σκασμό άλλα πράγματα, αν δεν σε ενοχλούν εσένα ή δεν σε νοιάζουν πάω πάσο, άλλα οι διαφορές υπάρχουν και είναι τεράστιες....ναι την δουλειά σου την κάνεις με αυτά όπως κάποιος κάνει και την δουλειά του με ένα Fiat seicento σε σχέση με ένα π.χ. νέο Golf Hybrid....και για να μην το πάω στις άπειρες λύσεις σε Android πιάσε ένα Iphone 11 pro Και θα πάθεις πολιτισμικό σοκ με τις διαφορές σε σχέση με τα 6αρια και τα 7αρια. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από karamela693 1
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Η φούσκας της φούσκας ω φούσκα. Σε μια απότομη ρευστοποιηση ακόμα και 100 δις θα γονατισουν τα πάντα. Όλα εικονικά είναι για να φάνε τα χρήματα του απλού κόσμου όπως συνέβη εδώ και δεκάδες χρόνια με το χρηματιστήριο. Και ms και Amazon τα ίδια όλα εικονικά και στο φαίνεσθε. 1
CheOnWeb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 2 minutes ago, Arkin said: Η φούσκας της φούσκας ω φούσκα. Σε μια απότομη ρευστοποιηση ακόμα και 100 δις θα γονατισουν τα πάντα. Όλα εικονικά είναι για να φάνε τα χρήματα του απλού κόσμου όπως συνέβη εδώ και δεκάδες χρόνια με το χρηματιστήριο. Και ms και Amazon τα ίδια όλα εικονικά και στο φαίνεσθε. Θα σου πει ο άλλος, εγώ ρευστοποίησα και πήρα "πραγματικό" χρήμα. Υπάρχει όμως κάτι με πραγματική αξία που να διαρκεί για πάντα; Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης; Μήπως πράγματι, είναι όλα εικονικά;
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Θα σου πει ο άλλος, εγώ ρευστοποίησα και πήρα "πραγματικό" χρήμα. Υπάρχει όμως κάτι με πραγματική αξία που να διαρκεί για πάντα; Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης; Μήπως πράγματι, είναι όλα εικονικά; Το πας μακριά και ίσως όλα να είναι εικονικά. Άλλωστε σε 100 χρόνια από σήμερα και τα 8 δις που είμαστε σήμερα πάνω στη γη δεν θα υπάρχουμε. Οπότε μην πω τι θα τα κάνει ο καθένας τα δις που έχει. Μαζί του δεν πρόκειται να τα πάρει πάντως. 2 μέτρα θα πάρει ο πιο πλούσιος όπως και ο πιο φτωχός. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από Arkin
CheOnWeb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 13 minutes ago, Arkin said: Το πας μακριά και ίσως όλα να είναι εικονικά. Άλλωστε σε 100 χρόνια από σήμερα και τα 8 δις που είμαστε σήμερα πάνω στη γη δεν θα υπάρχουμε. Οπότε μην πω τι θα τα κάνει ο καθένας τα δις που έχει. Μαζί του δεν πρόκειται να τα πάρει πάντως. 2 μέτρα θα πάρει ο πιο πλούσιος όπως και ο πιο φτωχός. Ναι, το πήγα μακριά για να ισορροπήσω τη δική σου κάπως απαισιόδοξη προσέγγιση. Η όλη ιδέα του χρηματηστηρίου εμπεριέχει την έννοια της φούσκας, η οποία όμως είναι χρήσιμη, για να μην πω απαραίτητη για την ανάπτυξη που όλοι θέλουμε. 2
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ναι, το πήγα μακριά για να ισορροπήσω τη δική σου κάπως απαισιόδοξη προσέγγιση. Η όλη ιδέα του χρηματηστηρίου εμπεριέχει την έννοια της φούσκας, η οποία όμως είναι χρήσιμη, για να μην πω απαραίτητη για την ανάπτυξη που όλοι θέλουμε. Είναι όντως απαισιόδοξη η μήπως όσο περνάει ο καιρός ο πλούσιος γίνεται πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος? Βαλτα κατω και θα δεις ότι ισχύει 100% αυτό. Μέχρι πότε όμως Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από Arkin
CheOnWeb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 17 minutes ago, Arkin said: Είναι όντως απαισιόδοξη η μήπως όσο περνάει ο καιρός ο πλούσιος γίνεται πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος? Βαλτα κατω και θα δεις ότι ισχύει 100% αυτό. Μέχρι πότε όμως Τροφή για σκέψη λοιπόν, μην το παραβαρύνουμε, στο Insomnia είμαστε. 😄 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το πας μακριά και ίσως όλα να είναι εικονικά. Άλλωστε σε 100 χρόνια από σήμερα και τα 8 δις που είμαστε σήμερα πάνω στη γη δεν θα υπάρχουμε. Οπότε μην πω τι θα τα κάνει ο καθένας τα δις που έχει. Μαζί του δεν πρόκειται να τα πάρει πάντως. 2 μέτρα θα πάρει ο πιο πλούσιος όπως και ο πιο φτωχός. Ξεχασες να αναφερεις οτι μας ψεκαζουν ,εχουν βρει το φαρμακο για τον καρκινο και μας το κρυβουν και οι Αμερικανοι δεν πατησαν στο φεγγαρι ,ετσι δεν ελεγες ?Ε Heybro ? Να μην ξεχνιομαστε κιολας . Οχι τιποτα αλλο γιατι εχει και καινουρια μελη μην εχεις την απαιτηση να σε παρει κανεις στα σοβαρα με αυτα που λες . 2 μετρα θα παρει και ο πλουσιος αλλα πριν τα παρει θα εχει ζησει 20 ζωες συμπυκνωμενες ,ενω ο αλλος γεννηθηκε και θα πεθανει στην μιζερια και την κακομοιρια . Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από Fotis13 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, christospvl είπε https://www.techwalls.com/production-costs-of-smartphones/ https://www.investopedia.com/financial-edge/0912/the-cost-of-making-an-iphone.aspx και αλλες τοσες πηγες που μπορω να σου βρω στον γοογλη Άρα λοιπόν δεν θα σου είναι δύσκολο και εσένα να φτιάξεις κάτι τέτοιο με τέτοιο κόστος σωστά; Αντε, περιμένω οσονούπω την δική σου συσκευή με τέτοια ποιότητα και σε αυτά τα χρήματα. Τι, όχι ;
Mpegleris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Εκανε 40 χρονια για να φτασει πρωτη φορα το 1 τρις χρηματηστηριακη αξια και μεσα σε ενα χρονο και εν μεσω πανδημιας εχει 2 πλασιασει το ποσο αυτο. Και δεν ειναι φουσκα. Μαλιστα.
christospvl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Άρα λοιπόν δεν θα σου είναι δύσκολο και εσένα να φτιάξεις κάτι τέτοιο με τέτοιο κόστος σωστά; Αντε, περιμένω οσονούπω την δική σου συσκευή με τέτοια ποιότητα και σε αυτά τα χρήματα. Τι, όχι ; Με θλίβει το γεγονός οτι συγκρίνεις τι θα έκανα εγω ενας ιδιώτης που το πιο ακριβό πράγμα είναι το PC μου που σχολιάζω με μια εταιρία τρισεκατομμυρίων που μέσα της εχει τη τελευταία λέξη της ρομποτικής , των αυτοματισμών που εχει μαζική παραγωγή και φτιάχνει δε ξερω και γω ποσα κινητά την ωρα.. Και μάλιστα το θεωρείς τοσο έξυπνο το σχόλιο σου που πετάς και ενα τι, οχι?
ikaruga24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, christospvl είπε Με θλίβει το γεγονός οτι συγκρίνεις τι θα έκανα εγω ενας ιδιώτης που το πιο ακριβό πράγμα είναι το PC μου που σχολιάζω με μια εταιρία τρισεκατομμυρίων που μέσα της εχει τη τελευταία λέξη της ρομποτικής , των αυτοματισμών που εχει μαζική παραγωγή και φτιάχνει δε ξερω και γω ποσα κινητά την ωρα.. Και μάλιστα το θεωρείς τοσο έξυπνο το σχόλιο σου που πετάς και ενα τι, οχι? Φαντάζομαι ότι θα ξέρεις ότι εταιρίες όπως η Apple ξεκίνησαν από το γκαράζ του σπιτιού τους. Αντε λοιπόν, ξεκινάς και εσύ και περιμένω σε κάποια χρόνια να είσαι στα ίδια και να προσφέρεις τα ίδια προϊόντα αλλά με τιμές κόστους που ανέφερες.
CheOnWeb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, christospvl said: Με θλίβει το γεγονός οτι συγκρίνεις τι θα έκανα εγω ενας ιδιώτης που το πιο ακριβό πράγμα είναι το PC μου που σχολιάζω με μια εταιρία τρισεκατομμυρίων που μέσα της εχει τη τελευταία λέξη της ρομποτικής , των αυτοματισμών που εχει μαζική παραγωγή και φτιάχνει δε ξερω και γω ποσα κινητά την ωρα.. Και μάλιστα το θεωρείς τοσο έξυπνο το σχόλιο σου που πετάς και ενα τι, οχι? Έχεις δίκιο αλλά για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν μπορείς να έχεις ιδέα πόσο πραγματικά κοστίζει στην Apple. Αν έκανες δε την ερώτηση στην Apple, «πόσο πραγματικά σας κοστίζει το iPhone», το πιθανότερο είναι να έπαιρνες μια απάντηση του τύπου, «εξαρτάται απ’ τον τρόπο που θα το υπολογίσεις». Το να προσπαθείς να υπολογίσεις το καθαρό κέρδος της Apple κάνοντας την αφαίρεση, τιμή μείον κόστος, είναι τουλάχιστον αφελές. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα