odys03 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο, που θέλω να παραδώσω πινακίδες μέχρι τέλος του χρόνου. Σκέφτηκα να το εκμεταλλευτώ και να τις παραδώσω μέχρι όταν θα λήξει η ασφάλεια που έχω πληρωμένη μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2020. Παράδοση πινακίδων γίνεται όποτε θέλουμε ή μόνο τέλος του χρόνου; Το σκέφτομαι για μην λήξει η ασφάλεια και μου έρθει κανένα πρόστιμο για ανασφάλιστο μετά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Οποτε θελουμε μπορουμε να τις παραδωσουμε. Αν δεν ανανεωσεις την ασφαλεια ειναι υποχρεωτικο απο τον νομο για να μην εχεις συνεπειες
LouCi4er Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, odys03 είπε Έχω ένα παλιό αυτοκίνητο, που θέλω να παραδώσω πινακίδες μέχρι τέλος του χρόνου. Σκέφτηκα να το εκμεταλλευτώ και να τις παραδώσω μέχρι όταν θα λήξει η ασφάλεια που έχω πληρωμένη μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2020. Παράδοση πινακίδων γίνεται όποτε θέλουμε ή μόνο τέλος του χρόνου; Το σκέφτομαι για μην λήξει η ασφάλεια και μου έρθει κανένα πρόστιμο για ανασφάλιστο μετά. Αν χρειαζεσαι το οχημα τοτε το κρατας 2-3 μερες πριν ληξει η ασφαλεια.Αν δεν το χρειαζεσαι και το κρατας μονο και μονο για να μην παει "χαμενη" η ασφαλεια,τοτε να ξερεις πως οι ασφαλειες κανουν επιστροφη χρηματων (το ποσο που αναλογει) αν διακοψεις την ασφαλεια πριν αυτη ληξει.Για την ιστορια να σου πω πως φιλος μου με αγροτικο,εληγε η ασφαλεια Παρασκευη ταδε του μηνος.Ηταν καλοκαιρι,οι αγροτικες εργασιες στο φουλ,ηταν και αυτος λιγο στα τετοια του,δεν την πληρωσε στην ωρα της.Το Σαββατο το απογευμα του ηρθε μηνημα οτι λογω ανασφαλιστου οχηματος,καλειτε να πληρωσει το ποσο των 250€.Ετυχε να πεσει στον ελεγχο για μια μερα. 1
odys03 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Αν χρειαζεσαι το οχημα τοτε το κρατας 2-3 μερες πριν ληξει η ασφαλεια.Αν δεν το χρειαζεσαι και το κρατας μονο και μονο για να μην παει "χαμενη" η ασφαλεια,τοτε να ξερεις πως οι ασφαλειες κανουν επιστροφη χρηματων (το ποσο που αναλογει) αν διακοψεις την ασφαλεια πριν αυτη ληξει.Για την ιστορια να σου πω πως φιλος μου με αγροτικο,εληγε η ασφαλεια Παρασκευη ταδε του μηνος.Ηταν καλοκαιρι,οι αγροτικες εργασιες στο φουλ,ηταν και αυτος λιγο στα τετοια του,δεν την πληρωσε στην ωρα της.Το Σαββατο το απογευμα του ηρθε μηνημα οτι λογω ανασφαλιστου οχηματος,καλειτε να πληρωσει το ποσο των 250€.Ετυχε να πεσει στον ελεγχο για μια μερα. Aυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Οπότε λίγες μέρες πριν λήξει η ασφάλεια, θα κάνω ακινησία στο όχημα, ευχαριστώ. 1
exitpc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μια απο τα ιδια και εγω αλλα με το ΚΤΕΟ... Η απορια μου ειναι οτι εμενα ληγει το ΚΤΕΟ σε 10 μερες.Οταν παω να καταθεσω πινακιδες,στο τελος του χρονου,θα εχω καποιο προστιμο?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, exitpc είπε Μια απο τα ιδια και εγω αλλα με το ΚΤΕΟ... Η απορια μου ειναι οτι εμενα ληγει το ΚΤΕΟ σε 10 μερες.Οταν παω να καταθεσω πινακιδες,στο τελος του χρονου,θα εχω καποιο προστιμο? Αμα το κυκλοφορείς κινδυνευεις με προστιμο απο τροχαία.Αν τις ξαναπάρεις σε λιγότερο απο δυο χρόνια θα το βρεις μπροστά σου οτι δεν θα χρειαστεί να το περάσεις .
exitpc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν τις ξαναπάρεις σε λιγότερο απο δυο χρόνια Αναφερομαι σε οριστικη καταθεση πινακιδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα