Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, christospvl said:

.  To S10 Plus εχει κοστος παραγωγης 420$ και πωληθηκε 999$ αρα 57.9% κερδος που ειναι εξωφρενικο.. Δηλαδη εδωσες 579$ για τη φιρμα το λογισμικο και τη μοστρα.. Το 11 Pro Max 490.5$ και πωληθηκε 1449.. αρα 66.15% κερδος.. 

ποιος το λεει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, fuz10n είπε

τι ακριβως εννοεις και πως παραλληλιζεται με την τωρινη κατασταση;

Μετα το κραχ στην Αμερικη με προταγωνιστη την Goldman sacks ακολουθησε ενα παγκοσμιο καταστροφικο οικονομικο ντομινο "ξεβρακωνοντας" πολλες οικονομιες φτανοντας εν τελη και στα μερη μας με τις γνωστες συνεπειες... 

Παραλληλιζεται ευκολα με βαση την παγκοσμιοποιημενη οικονομια.

Φυσικα και αν σκασει εκει μια τετοια φουσκα θα εχει αντικτυπο και στις εδω τραπεζες.

Ως συνηθως παντα εμεις οι ηλιθιοι πληρωνουμε τα σπασμενα...

Επεξ/σία από Mpegleris
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chocobo είπε

Πολύ εύκολα στη χρήση ακόμα και για άσχετο,

πολύ καλή κατασκευή,

υποστήριξη για 5 χρόνια ,

εθιστικό θα έλεγα ΟS.

το android με τις διαφορες εκδοσεις απο τους κατασκευαστες και με τα διαφορα launcher ειναι μακραν οτι πιο παραμετροποιησιμο και ευχρηστο για τον καθενα

πολυ καλη κατασκευη εχουν ολα τα κινητα που ξεπερνουν το 500ευρο...  για την ακριβεια το χειροτερο κινητο ανω των 500 ηταν το iphone 6/6 plus... 

ποσα ατομα ξερεις με iphone? εγω πολλα...  ποσοι απο αυτους εχουν iphone 5ετιας? ισως κανενα πιτσιρικι που θελει iphone για μοστρα

εθιστικο os μονο αν εισαι hardcore fan...  συνηθεια ειναι..  εδω συνηθιζεις miui της xiaomi και σου φαινεται περιεργο το oxygen της one plus

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mpegleris είπε

δλδ εμεις (οι φτωχοι παγκοσμιως οχι οι ελληνες μονο) σωσαμε τη goldman?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

το android με τις διαφορες εκδοσεις απο τους κατασκευαστες και με τα διαφορα launcher ειναι μακραν οτι πιο παραμετροποιησιμο και ευχρηστο για τον καθενα

πολυ καλη κατασκευη εχουν ολα τα κινητα που ξεπερνουν το 500ευρο...  για την ακριβεια το χειροτερο κινητο ανω των 500 ηταν το iphone 6/6 plus... 

ποσα ατομα ξερεις με iphone? εγω πολλα...  ποσοι απο αυτους εχουν iphone 5ετιας? ισως κανενα πιτσιρικι που θελει iphone για μοστρα

εθιστικο os μονο αν εισαι hardcore fan...  συνηθεια ειναι..  εδω συνηθιζεις miui της xiaomi και σου φαινεται περιεργο το oxygen της one plus

Έχω 4 άτομα στην οικογένεια μου με 6S. Είναι όλοι περισσότερο χαρούμενοι από ποτέ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpegleris είπε

Καραφουσκάρα.. Ευχομαι να κανει ηχηρο μπαμ και να τον φανε ολοι οι μεγαλοεπενδυτες, αλλα οπως παντα εμεις οι ηλ@θ@@ θα πληρωσουμε παλι τα σπασμενα οπως με την goldman... 

Πανδημια, ολη η Αμερικη πειναει ειναι Νo1 στους θανατους covid και κανει 2 τρις στο χρηματιστηριο. 

Αν αυτο δεν ειναι φουσκα τοτε τι ειναι?

Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου, αλλά είναι Αύγουστος και βαριέμαι να σου εξηγήσω για να καταλαβεις ότι έχεις λάθος από την πρώτη ως την τελευταία λέξη που γράφεις. 

• Like 5
Δημοσ.

Κάτσε να κλείσουν οι καφετέριες λόγω Κορωνοιού να δούμε που θα ακομπανε τα κινητα του οι "πήρα iPhone ,ανέβηκα κοινωνικό επίπεδο".....

😂🤣😅

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Mpegleris said:

Μετα το κραχ στην Αμερικη με προταγωνιστη την Goldman sacks ακολουθησε ενα παγκοσμιο καταστροφικο οικονομικο ντομινο "ξεβρακωνοντας" πολλες οικονομιες φτανοντας εν τελη και στα μερη μας με τις γνωστες συνεπειες... 

Παραλληλιζεται ευκολα με βαση την παγκοσμιοποιημενη οικονομια.

Φυσικα και αν σκασει εκει μια τετοια φουσκα θα εχει αντικτυπο και στις εδω τραπεζες.

Και όλα αυτά εσύ τα εύχεσαι γιατί... έχει Αθηναϊκές πινακίδες. Μπράβο παλικάρι.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, pmike είπε

Έχω 4 άτομα στην οικογένεια μου με 6S. Είναι όλοι περισσότερο χαρούμενοι από ποτέ.

αν ειχαν ονειρο ζωης να εχουν iphone τοτε το καταλαβαινω... και το θεωρω λογικο.. "εγω για το απλο το 6 λεω που ειχε θεμα στιβαροτητας και λυγιζε, αν αυτο εννοεις"

δεν το λεω συγκαταβατικα....  τα χριστουγεννα με iphone 5 σε κακη κατασταση.. "ραγισμενη οθονη-σημαδια παντου" η ανηψια μου πηγε στα ουρανια

ειχα χαλασει το δικο της και της το εδωσα μεχρι να παρει καινουργιο... δεν ηξερα οτι θα ξετρελενοταν... 

ηταν να επαιρνε δωρο το redmi note 8 moonlight που απο καθε αποψη ειναι καλυτερο.... και εκανε και 150

για κοιτα youtube μερια στα iphone pranks να δεις τι γινεται...

Δημοσ.
53 minutes ago, christospvl said:

https://www.techwalls.com/production-costs-of-smartphones/

https://www.investopedia.com/financial-edge/0912/the-cost-of-making-an-iphone.aspx

και αλλες τοσες πηγες που μπορω να σου βρω στον γοογλη :D

μαθε να διαβαζεις οχι μονο αυτα που σε συμφερουν

λεει αποκατω 

"

Notice that we don’t take into account other costs like marketing, research and development, distribution, staff, packaging, or software, so the manufacturers wouldn’t earn that much profit from their products"

Its important to note that this cost does not include research and development or marketing, which would increase the price of the phone.

συμπερασμα

ποσοστο κερδους αγνωστο

μπορει να ειναι και 0

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

αν ειχαν ονειρο ζωης να εχουν iphone τοτε το καταλαβαινω... και το θεωρω λογικο.. "εγω για το απλο το 6 λεω που ειχε θεμα στιβαροτητας και λυγιζε, αν αυτο εννοεις"

δεν το λεω συγκαταβατικα....  τα χριστουγεννα με iphone 5 σε κακη κατασταση.. "ραγισμενη οθονη-σημαδια παντου" η ανηψια μου πηγε στα ουρανια

ειχα χαλασει το δικο της και της το εδωσα μεχρι να παρει καινουργιο... δεν ηξερα οτι θα ξετρελενοταν... 

ηταν να επαιρνε δωρο το redmi note 8 moonlight που απο καθε αποψη ειναι καλυτερο.... και εκανε και 150

για κοιτα youtube μερια στα iphone pranks να δεις τι γινεται...

Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε τόσο. Μιλάω για ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η τεχνολογία, τα κινητά, η Apple, η Google κτλ. Μιλάω για ανθρώπους που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να ξέρουν.

Για στιβαρότητα ας μην μιλήσουμε καλύτερα. Δεν πιστεύω να θεωρείς τα Xiaοmi στιβαρές κατασκευές. Για το τι είναι καλύτερο από κάθε άποψη πάλι να μην το αναλύσουμε καθώς δεν υπάρχει προϊόν στην αγορά που να είναι "καλύτερο από κάθε άποψη".

Όπως και να έχει μία εταιρία των 2 τρις, κάτι παράγει καλό για να λέμε ότι το χ,ψ είναι καλύτερο από κάθε άποψη. 

Επεξ/σία από pmike
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dieksodo είπε

ποιος το λεει αυτο?

Αυτος !προσθεσε ολα τα υλικα που  αποτελειτε και εβγαλε το  κοστος συσκευης .Δλδ τι να του απαντησεις και τι  να του πεις ...

Τα εχει μπερδεψει με τα σακια  πατατες μαλλον που μεχρι  και εκει υπολογιζεις το κοστος μεταφορας  ...Τα υπολοιπα ειναι πολυ συνθετα για να τα αναφερουμε .Οποτε ας μεινουμε στα σακια με τις πατατες που τον βολευει  !

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pmike είπε

Πάντα οι συσκευές ήταν Nexus και έμενα ξεχασμένος από update μετά από 18 μήνες. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ outdated συσκευές.

Μιλάω για 6S που θα πάρει iOS 14.  Στo Nexus πoιο είναι το τελευταίο supported λειτουργικό?

Καταρχας το Nexus 4 κυκλοφορησε το 2012 και επαιρνε updates μεχρι το 2015 ενω το δε 6s κυκλοφορησε τελος του 2015 . Δεν με ενδιαφερει να παρει καινουρια εκδοση λειτουργικου ουτε στο ελαχιστο ( Αν και τρεχει μεχρι και 8.1 αψογα αν το ψαξεις)  . Αυτο που σου ειπα ειναι οτι ακομα λειτουργει (αν και η μπαταρια του εχει σχεδον σβησει) και το χει η μανα μου να παιρνει κανενα τηλεφωνο και να χαζευει που και που τα social media. Ειναι τοσω παρωχημενο πλεον , που το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι η εκδοση του λειτουργικου που φοραει. Οχι και ασχημα ομως για συσκευη που κοστισε 300€

Η τιμη του  6-6S ομως ηταν γυρω στα 700€ για την συσκευη χωρις συμβολαιο.  Μιλας για κινητο 2+ φορες επανω σε τιμη κτησης.

Φυγαμε εκτος θεματος ομως. Καλο απογευμα να εχεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...