Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, Burgos είπε Αν θέλεις καμπριο για 2-3 χρόνια δεν παίρνεις καμία slk με 3000 και να τη δώσεις 2500 μετά; Η μπορει να παρει τρακαρισμενο S2000
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Burgos είπε Το τι ξέρω και τι δε ξέρω μην το μαντεύεις. Για τη 2λιτρη μιλάω και γι αυτό είπα στον @ProponitisTouKanape ότι περίμενα κράξιμο για τα τέλη κι όχι για τις ζημιές αλλά οκ, αν σε ανεβάζει σαν άνθρωπο όταν μιλάς ερειστικα και τονώνει τα κόμπλεξ σου συνέχισε έτσι. Αλλιώς μάθε να κανείς διάλογο Η διλιτρη βασικα δεν υπηρχε, υπηρχε 2.3 (SLK 230) με 200 αλογα (το SLK 200 δεν ηταν ποτε διλιτρο, ηταν και ειναι απο οσο γνωριζω ακομα 1.8). Οσο για το τελευταιο κομματι δεν μπορω να κανω διαλογο με ατομα που δεν εχουν ιδεα για καποια πραγματα και δινουν και συμβουλες απο πανω (ελπιζω απλα να μην εχεις την SLK 200 μοντελο 2000 και στην πουλησαν με 180 αλογα.....). Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Salvation81
Burgos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Η διλιτρη βασικα δεν υπηρχε, υπηρχε 2.3 (SLK 230) με 200 αλογα (το SLK 200 δεν ηταν ποτε διλιτρο, ηταν και ειναι απο οσο γνωριζω ακομα 1.8). Οσο για το τελευταιο κομματι δεν μπορω να κανω διαλογο με ατομα που δεν εχουν ιδεα για καποια πραγματα και δινουν και συμβουλες απο πανω (ελπιζω απλα να μην εχεις την SLK 200 μοντελο 2000 και στην πουλησαν με 180 αλογα.....). Επειδή συνεχίζεις να το παίζεις ότι μόνο εσυ ξέρεις τα πάντα κι οι υπόλοιποι τίποτα, 1.8 slk δεν υπήρχε καν στην πρώτη γενιά. 2.0, 2.3 και 3.2. Slk 200 1.8 με τα 163 άλογα υπήρχε στη δεύτερη γενιά.
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Επειδή συνεχίζεις να το παίζεις ότι μόνο εσυ ξέρεις τα πάντα κι οι υπόλοιποι τίποτα, 1.8 slk δεν υπήρχε καν στην πρώτη γενιά. 2.0, 2.3 και 3.2. Slk 200 1.8 με τα 163 άλογα υπήρχε στη δεύτερη γενιά. Και ναι εχεις δικιο, η πρωτη γενια ηταν 2 λιτρα και οχι 1.8 (1.8 ηταν απο το 2004 μεχρι και σημερα). Προφανως καθισες και το Googlares, μπραβο σου (ειδες, αν προσπαθεις μπορεις). Εκανα λαθος λοιπον στα λιτρα, βεβαια και παλι τα 180 αλογα που αναφερες δεν υπηρχαν τοτε οποτε το αποτελεσμα πιο ειναι ακριβως;
Burgos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Και ναι εχεις δικιο, η πρωτη γενια ηταν 2 λιτρα και οχι 1.8 (1.8 ηταν απο το 2004 μεχρι και σημερα). Προφανως καθισες και το Googlares, μπραβο σου (ειδες, αν προσπαθεις μπορεις). Εκανα λαθος λοιπον στα λιτρα, βεβαια και παλι τα 180 αλογα που αναφερες δεν υπηρχαν τοτε οποτε το αποτελεσμα πιο ειναι ακριβως; Εγώ μιλάω για δίλιτρη εξαρχής. Εσυ γκουγκλαρες επειδή προφανώς κατάλαβες ότι είσαι ανίδεος για το θέμα και είδες και τα άλογα. Μπράβο τσακαλακο. Είσαι μάγκας. Καλή συνέχεια τώρα γιατί ο χρόνος που αξίζει να σπαταληθεί για αυτή τη συζήτηση έχει παρέλθει προ πολλού.
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Burgos είπε Εγώ μιλάω για δίλιτρη εξαρχής. Εσυ γκουγκλαρες επειδή προφανώς κατάλαβες ότι είσαι ανίδεος για το θέμα και είδες και τα άλογα. Μπράβο τσακαλακο. Είσαι μάγκας. Καλή συνέχεια τώρα γιατί ο χρόνος που αξίζει να σπαταληθεί για αυτή τη συζήτηση έχει παρέλθει προ πολλού. Εσυ μιλας για SLK 200 2λιτρη που ειχε 135 αλογα ενω ειπες οτι ειχε 180 (το SLK 200 Kompressor ειχε τοσα - αλλο SLK 200 και αλλο SLK 200 Kompressor - και δεν ξερω αν κανει γυρω στα 3000ε ουτως η αλλιως). Επισης τα αλογα τα ξερω πολυ καλα γιατι το 09' εψαχνα για γρηγορο καμπριο. Αντε γεια τωρα και οταν δεν ξερεις τι λες καλο θα ηταν να λες ενα "εκανα λαθος" η ενα "δεν το κατεχω" και οχι να προσπαθεις να βγεις απο πανω (που βεβαια το 135 δεν γινεται 180 οτι και να κανεις) ΥΓ: Τωρα που κοιταξα τιμες ναι κανει γυρω σε αυτα τα χρηματα, ειδες, εκανα λαθος (παντως σε 2 λιτρο χιλιες φορες να παει σε S2000, πιο σπορ και πιο παιχνιδιαρικο - βεβαια δεν κοβω να θελει να παει σε αυτοκινητο με 615ε τελη - επισης σε αυτο το Car.gr ο καθενας γραφει οτι θελει, μεχρι και μοντελο του 2000-2001 με 163 αλογα βρισκεις....). Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Salvation81
ziaba Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 1:44 ΜΜ, Odys007 είπε Απο χλμ, ισχυει ο κανονας των εως 200Κ? Το μαζντα το εχω σκεφτει, πολυ ομορφο αμαξι, το διθεσιο σκεφτομαι. Το καμπριο δηλαδη προτιμαω υφασμα απο μεταλικο; Δεν θα το φανταζομονυ ποτε, σε ευχαριστω!!! (Απο θεμα ασφαλειας, κλεβονται πιο ευκολα; Επισης γνωμη για BMW z3? Ισχυει οτι θα φαω τα χρηματα μου σε ανταλλακτικα λογω μαρκας; Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ, δεν εχετε ιδεα ποσα μαθαινω Αυτο θα το καταλαβω με τον μηχανικο που θα φερω για να του κανει ελεγχο, σωστα; Γιατι εμενα ολα ιδια μου φαινοντα στις αγγελιες (χωρια απο γρατζουνιες, κλπ). Γενικα φανταζομαι οτι εαν ειναι προσεγμενο (π.χ σαλονι), τοτε λογικα θα ειχε και καλη μεταχειρηση απο τον πρηγουμενο..σωστα; Για το Ζ3.. παίζει να χει τα πιο φτηνά ανταλλακτικά μίας και είναι κάτι μεταξύ ε36 και ε46 με κώλο απο ε30 δηλ τιμόνια, ζάντες, φρένα, κινητήρες σίγουρα ταιριάζουν ... Το Ζ το πας για πλάκα 321 άλογα ατμόσφαιρα με αλλαγή μοτέρ απο Μ3 S50🤫
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ziaba είπε Για το Ζ3.. παίζει να χει τα πιο φτηνά ανταλλακτικά μίας και είναι κάτι μεταξύ ε36 και ε46 με κώλο απο ε30 δηλ τιμόνια, ζάντες, φρένα, κινητήρες σίγουρα ταιριάζουν ... Το Ζ το πας για πλάκα 321 άλογα ατμόσφαιρα με αλλαγή μοτέρ απο Μ3 S50🤫 Και η θα σκοτωθεις την επομενη (το πιο σιγουρο αφου τα Ζ3Μ ειχαν μπλοκε διαφορικο, πιο φαρδυ πισω αξονα - αν θυμαμαι καλα - μαζι με αλλες αναρτησεις, αλλους δισκους και αλλα φρενα, και ακομα και τοτε τα ελεγαν υπερβολικα επικυνδινα) , η θα το δηλωσεις και θα πληρωνεις κανα 800αρι τελη η δεν θα το δηλωσεις και αν θα γινει η στραβη σε ΚΤΕΟ την εκατσες την βαρκα. ΥΓ: Χωρια το κοστος μηχανης, χωρια το οτι ειναι παλιες πλεον, χωρια το οτι ειναι μαμημενες, χωρια το κοστος εργασιας και ολα τα συνναφι....Και το παιδι μιλαει για αυτοκινητο που θα το κρατησει 2 χρονια και θα κανει κανα 3000αρο Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Salvation81 1
1988panos2171 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 20/8/2020 στις 11:00 ΠΜ, imr είπε Που κολανε to accent, το starlet και το μικρα με αυτα που θελει το παιδι? Ασχετο βλεπω πολλα nardi torino στην περιγραφη. Ηταν ειδικη εκδοση? Η Εχουν αλλαξει μονοι τους το τιμονι? Είναι εξοπλισμένα με τιμόνι, λεβιέ nardi Torino και όχι δεν είναι κάποια ειδική/συλλεκτικής έκδοση. Παίζει τα nardi να είναι περισσότερα από τα μη nardi 😆 1
Odys007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια το αγορασα! Τελεια κατασταση, λιγα χιλιομετρα και με hardtop. Η κουκουλα ειναι σκισμενη και ισως ο μηχανισμος να θελει λιγο "αγαπη", θα το παω αμεσα σε ανθρωπο να μου πει να το ευχαριστηθω και λιγο καμπριο!! Σας ευχαριστω για ολα! 3
Salvation81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Odys007 είπε Παιδια το αγορασα! Τελεια κατασταση, λιγα χιλιομετρα και με hardtop. Η κουκουλα ειναι σκισμενη και ισως ο μηχανισμος να θελει λιγο "αγαπη", θα το παω αμεσα σε ανθρωπο να μου πει να το ευχαριστηθω και λιγο καμπριο!! Σας ευχαριστω για ολα! Μεγεια αλλα καταλαβαινεις βεβαια πως το ολο νοημα του καμπριο ειναι η κουκουλα ετσι; Καλο το hardtop αλλα ειναι περισσοτερο για ατομα που θελουν κουπε η που ζουν σε πολυ κρυες περιοχες.
Krepalidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Το κουβαδάκι το Aygo υπονοεις με την μαλακή οροφή που είναι κλώνος με C1, 108 ή το παλιό καλό 1.800 κυβικά MR2;
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2020 στις 1:41 ΜΜ, Odys007 είπε Απο μοντελα; Γενικα παιζει Opel Astra/migra, Peugeut 206, Renault Megane. Τι ξερουμε για αυτα τα αμαξια; Περα απο το αισθητικο, με ενδιαφερει πολυ εαν καποιο ειναι γνωστο για προβληματα (μην φαω χρηματα στα σερβις) Ειχα megane coupe,το ειχα παρει απο τη νονα μου, η οποια ειχε παρει συνολικα 3 ή 4 ιδια αυτοκινητα,ολα πανω κατω με τα ιδια προβληματα. Στις 19/8/2020 στις 1:44 ΜΜ, Odys007 είπε Το καμπριο δηλαδη προτιμαω υφασμα απο μεταλικο; Δεν θα το φανταζομονυ ποτε, σε ευχαριστω!!! (Απο θεμα ασφαλειας, κλεβονται πιο ευκολα; Μη δινεις πολυ σημασια στα γραπτα αυτου που στο ειπε,ειναι λιγο μπερδεμενος γενικα. Οχι υφασμα,πρωτο και κυριοτερο η ασφαλεια ( οχι φυσικα της κλοπης,η δικη σου ασφαλεια αν τουμπαρει το οχημα ) .Επισης,μετα απο λιγο το διαφανο πλαστικο πισω γινεται χαλια,ειδικα εαν δεν εχεις να το παρκαρεις καπου. Για τις σιδερενιες σκεπες,εγω που κυκλοφορουσα ενα διαστημα με peugeot 307 ειχα πολλα τριξιματα. Δε θα σου πω ψεμματα,μεγαλη γκομενοπαγιδα τοτε το cabrio,αλλα και πολλα τα μειον του. Εισαι πιτσιρικας,θες να κανεις την κ@υλα σου,αλλα εγω θα σου προτεινα να προσπερασεις. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από StamTheMan
Salvation81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειχα megane coupe,το ειχα παρει απο τη νονα μου, η οποια ειχε παρει συνολικα 3 ή 4 ιδια αυτοκινητα,ολα πανω κατω με τα ιδια προβληματα. Μη δινεις πολυ σημασια στα γραπτα αυτου που στο ειπε,ειναι λιγο μπερδεμενος γενικα. Οχι υφασμα,πρωτο και κυριοτερο η ασφαλεια ( οχι φυσικα της κλοπης,η δικη σου ασφαλεια αν τουμπαρει το οχημα ) .Επισης,μετα απο λιγο το διαφανο πλαστικο πισω γινεται χαλια,ειδικα εαν δεν εχεις να το παρκαρεις καπου. Για τις σιδερενιες σκεπες,εγω που κυκλοφορουσα ενα διαστημα με peugeot 307 ειχα πολλα τριξιματα. Δε θα σου πω ψεμματα,μεγαλη γκομενοπαγιδα τοτε το cabrio,αλλα και πολλα τα μειον του. Εισαι πιτσιρικας,θες να κανεις την κ@υλα σου,αλλα εγω θα σου προτεινα να προσπερασεις. Πηρε ηδη το ΜΧ5........ Παντως εγω δεν ειχα ποτε θεμα με την υφασματινη οροφη του αυτοκινητου μου, αντιθετα ο απεναντι μου με την SL500 του ειχε μεινει μια εποχη μισανοιχτη η οροφη και ετρεχε στο συνεργειο. Επισης δεν εχουν ολα τα αυτοκινητα πλαστικο πισω, εμενα πχ εχει κανονικο τζαμι. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα