stafaf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει, οι περισσότεροι εδώ μέσα βλέπουν το θέμα οπαδικά ή απλά μέσα από τον μικρόκοσμό τους. Αυτό που δε βλέπουν είναι μια εταιρία που καινοτομεί, που τολμά, που προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες, που έχει συνέπεια και μια ιστορική συνέχεια. Στην Αμερική ελάχιστοι αποταμιεύουν στις τράπεζες. Η συντριπτική πλειοψηφία επενδύει αλλού, μεταξύ αυτών και στο χρηματιστήριο. Η apple και οι εταιρίες που διαπραγματεύονται στον nasdaq θεωρούνται "βαριά χαρτιά" και χαίρουν της εμπιστοσύνης των long-term investors. Αυτά τα τελευταία, σε ό,τι αφορά τα σχόλια τύπου "έλα μωρέ φούσκα είναι". Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από stafaf 10
EuphangeL Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, stafaf είπε Αφού σου γράφει "θεσμοθετημένη ληστεία", τί καταλαβαίνεις; Η αλήθεια είναι οτι νιώθω μέγιστα θεσμοθετημένα ληστεμένος με τα προϊόντα Apple που χρησιμοποιώ τα τελευταία 15 χρόνια. Καταρχήν το iPhone μου δεν έχει IR να αλλάζω κανάλια, bluetooth file transfer για να στείλω ringtones και τα 2 κυριότερα: Δεν μπορώ να αλλάξω font στο σύστημα ωστέ να βάλω κάποιο καλλιγραφικό Δεν μπορώ να αλλάζω τον CPU governor ανάλογα την μπαταρία μου
pao13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Η αλήθεια είναι οτι νιώθω μέγιστα θεσμοθετημένα ληστεμένος με τα προϊόντα Apple που χρησιμοποιώ τα τελευταία 15 χρόνια. Καταρχήν το iPhone μου δεν έχει IR να αλλάζω κανάλια, bluetooth file transfer για να στείλω ringtones και τα 2 κυριότερα: Δεν μπορώ να αλλάξω font στο σύστημα ωστέ να βάλω κάποιο καλλιγραφικό Δεν μπορώ να αλλάζω τον CPU governor ανάλογα την μπαταρία μου αν καταφέρεις να τα βρεις όλα αυτά που θες εσύ και εγώ και όλοι οι άλλοι σε ένα λειτουργικό να μας το πεις να το βάλουμε και εμείς ?
Macosj Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Τους πρόλαβαν οι αραβες της Aramco. Η μετοχή της θα ανέβει πολύ περισσότερο, τα 457 λίγα είναι. Πάνω από 1000 αξίζει να είναι
ier506 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, gripoulas1983 είπε Ρε παιδια δεν κλεινει;;Ρε γαμωτο αφου οι επιστημονες εδω λεγανε κλεινει!Πφφφφφφ.. Πέραν πλάκας ξέρεις πόσο εύκολα πέφτεις από τα 2 τρις στο 1 τρις; Και ειδικά εν μέσω πανδημίας; Πίστεψε με αν η apple δεν ρίξει λίγο τον πήχη ώστε να απευθυνθεί και στο μέσο καταναλωτή, η πτώση δεν αργεί... 44 λεπτά πριν, stafaf είπε Στην Αμερική ελάχιστοι αποταμιεύουν στις τράπεζες. Η πανδημία τους διέλυσε για αυτό ακριβώς το λόγο. Ο μέσος Αμερικανός ότι εισπράττει το ξοδεύει. Να σου πω το πιο απλό. Ελάχιστοι μαγειρεύουν σπίτι τους. Τρώνε μόνο έξω. Τωρα όμως που η ανεργία χτύπησε κόκκινο και δεν έχουν να να πληρώσουν ούτε τη δόση του δανείου τους, θεωρώ ότι η apple θα δει πτώση. Σίγουρα επικροτω τα τεχνολογικά της επιτεύγματα και το κορυφαίο marketing, αλλά αν δεν αλλάξει πολιτική σε κάποια θέματα η πτώση είναι κοντά. Πτώση όχι καταστροφή.
Theon1k Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μα ποιος δεν θα ηθελε να επενδυσει σε μια εταιρεια που εχει βρει τον τροπο να πουλαει με τεραστια περιθωρια κερδους και να της λενε και ευχαριστω απο πανω ?? Αν και δεν την χωνευω καθολου σαν εταιρεια αν επαιζα χρηματιστηριο , ολα τα λεφτα μου θα τα ειχα ριξει πανω της. Ετσι εχουν τα πραγματα ευτυχως η δυστυχως. 1
Donalhioy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 53 λεπτά πριν, stafaf είπε Εντάξει, οι περισσότεροι εδώ μέσα βλέπουν βλεπουμε το θέμα οπαδικά fixed* Αυτό που δε βλέπουν είναι μια εταιρία που καινοτομεί, εννοεις την μηνυση στο αχλαδι? αυτο και αν ηταν καινοτομια!!! 3
pmike Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, Theon1k είπε Μα ποιος δεν θα ηθελε να επενδυσει σε μια εταιρεια που εχει βρει τον τροπο να πουλαει με τεραστια περιθωρια κερδους και να της λενε και ευχαριστω απο πανω ?? Αν και δεν την χωνευω καθολου σαν εταιρεια αν επαιζα χρηματιστηριο , ολα τα λεφτα μου θα τα ειχα ριξει πανω της. Ετσι εχουν τα πραγματα ευτυχως η δυστυχως. Εσύ λες τεράστια ποσοστά κέρδους, αλλά εγώ χρησιμοποιώ συσκευές της που τις πλήρωσα πριν 5 και 6 χρόνια και πραγματικά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να τις αντικαταστήσω ακόμα. Με θυμάμαι να αλλάζω συσκευές άλλων κατασκευαστών κάθε 1.5 χρόνο.
stafaf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Donalhioy είπε εννοεις την μηνυση στο αχλαδι? αυτο και αν ηταν καινοτομια!!! Τα ροδάκια και τη βάση οθόνης ξέχασες. 2
Theon1k Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, pmike είπε Εσύ λες τεράστια ποσοστά κέρδους, αλλά εγώ χρησιμοποιώ συσκευές της που τις πλήρωσα πριν 5 και 6 χρόνια και πραγματικά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να τις αντικαταστήσω ακόμα. Με θυμάμαι να αλλάζω συσκευές άλλων κατασκευαστών κάθε 1.5 χρόνο. Αυτο που λες δεν αναιρει αυτο που ειπα. Τα προιοντα της ειναι αξιοπιστα, αλλα πωλουνται και ακριβα. Οπως και να χει , με βαση τα λεγομενα σου δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αναβαθμισης απο το iPhone 6 ? Κι εγω εχω ενα Nexus 4 του 2013 που δουλευει ακομα, αλλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει λογος να το αντικαταστησω.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 minutes ago, Theon1k said: Αυτο που λες δεν αναιρει αυτο που ειπα. Τα προιοντα της ειναι αξιοπιστα, αλλα πωλουνται και ακριβα. Οπως και να χει , με βαση τα λεγομενα σου δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αναβαθμισης απο το iPhone 6 ? Κι εγω εχω ενα Nexus 4 του 2013 που δουλευει ακομα, αλλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει λογος να το αντικαταστησω. Η λέξη «ακριβά» είναι σχετική έννοια, οπότε αυτό που λες δεν σημαίνει τίποτα αν δεν το προσδιορίσεις. Εσύ δηλαδή αγοράζεις μισό κιλό καφέ με 5€ που σου βγαίνει φθηνότερα απ’ τα 8€ που κάνει το κιλό; Η 90χρονη πεθερά μου κάνει κάτι τέτοια. Εσύ με το Nexus του 2013 θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεσαι αυτό.
Donalhioy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, pmike είπε Με θυμάμαι να αλλάζω συσκευές άλλων κατασκευαστών κάθε 1.5 χρόνο. υπερβολες ρε συ.. αν οντως χρειαστηκες αναβαθμιση σε 1,5 χρονο τοτε εκανες χαλια επιλογη και δεν σου φταιει η συσκευη 3
Theon1k Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Η λέξη «ακριβά» είναι σχετική έννοια, οπότε αυτό που λες δεν σημαίνει τίποτα αν δεν το προσδιορίσεις. Εσύ δηλαδή αγοράζεις μισό κιλό καφέ με 5€ που σου βγαίνει φθηνότερα απ’ τα 8€ που κάνει το κιλό; Η 90χρονη πεθερά μου κάνει κάτι τέτοια. Εσύ με το Nexus του 2013 θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Το nexus το ανέφερα για να δώσω στο παλικάρι να καταλάβει ότι 1ον) κι άλλα κινητά εκτός των iPhone δουλεύουν αρκετά χρονάκια και 2ον) υπάρχουν άπειροι λόγοι για να να αναβαθμίσεις, άσχετα αν το παλιό κινητό δουλεύει η οχι. Εννοείτε ότι έχω αλλάξει κινητό από τότε. Αλλά το να λες ότι θα κρατήσεις το κινητό 5 χρόνια επειδή το χρυσόπλήρωσες δεν σημαίνει ότι δεν είναι ακριβό! Αυτή την στιγμή με τα ίδια λεφτά που αγοράζεις iPhone SE 128 gb που είναι ένα παρωχημένο κινητό Apple με καινούριο επεξεργαστη, αγοράζεις περσινες Ναυαρχίδες Huawei p30 και Mate 20 pro.. Δεν είναι δηλαδή ακριβό το SE στα 500+ ευρώ? 1
gthe Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Theon1k είπε Δεν είναι δηλαδή ακριβό το SE στα 500+ ευρώ? Ε όχι και ακριβό 500 με τέτοια οθοναρα.... 4.7" lcd το 2020 😂😂😂😂 (sorry για το τρολ, δεν άντεξα!) Και για να μείνω on topic, το revenue της Apple σαν εταιρεία προκύπτει χοντρικά 60% από τα iphones. Και αυξάνεται 6-10% κάθε χρόνο. Το 2019 έπεσε μόνο. Άρα όντως τα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι και σε αυτό την παραδέχομαι. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από gthe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα