Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παίδες. Πρόσφαρα η περιοχή μου μπήκε στον πολιτισμο και εχω επιλογή και για 200αρα γραμμή. Φυσικά ως κλασσικός φαταουλας δεν πήγα στα 100. Πήγα απο τα 19 στα 198. Το θέμα μου ειναι οτι ενω η ταχυτητα στο PC, στο XBOX και στην TV (με καλώδια) πεταει, στο WiFi ειναι αργο. Η ερώτηση ειναι απλη. Κάνω κατι λαθος με τις ρυθμισεις του Speedport Plus; Μπορω να βαλω ενα ρουτερ τριτου; Δεν με απασχολει τηλεφωνο. Θελω απλα να ειναι εξισου γρηγορο και το WiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο εχω, αυτο προτινω https://www.insomnia.gr/review/hardware/routers/fritzbox-7530-review-r1012/ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Talepwros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, NamelessDead είπε Καλησπέρα παίδες. Πρόσφαρα η περιοχή μου μπήκε στον πολιτισμο και εχω επιλογή και για 200αρα γραμμή. Φυσικά ως κλασσικός φαταουλας δεν πήγα στα 100. Πήγα απο τα 19 στα 198. Το θέμα μου ειναι οτι ενω η ταχυτητα στο PC, στο XBOX και στην TV (με καλώδια) πεταει, στο WiFi ειναι αργο. Η ερώτηση ειναι απλη. Κάνω κατι λαθος με τις ρυθμισεις του Speedport Plus; Μπορω να βαλω ενα ρουτερ τριτου; Δεν με απασχολει τηλεφωνο. Θελω απλα να ειναι εξισου γρηγορο και το WiFi Άνοιξε το 5Ghz wifi τώρα έχεις ανοιχτό μόνο το 2,4. Μπορείς να τα έχεις και τα 2 ανοιχτά γιατί πολλές συσκευές δεν υποστηρίζουν 5ghz. Αλλά να ξέρεις η εμβέλεια του 5ghz είναι κάπως μικρότερη. Δες πάνω πάνω στη φωτο να επιλέξεις να ανοίξει και το 5αρι Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από kallonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα