sacarelis22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα στο φόρουμ!!! Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για αγορά βάσης για οθόνη 50 ιντσών. Θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτική και να μπορείς να την γυρίσεις αριστερά δεξιά
greekfragma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/21853231/Brateck-LPA63-466.html την έχω τοποθετήσει σε 55άρα Samsung QLED και είναι απίστευτα σταθερή και η κίνηση γίνεται χωρίς προβλήματα είτε σε καλώδια είτε σε γωνίες και κλίσεις Μοναδική δυσκολία να πιάνουν τα χέρια σου να μετρήσεις και να την βιδώσεις σε τοίχο γιατί είναι βαριά και με 1 άτομο θέλει κινήσεις ακριβείας στο μέτρημα και το τρύπημα να την κρατάς με 1 χέρι και με το άλλο να σημαδεύεις με μολύβι. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από greekfragma
sacarelis22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, greekfragma είπε https://www.skroutz.gr/s/21853231/Brateck-LPA63-466.html την έχω τοποθετήσει σε 55άρα Samsung QLED και είναι απίστευτα σταθερή και η κίνηση γίνεται χωρίς προβλήματα είτε σε καλώδια είτε σε γωνίες και κλίσεις Μοναδική δυσκολία να πιάνουν τα χέρια σου να μετρήσεις και να την βιδώσεις σε τοίχο γιατί είναι βαριά και με 1 άτομο θέλει κινήσεις ακριβείας στο μέτρημα και το τρύπημα να την κρατάς με 1 χέρι και με το άλλο να σημαδεύεις με μολύβι. Πόσο έξω βγαίνει η τηλεόραση από τον τοίχο όταν είναι κλειστή?
greekfragma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, sacarelis22 είπε Πόσο έξω βγαίνει η τηλεόραση από τον τοίχο όταν είναι κλειστή? 10εκατοστά έως το πιατέλο που κρατάει την τηλεόραση. Υπολογίζεις και το πάχος της TV και έχεις το σύνολο.
sacarelis22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, greekfragma είπε 10εκατοστά έως το πιατέλο που κρατάει την τηλεόραση. Υπολογίζεις και το πάχος της TV και έχεις το σύνολο. Μία χαρά μου ακούγεται! Ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα