LynnJames Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Πρωτα απο ολα ειμαι νουμπας και ισως κανω μια ηλιθια ερωτηση.Ανοιξα το pc και ειδα οτι εχω αυτη HyperX Fury Black 8GB DDR3-1600MHz (HX316C10FB/8) οποτε παραγγειλα μια ομοια .Εδω κανω την ερωτηση κατοπιν εορτης,Για 16gb ram πρεπει να αγορασω ζευγαρι η απλα αλλη μια ιδια των 8 gb? Οπως και να εχει μου ηρθε η ομοια και την τοποθετησα πρωτα λανθασμενα στο καναλι 3.Ο υπολογιστης αναβοσβηνε και καταλαβα εγινε καποιο λαθος,μετα ειδα οτι εχει θηκες ραμ η motherboard αριθμημενες και την εβαλα στο 2.Το pc ανοιξε αλλα μου δειχνει ακομα 8 gb οπως και στο bios επισης....ελπιζω να μην την εκαψα ακομα δεν μου ηρθε... Η mobo ειναι αυτη GA-Z77-D3H αν βοηθαει σε κατι ..προσπαθησα απο το bios να δω μηπως μπορω να κανω manual αναγνωριση ομως δεν μπορεσα...Μπορει να ειναι κατι που λυνεται πολυ ευκολα και λογω της απειριας μου να μην το γνωριζω .. γιαυτο ρωταω εδω
LynnJames Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Solved.Δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδυασμους θεσεων...καποιες θυρες μαλλον η ηθελαν καθαρισμα η δεν δουλευαν....
TopCLR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, LynnJames είπε καποιες θυρες μαλλον η ηθελαν καθαρισμα... Το πιο πιθανό εφόσον ήταν άδειες τόσα χρόνια. Κοίταξε στο manual της μητρικής σου (σελίδα 16), για να έχεις duall channel θα πρέπει να έχεις τις μνήμες στις θέσεις με το ίδιο χρώμα (γαλάζιο ή λευκό). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα