Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ έχω το nova 5t και σκέφτομαι να το ανταλλάξω με rn9 από infoquest γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη.. Αξίζει λέτε;; έχει χειρότερη καμερα το rn9 με gcam από nova 5t? Selfie έχει σίγουρα χειρότερη.. Αλλά ξέρω έχει καλύτερη μπαταρία το rn9. Αξίζει τι λέτε; ευχαριστώ 

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει μονο και μονο για λιγο μεγαλυτερη οθονη.

Αν τωρα σε ενδιαφερει και η καλυτερη αυτονομια και δεν σε πειραζει να πεσεις λιγο σε καμερα(ή το miui),τοτε ισως και να αξιζει το redmi note 9 pro συγκεκριμενα.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οχι δεν αξιζει μονο και μονο για λιγο μεγαλυτερη οθονη.

Αν τωρα σε ενδιαφερει και η καλυτερη αυτονομια και δεν σε πειραζει να πεσεις λιγο σε καμερα(ή το miui),τοτε ισως και να αξιζει το redmi note 9 pro συγκεκριμενα.

Με gcam φίλε είναι χειρότερο και πάλι λες το redmi note 9 pro από το Huawei nova 5t? Ισχύει το miui το θεωρώ χειρότερο από το emui. Προβληματιζομαι

Δημοσ.

Εαν ημουν προσωπικα στην θεση σου και με χαλαγε μονο η οθονη,θα καθομουν στα αυγα μου.

Γιατι μην ξεχνας οτι μικροτερη οθονη σημαινει και πιο ανετο και βολικο στην χρηση στο χερι.

Ασε που προσωπικα μου την δινει στα νευρα και το Punch hole/τρυπα του Redmi note 9 που και μεσα στην μεση ειναι,και ειναι και χοντρη/μεγαλη.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν ημουν προσωπικα στην θεση σου και με χαλαγε μονο η οθονη,θα καθομουν στα αυγα μου.

Γιατι μην ξεχνας οτι μικροτερη οθονη σημαινει και πιο ανετο και βολικο στην χρηση στο χερι.

Ασε που προσωπικα μου την δινει στα νευρα και το Punch hole/τρυπα του Redmi note 9 που και μεσα στην μεση ειναι,και ειναι και χοντρη/μεγαλη.

Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά άρα μέχρι στιγμής όλοι διαφωνείτε. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά άρα μέχρι στιγμής όλοι διαφωνείτε. 

Μονο εγω εχω σχολιασει ως τωρα και φυσικα το σχολιο μου παταει στο οτι το εχεις αγορασει ηδη το Nova,δεν ειναι οτι εισαι μεταξυ 2 συσκευων για αγορα.

Απο την αλλη ομως αν θεωρεις την μικροτερη οθονη του deal breaker για σενα,τοτε να την κανεις την αλλαγη.

Και για την τρυπα που λεω μην το κοροιδευεις καθολου. Δεν ειναι καθολου μικρη σε μεγεθος για να πεις οτι ειναι σαν να μην υπαρχει οπως σε αλλα κινητα.

Πηγαινε και απο καποια αλυσιδα απο κοντα να δεις το Redmi(να τσεκαρεις μεγεθος και καμερες)και αν σε κερδισει,χτυπα το.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kp1 είπε

Ευχαριστώ έχω το nova 5t και σκέφτομαι να το ανταλλάξω με rn9 από infoquest γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη.. Αξίζει λέτε;; έχει χειρότερη καμερα το rn9 με gcam από nova 5t? Selfie έχει σίγουρα χειρότερη.. Αλλά ξέρω έχει καλύτερη μπαταρία το rn9. Αξίζει τι λέτε; ευχαριστώ 

Πλακα κάνεις μαλλον.

Το Nova 5t ειναι σαφέστατα καλύτερο τηλεφωνο. Μονο μπαταρια εχει καλύτερη το Xiaomi. Μην θεοποιείτε την gcam. Σημερα πια εχει μικρή διαφορα απο την μαμα εφαρμογή και σε παρα περιπτώσεις ειναι και χειροτερη. Ειδικα οταν μιλαμε για Huawei.

Ακομη και στην περιπτωση που η καμερα του Xiaomi με gcam δινει ελαχιστα καλυτερα αποτελεσματα δεν αξιζει με τιποτε να πας σε μια κλαση χειροτερο επεξεργαστη μονο και μονο για αυτη την μικρη διαφορα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Πλακα κάνεις μαλλον.

Το Nova 5t ειναι σαφέστατα καλύτερο τηλεφωνο. Μονο μπαταρια εχει καλύτερη το Xiaomi

Φίλε όχι το σκεφτόμουν για την μεγαλύτερη οθόνη.. Δλδ το rn9 pro με gcam έχει χειρότερη καμερα παο το nova 5t?Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kp1 είπε

Φίλε όχι το σκεφτόμουν για την μεγαλύτερη οθόνη.. Δλδ το rn9 pro με gcam έχει χειρότερη καμερα παο το nova 5t?Ευχαριστώ 

Δεν θα πω ουτε χειροτερη ουτε καλύτερη. Σε καποιες συνθηκες η gcam θα σου δωσει καλυτερες φωτο, σε καποιες αλλες η μαμα εφαρμογή του Xiaomi χωρις gcam καλυτερες ισως. To ιδιο και σε συγκριση αναμεσα σε Xiaomi+gcam vs Nova. Οι αλγορυθμοι βελτιωσης των καμερων εχουν φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο σε ολες τις εταιρειες και η Huawei ειναι απο τις καλυτερες σε αυτο τον τομεα. Η Sony αισθητηρες παλι (Nova) κατα κανονα ειναι πιο ικανοι απο τους αισθητηρες της Samsung (xiaomi). Η selfie του Nova οπως λενε ειναι καλυτερη επισης (για εμενα ειναι αδιαφορος τομεας βεβαια αυτο).

Σε καθε περιπτωση οι διαφορες θα ειναι μικρες. Πιο πολυ μετραει εαν ξερεις να φωτογραφιζεις κατι σωστα και οχι απλα πατωντας το κουμπι και οχι τοσο η διαφορα στην καμερα σου.

Προσωπικα δεν θα εκανα με τιποτε downgrade στον επεξεργαστη για την οποια πιθανη μικρη διαφορα σε καμερα (αν δεχτω οτι υπαρχει).

antutu 274.00 vs 376.000 ειναι μια διαφορα +100.000 δηλαδή +37% καλύτερος

Εσυ αποφασιζεις βεβαια με τα δικα σου κριτηρια. Για εμενα δεν τιθεται καν θεμα. Να μιλουσες για το Mi 9t pro να το καταλαβω

Ασε που θεωρω οτι και σαν ποιοτητα κατασκευης το Nova ειναι καλυτερο. Εαν παλι θελεις μεγαλη μπαταρια αλλαζει το θεμα

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν θα πω ουτε χειροτερη ουτε καλύτερη. Σε καποιες συνθηκες η gcam θα σου δωσει καλυτερες φωτο, σε καποιες αλλες η μαμα εφαρμογή του Xiaomi χωρις gcam καλυτερες ισως. To ιδιο και σε συγκριση αναμεσα σε Xiaomi+gcam vs Nova. Οι αλγορυθμοι βελτιωσης των καμερων εχουν φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο σε ολες τις εταιρειες και η Huawei ειναι απο τις καλυτερες σε αυτο τον τομεα. Η Sony αισθητηρες παλι (Nova) κατα κανονα ειναι πιο ικανοι απο τους αισθητηρες της Samsung (xiaomi). Η selfie του Nova οπως λενε ειναι καλυτερη επισης (για εμενα ειναι αδιαφορος τομεας βεβαια αυτο).

Σε καθε περιπτωση οι διαφορες θα ειναι μικρες. Πιο πολυ μετραει εαν ξερεις να φωτογραφιζεις κατι σωστα και οχι απλα πατωντας το κουμπι και οχι τοσο η διαφορα στην καμερα σου.

Προσωπικα δεν θα εκανα με τιποτε downgrade στον επεξεργαστη για την οποια πιθανη μικρη διαφορα σε καμερα (αν δεχτω οτι υπαρχει).

antutu 274.00 vs 376.000 ειναι μια διαφορα +100.000 δηλαδή +37% καλύτερος

Εσυ αποφασιζεις βεβαια με τα δικα σου κριτηρια. Για εμενα δεν τιθεται καν θεμα. Να μιλουσες για το Mi 9t pro να το καταλαβω

Ασε που θεωρω οτι και σαν ποιοτητα κατασκευης το Nova ειναι καλυτερο. Εαν παλι θελεις μεγαλη μπαταρια αλλαζει το θεμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ είσαι πολύ κατατοπιστικος... Θα πάω να δω και από κοντά την οθόνη του rn9 και μάλλον θα μείνω έως όχι. Η μπαταρία του nova με καλύπτει μια μέρα φουλ.. Το μόνο που σκεφτόμουν για το rn9 pro είναι η μεγαλύτερη οθόνη η ποιο γρήγορη φόρτιση και δεν θα έχει θέμα με Google γτ έληξε και η τελευταία άδεια για huawei

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...