Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδαμε και τη Google τι καταφερε.
Eχω που περιμενω Ανδροιδ 10 απο Γεναρη.
Μολις τωρα την εβαλα.

8 μηνες καθυστερα.
Οξω ρε!

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Johny_X21 είπε

Μόνο I Phone!!! Όταν τα λέμε δεν ακούτε! Από το 2015 όταν και μεταφέρθηκα από Samsung σε I phone βρήκα την απόλυτη σταθερότητα και ενημέρωση!

Εννοείται φίλε έτσι ειναι. Τα Samsung ούτε ενημερώσεις ούτε σταθερότητα. Εμένα πχ το δικό μου το s10e που σχεδόν κάθε μήνα παίρνω νέα ενημέρωση και δεν θυμάμαι να έχει κολλήσει ποτέ, είμαι από τους τυχερούς.

• Like 2
Δημοσ.

καλες οι 3 μεγαλες αναβαθμισεις αλλα δεν εχουν καμια αξια , οταν το note 20 των 1300 ευρω με exynos παλευει για 4 ωρες ανοικτη οθονη , 

1 ώρα πριν, athns είπε

Γιατί??

γιατι οι υπολοιπες εταιριες αντροιντ ως γνωστον σε ολους τους επιστημονες,  δινουν 4

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

καλες οι 3 μεγαλες αναβαθμισεις αλλα δεν εχουν καμια αξια , οταν το note 20 των 1300 ευρω με exynos παλευει για 4 ωρες ανοικτη οθονη , 

γιατι οι υπολοιπες εταιριες αντροιντ ως γνωστον σε ολους τους επιστημονες,  δινουν 4

Ίσως,αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι κάτοχοι samsung συσκευών είναι πρόβατα..εγώ τυχαίνει να έχω ένα s9,ήξερα τι έπαιρνα και τι υποστήριξη θα είχα πάνω κάτω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikcrf είπε

XDA ;Τι είναι αυτό;

Οργανισμός σωστής υποστήριξης κινητών 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είδε ότι αρχίζει να χάνει το παιχνίδι από τις άλλες εταιρίες όλοι ξέρουμε ποιες και αποφάσισε να κάνει την κίνηση ματ... Ακόμη και τώρα ποτέ ξανά samsung!!

Υ.Σ   Ούτε καινούργιες εκδόσεις του one ui δεν δίνει σαν αναβάθμιση κρίμα!

Δημοσ.

To galaxy s10 δηλαδή μέχρι πια έκδοση android θα πάρει επίσημα πλέον με το νέο πρόγραμμα?

Αρχικά το s10 με πια έκδοση android έρχεται?

Την 10?  Αν ναι τότε θα πάρει μέχρι την 13?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

To galaxy s10 δηλαδή μέχρι πια έκδοση android θα πάρει επίσημα πλέον με το νέο πρόγραμμα?

Αρχικά το s10 με πια έκδοση android έρχεται?

Την 10?  Αν ναι τότε θα πάρει μέχρι την 13?

Θεωρητικά ναι. Αλλά εγώ επειδή είμαι κάπως επιφυλακτικός σε τέτοιες δηλώσεις, πιστεύω ότι η τρίτη ενημέρωση θα είναι κάτι αντίστοιχο με τα updates της Miui. Δηλαδή θα δώσει απλά update για το τελευταίο One UI με τα τελευταία features την δεδομένη περίοδο. Οπότε μπορεί να δώσει τα στάνταρ δύο major Android firmwares και το τρίτο να είναι απλά για το UI της Samsung.

Επεξ/σία από Vaiosss
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...