Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι και εγω φοιτητης και σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω ενα αμαξι, σκεφτομαι πολυ ενα mx5 αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ κοντο ,μπορει καποιος με υψος 1.90 να ειναι ανετος μεσα ή θα πρεπει να το μονταρει; (να χαμηλωσει το καθισμα). Εχω δει απο κοντα το μοντελο του 2005 και μου αρεσε πολυ αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω αν θα βολευει. Σκεφτομουν να το παρω οταν θα βγαλω διπλωμα σαν πρωτο αυτοκινητο, ειναι πολυ κακη επιλογη;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mr.angelos είπε

Ειμαι και εγω φοιτητης και σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω ενα αμαξι, σκεφτομαι πολυ ενα mx5 αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ κοντο ,μπορει καποιος με υψος 1.90 να ειναι ανετος μεσα ή θα πρεπει να το μονταρει; (να χαμηλωσει το καθισμα). Εχω δει απο κοντα το μοντελο του 2005 και μου αρεσε πολυ αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω αν θα βολευει. Σκεφτομουν να το παρω οταν θα βγαλω διπλωμα σαν πρωτο αυτοκινητο, ειναι πολυ κακη επιλογη;

Πρώτο αμάξι για έναν φαντάζομαι γύρω στα 20, ένα μικρό διθέσιο πισωκούνητο σπορ δεκαπενταετίας; 
Εγώ θα έλεγα ναι, είναι πολύ κακή επιλογή.
Όχι για το αμάξι, που έχω ακούσει ότι είναι απόλαυση, ούτε για την ανύπαρκτη πρακτικότητα σε καθημερινή βάση, επίσης ούτε γιατί τέτοια αμάξια τα σκίζουν τα πρέκια, αλλά γιατί ο πειρασμός να κάνεις χαζομάρες ενώ δεν θα ξέρεις να οδηγάς θα είναι πολύ μεγάλος. 
Από την άλλη δικά σου τα λεφτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LongTom είπε

Πρώτο αμάξι για έναν φαντάζομαι γύρω στα 20, ένα μικρό διθέσιο πισωκούνητο σπορ δεκαπενταετίας; 
Εγώ θα έλεγα ναι, είναι πολύ κακή επιλογή.
Όχι για το αμάξι, που έχω ακούσει ότι είναι απόλαυση, ούτε για την ανύπαρκτη πρακτικότητα σε καθημερινή βάση, επίσης ούτε γιατί τέτοια αμάξια τα σκίζουν τα πρέκια, αλλά γιατί ο πειρασμός να κάνεις χαζομάρες ενώ δεν θα ξέρεις να οδηγάς θα είναι πολύ μεγάλος. 
Από την άλλη δικά σου τα λεφτά.

19 ειμαι σχεδον, οταν λες τα σκιζουν τα πρεκια τι ενοεις; τα κλεβουν; η αληθεια το σκεφτομουν ποιο πολυ για καμια βολτα και να παω σε καποια δουλεια αν χρειαστει, δεν σκοπευω να το φορτωνω αλλα καταλαβαινω οτι δεν ειναι πρακτικο σαν αμαξι, η αληθεια ειναι οτι δεν σκοπευω να κανω χαζομαρες γιατι φοβαμαι πολυ μην γινει καμια στραβη αλλα και παλι το οτι ειμαι ασχετος ειναι αληθεια και μπορει να ειναι προβλημα.. απο θεμα υψους τι πιστευεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δει από κοντά το αμάξι όπως είπες.Προφανως δεν μπορούσες να μπεις μέσα.

Γιατί δεν πας να δεις κάποιο από κοντά όπου μπορείς να κάτσεις μέσα και να δεις αν σου ταιριάζει;;;;;;;;Για car.gr έγραψες.Εχει πολλά εκεί.

Αν είσαι όντως 1.90,λέω τώρα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mr.angelos είπε

19 ειμαι σχεδον, οταν λες τα σκιζουν τα πρεκια τι ενοεις; τα κλεβουν; η αληθεια το σκεφτομουν ποιο πολυ για καμια βολτα και να παω σε καποια δουλεια αν χρειαστει, δεν σκοπευω να το φορτωνω αλλα καταλαβαινω οτι δεν ειναι πρακτικο σαν αμαξι, η αληθεια ειναι οτι δεν σκοπευω να κανω χαζομαρες γιατι φοβαμαι πολυ μην γινει καμια στραβη αλλα και παλι το οτι ειμαι ασχετος ειναι αληθεια και μπορει να ειναι προβλημα.. απο θεμα υψους τι πιστευεις;

Εννοώ ότι συνήθως αγοράζουν τέτοια αμάξια για να πάνε με τις μπάντες και να βγάζουν την ...γούστα τους. 
Έτσι πολλά, αν όχι τα περισσότερα θα είναι πολύ ταλαιπωρημένα. Πολύ περισσότερο εάν ήταν ένα απλό supermini-hatchback της ίδιας ηλικίας/χιλιομέτρων. 

Για το ύψος, το καλύτερο είναι να ζητήσεις να μπεις σε ένα. Μόνο έτσι θα καταλάβεις πως χωράς.

• Like 1
Δημοσ.

Ως πρωήν κάτοχος (δυστυχώς αλλά...) λέω όχι για οδηγό με λιγότερο από 100χιλχλμ σε μεικτές συνθήκες... Καλά για την ηλικία δεν το συζητώ, όταν το είχα βάλει αγγελία είχα κόψει δύο τρεις πιθανούς αγοραστές <20 ετών.

Έναν τον πήγα μια βόλτα γιατί επέμενε και τελικά κατάλαβε (του έδειξα πόσο εύκολα μπορείς να το χάσεις αν είναι πρώτο αυτοκίνητο). Τελικά πήρε tigra για μερικά χρόνια.

Υ.Γ. Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι δουλειά μου και αν ο άλλος δεν τον ενδιαφέρει αν θα πάθει κάτι αλλά δεν ήθελα να το έχω βάρος στη συνείδηση μου. Τελικά το πήρε ένα παιδί κοντά στην ηλικία που το είχα πάρει κι εγώ, οδηγός 1000αρας που φάνηκε ότι το έχει και ότι θέλει να μάθει!

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mr.angelos είπε

Εννοεί πως ο μέσος κάτοχος mx5 είναι κάγκουρας και του πίνει το αίμα. Και εσύ για αυτό το θες και καλά κάνεις, αλλά καλύτερα μάθε με κάνα προσθιοκίνητο πριν πάρεις αυτό. Επίσης στην ηλικία που είσαι και δεν ξέρεις να οδηγείς, πιο πολύ σε νοιάζει να είναι λίγο πρακτικό, να πας διακοπές, να το φορτώσεις με 2-3 φίλους σου κλπ, παρά να κάνεις κωλιές με το mx5. Πισωκούνα κάμπριο πάρε σε καμία 5ετία που θα έχεις και δικά σου λεφτά να το ταΐζεις και θα έχεις μάθει και να οδηγείς

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...