MrWhite Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, ειμαι στο εξωχικο και θα ειμαι για δυο μήνες ακομα. Δεν εχω internet γραμμη εδώ, αλλα πιανει cosmote wifi fon σε μερικα σημεια του σπιτιου. Μιας που ειμαι συνδρομητης cosmote και εχω κωδικους υπαρχει τροπος να δυναμώσω λιγο το σήμα ώστε να μην καθομαι μονο στο παραθυρο οταν δουλεύω στο laptop; όπως τώρα. Ένα repeater θα δουλευε; Δεν ξερω αν ειναι παράνομο ή νόμιμο αυτο που ρωτάω γιαυτο παρακαλώ αμα δεν ειναι νόμιμο ας μου το πειτε μη το κάνω, και φυσικα να διαγραφει το θέμα.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 17 hours ago, MrWhite said: Καλησπέρα, ειμαι στο εξωχικο και θα ειμαι για δυο μήνες ακομα. Δεν εχω internet γραμμη εδώ, αλλα πιανει cosmote wifi fon σε μερικα σημεια του σπιτιου. Μιας που ειμαι συνδρομητης cosmote και εχω κωδικους υπαρχει τροπος να δυναμώσω λιγο το σήμα ώστε να μην καθομαι μονο στο παραθυρο οταν δουλεύω στο laptop; όπως τώρα. Ένα repeater θα δουλευε; Δεν ξερω αν ειναι παράνομο ή νόμιμο αυτο που ρωτάω γιαυτο παρακαλώ αμα δεν ειναι νόμιμο ας μου το πειτε μη το κάνω, και φυσικα να διαγραφει το θέμα. παρανομο δεν ειναι και οσο ξερω παιζει. βεβαια παλια ηταν μαξ δυο συσκευες στο wi fon οποτε μια το repeater σου και μια εσυ εκτος αν εχει wan. υπηρχε καποτε ενα θεμα που καποιοε το ειχε κανει. ειχε αντιμετωπισει ενα προβλημα αλλα νομιζω ηταν λιγο ασχετο.
rainmangr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μπορεί να είναι παράνομο από την στιγμή που υπάρχει για να σε βοηθάει να έχεις internet την στιγμή που δεν είναι σπίτι σου. Τελος πάντων εγώ το έχω κάνει με Ubiquiti NanoStation M2 , μετά διαμοιράζω σε όλο το σπίτι TL-WR841N και έχουν με αυτόν τον τρόπο 5 συσκευές ταυτόχρονα.
MrWhite Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, rainmangr είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μπορεί να είναι παράνομο από την στιγμή που υπάρχει για να σε βοηθάει να έχεις internet την στιγμή που δεν είναι σπίτι σου. Τελος πάντων εγώ το έχω κάνει με Ubiquiti NanoStation M2 , μετά διαμοιράζω σε όλο το σπίτι TL-WR841N και έχουν με αυτόν τον τρόπο 5 συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείς να μου πεις λιγο τα βήματα; εχω ενα tp link wr841nd στα χέρια μου καθως και εμα huawei mifi Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από MrWhite
rainmangr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Να ξέρεις ότι είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος ο δικός μου με το δικό σου γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικά μηχανήματα όποτε ότι και να σε πω είναι μάταιο. Σαν αρχή έχω σύνδεση το Ubiquiti station router και με ethernet δίνω σήμα στο TL-WR841N που αυτό είναι ρυθμισμένο ως Router . Γενικά πρέπει να πειραματιστείς με το TPlink σου , να δοκιμάσεις να το βάλεις σε όλες τις επιλογές που σε δίνει...
MrWhite Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Διαπιστώνω οτι το TL-WR841N v10 που εχω δεν εχει την δυνατοτητα wifi-repeater, δοκιμασα και dd-wrt firmware αλλα χωρις καμια επιτυχια. Δυστυχως το mifi που εχω δεν βλεπει το cosmote wifi fon μιας που το σημα δεν ειναι τοσο ισχυρο. Οπότε λεω να παρω ενα repeater. Το μονο που θελω ειναι να εχει καλη λήψη, γιατι το σημα ειναι ασθενές. καμια πρόταση; Αμα βαλω το repeater, log in στο cosmote wifi fon interface απο που κάνω;
rainmangr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) γιατί δεν παίρνεις μια κεραία να την καρφώσεις πάνω στο TPLINK σου ή πάνω στο mifi ? θα έχεις και καλύτερη λήψη σήματος. https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe210-24ghz-300mbps-9dbi-outdoor-cpe-p-PER.612746?gclid=CjwKCAjwyo36BRAXEiwA24CwGUtS-aa31GV79FOMkMKbntRzldzdde_5XEhC6B9LkQLWzeUGVXV4ARoCxq0QAvD_BwE https://www.skroutz.gr/s/5102889/Ubiquiti-NanoStation-Loco-M2.html Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από rainmangr
MrWhite Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δεν μπορω να καταλάβω γιατι αλλα το tp link δεν συνδεεται καθολου με εξωτερικο δικτυο. Μαλλον εχει να κανει οτι ειναι το v10 και ειχε αγοραστει στις ΗΠΑ.
MrWhite Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 24/8/2020 στις 6:31 ΜΜ, rainmangr είπε γιατί δεν παίρνεις μια κεραία να την καρφώσεις πάνω στο TPLINK σου ή πάνω στο mifi ? θα έχεις και καλύτερη λήψη σήματος. https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe210-24ghz-300mbps-9dbi-outdoor-cpe-p-PER.612746?gclid=CjwKCAjwyo36BRAXEiwA24CwGUtS-aa31GV79FOMkMKbntRzldzdde_5XEhC6B9LkQLWzeUGVXV4ARoCxq0QAvD_BwE https://www.skroutz.gr/s/5102889/Ubiquiti-NanoStation-Loco-M2.html Καλησπέρα, προσπάθησα να κανω συνδεση με ενα huawei mifi/extender, μπηκε στο δικτυο αλλα οταν συνδεθηκα με το κινητο στο wifi του mifi με πεταει σε σελιδα του fon αλλα με το σφαλμα οτι δεν μπορει να ανοιξει η σελίδα. Με το κινητο η το laptop κανενα πρόβλημα.
rainmangr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 δοκίμασε να συνδέσεις σαν πρώτη φορά στο mifi το laptop και να βάλεις τους κωδικούς μεσου του laptop, αφού βάλεις τους κωδικούς θα είναι συνδεόμενο το mifi και θα μπορεί να δινει προσβαση σε οποία συσκευή συνδέετε. Το έχω και γω αυτό το πρόβλημα
MrWhite Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Αναφορά σε κείμενο Μολις δοκιμασα με το laptop μεσα απο τον extender και ειχες δικιο δουλεύει. Βασικα με chrome δεν ανοιξε το log in page, αλλε με edge ή firefox κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα