Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα docking station με έναν σκληρό επάνω, συνδεδεμένο μέσω USB σε λάπτοπ.

Έχω ενεργοποιήσει το SMB από το Turn Windows features ON or OFF και στα δύο PC (λάπτοπ και desktop) και «βλέπω» όλους τους δίσκους και τους φακέλους και στο λάπτοπ και στο desktop.

Το μόνο που δεν φαίνεται είναι ο σκληρός στο docking station. Υποτίθεται ότι έτσι πρέπει να είναι ή υπάρχει τρόπος να βλέπω τα αρχεία του και στο desktop;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από sdim
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, φίλε μου. Φτιάχτηκε αυτό.

Τώρα, ενώ με αφήνει κανονικά και τον βλέπω από τον πρωταρχικό λογαριασμό στο desktop (administrator), δεν με αφήνει στον δεύτερο λογαριασμό

λέγοντας ότι δεν έχω permission. Κάτι σχετικά με αυτό;

Δημοσ.

Θα πρέπει να φτιάξεις έναν κοινό χρήστη με τον οποίον θα κάνεις login για να βλέπεις τα αρχεία. Με λίγο google search θα βρεις πολλούς αναλυτικούς οδηγούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά, αν και το έψαξα, δεν βρήκα κάτι.

Αν ξέρει κάποιος, ας βοηθήσει.

Να και το μήνυμα που βγάζει:

Annotation 2020-08-19 222126.png

Επεξ/σία από sdim
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sdim είπε

Ειλικρινά, αν και το έψαξα, δεν βρήκα κάτι.

Αν ξέρει κάποιος, ας βοηθήσει.

Να και το μήνυμα που βγάζει:

Annotation 2020-08-19 222126.png

Μα απλό είναι.

Έχεις τον ίδιο χρήστη με ίδιο κωδικό σε όλα τα pc. Αυτός ο χρήστης αυτόματα θα έχει πρόσβαση παντού.

Δημοσ.

Φίλε μου, δεν μπορώ να έχω τους ίδιους ακριβώς χρήστες και στα δύο PC, και ο ένας χρήστης στο desktop είναι για την οικογένεια.

Δηλαδή πρέπει και στα δύο PC να έχουμε ακριβώς ίδια ονόματα χρηστών και ίδια passwords;  Δεν μπορεί να γίνεται μόνο έτσι...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά.

Έχω βάλει Everyone στο ποιος μοιράζεται τον συγκεκριμένο δίσκο. Δεν είναι αρκετό αυτό;

Και δεν είναι παράξενο να τον βλέπω από τον administrator account του desktop αλλά όχι από τον άλλο user;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...