Salvation81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Πηγαινε σε εταιριες ενοικιασεων αυτοκινητων και κανε διαπραγματευση για 2 χρονια ποσες φορες το θελεις την βδομαδα.. χρημα μπροστα.. και θα σου ερθει πιο οικονομικα χωρις ολη αυτη την βαβουρα..!!! Ενα αμαξι που εχει κανει 200000χλμ στα 3000ευρω πιστευεις πως μηχανικα-ηλεκτρικα ειναι σε νορμαλ κατασταση? Θα φτιαχνει ο αλλος οτι χαλαει και στο τελος θα το δωσει στα 3000ε??? Στα 3000ευρω μπορεις να βρεις καλη καροτσα.. μοτερ να τραβαει απροβληματιστα.. και σασμαν οκ! Τα υπολοιπα ομως??? Καθε χρονο θα σου βγαζει και κατι.. Και μιλαμε για mx5! Σε κοστος ανταλλακτικων και εργασια δεν ειναι ιδιο οπως πχ starlet ή micra k11! Και ενας που γνωριζει δεν προκειται να στο παρει στην τιμη που θα θες εσυ..! Επισης μεχρι τελους του χρονου θα βγαλουν και τα αντιμετρα για τα παλια αυτοκινητα! Θα περνανε κτεο καθε χρονο.. Θα αυξησουν τα τελη.. και διακοπη κυκλοφοριας λογω χρονολογιας! Ξερεις ποσο θα χασουν σε εμπορικη αξια τα παλια αυτοκινητα???!!!! Το εκαναν την μια μερα, την επομενη επεσαν σαν κυβερνηση, δεν παιζει κατι τετοιο. Να δεχτω κουτσα στραβα το ΚΤΕΟ καθε χρονο (που δεν βγαζει νοημα αφου δυσκολο κατι να αλλαξει τοσο ρυζικα μεσα σε 1 χρονο), τα αλλα ολα οχι. ΥΓ: Ετσι ειχαν πει διακοπη κυκλοφοριας για αμαξια του 70-80 πριν καμια 20 ετια, ακομα στον δρομο ειναι. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Salvation81
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το εκαναν την μια μερα, την επομενη επεσαν σαν κυβερνηση, δεν παιζει κατι τετοιο. Να δεχτω κουτσα στραβα το ΚΤΕΟ καθε χρονο (που δεν βγαζει νοημα αφου δυσκολο κατι να αλλαξει τοσο ρυζικα μεσα σε 1 χρονο), τα αλλα ολα οχι. Στο εξωτερικο υπαρχει πολυ μεταχειρισμενο που καθεται! Γι αυτους παλια για μας μια χαρα! Θα τα φερουν εδω σε πραγματικα συμφερουσες τιμες(για τα ελληνικα δεδομενα) και θα σου πει παρει κατι νεοτερο..
Salvation81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Στο εξωτερικο υπαρχει πολυ μεταχειρισμενο που καθεται! Γι αυτους παλια για μας μια χαρα! Θα τα φερουν εδω σε πραγματικα συμφερουσες τιμες(για τα ελληνικα δεδομενα) και θα σου πει παρει κατι νεοτερο.. Υπαρχει μεταχειρισμενο και μεταχειρισμενο, δεν ειναι ολα τα ιδια βεβαιως βεβαιως οπως ελεγαν καποτε (και ειδικα με την κατασταση των τραπεζων και τα δανεια που τα δινουν με το τσιγκελι πλεον αυτο ειναι κατι που δεν παιζει να γινει γρηγορα).
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Υπαρχει μεταχειρισμενο και μεταχειρισμενο, δεν ειναι ολα τα ιδια βεβαιως βεβαιως οπως ελεγαν καποτε (και ειδικα με την κατασταση των τραπεζων και τα δανεια που τα δινουν με το τσιγκελι πλεον αυτο ειναι κατι που δεν παιζει να γινει γρηγορα). Κοιτα αν σου βαλει περιβαλλοντικο τελος και κτεο/ετος μονο αυτα φτανουν για να πειραξουν την εμπορικη αξια!
Salvation81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Κοιτα αν σου βαλει περιβαλλοντικο τελος και κτεο/ετος μονο αυτα φτανουν για να πειραξουν την εμπορικη αξια! ΑΝ, κατσε να δουμε (αμφιβαλλω πολυ φυσικα, ηδη μας κραζει ολη η υδρογειος για τα τελη που εχουμε, φαντασου αν βαλουν και αλλα - χωρια το ποσοι θα τα δηλωσουν παλι Βουλγαρια και Αλβανια).
vamvakoolas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 ας το κλειδωσει καποιος το θεμα...κουραζει
eMike Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Κοιτα αν σου βαλει περιβαλλοντικο τελος και κτεο/ετος μονο αυτα φτανουν για να πειραξουν την εμπορικη αξια! Τα εξηγεί ωραία εδώ ο φίλος στην αγγελία του περί εμπορικής αξίας... https://www.car.gr/30267006-volkswagen-polo-polo-1-4-tdi-bluemotion-comfrt 2
Odys007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Παιδια οχι! Τωρα που εχω λιγο πολυ καταληξει σε μαζντα μχ5 και εχω βρει μερικα τα δω τις επομενες μερες, ως κατοχοι τι εχετε να προτεινετε; Με εχουν ανησυχήσει αυτα που λενε σχετικα με την κουκουλα. Προσεχω που το παρκαρω ΟΚ, αλλα ισχυει οτι το αφηνω ξεκλειδωτο για να μην μου σπασουν την κουκουλα για να δουν τι εχω μεσα; Τα κλεβουν οντως τοσο δυσκολα (αρα θελει και αναλογη ασφαλεια κλοπης;) Σχετικα με τις αγγελιες, ειπαμε το κοιταω απο κοντα με φιλο που ξερει και μετα το παω σε συνεργεια για το τελικο ΟΚ. Γενικα με ενοχλουν τα πολλα χλμ? Εχω ενα που φαινεται σε καλη κατασταση με πολλα χλμ και ενα με λιγοτερα που φαινεται πιο κουρασμενο. Τα πολλα ειναι 230Κ χλμ.. Απο εξαρτηματα, τι χαλαει συνηθως ωστε να το εχω στο νου μου να το θελω καινουργιο/αλαγμενο; παιδια, αληθεια μολις το παρω θα σας στειλω φωτογραφια, χωρις εσας δεν θα μπορουσα!!
eMike Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Odys007 είπε Παιδια οχι! Τωρα που εχω λιγο πολυ καταληξει σε μαζντα μχ5 και εχω βρει μερικα τα δω τις επομενες μερες, ως κατοχοι τι εχετε να προτεινετε; Με εχουν ανησυχήσει αυτα που λενε σχετικα με την κουκουλα. Προσεχω που το παρκαρω ΟΚ, αλλα ισχυει οτι το αφηνω ξεκλειδωτο για να μην μου σπασουν την κουκουλα για να δουν τι εχω μεσα; Τα κλεβουν οντως τοσο δυσκολα (αρα θελει και αναλογη ασφαλεια κλοπης;) Σχετικα με τις αγγελιες, ειπαμε το κοιταω απο κοντα με φιλο που ξερει και μετα το παω σε συνεργεια για το τελικο ΟΚ. Γενικα με ενοχλουν τα πολλα χλμ? Εχω ενα που φαινεται σε καλη κατασταση με πολλα χλμ και ενα με λιγοτερα που φαινεται πιο κουρασμενο. Τα πολλα ειναι 230Κ χλμ.. Απο εξαρτηματα, τι χαλαει συνηθως ωστε να το εχω στο νου μου να το θελω καινουργιο/αλαγμενο; παιδια, αληθεια μολις το παρω θα σας στειλω φωτογραφια, χωρις εσας δεν θα μπορουσα!! Μη κοιτάς πόσα χιλιόμετρα έχει ένα αυτοκίνητο. Πολλά χιλιόμετρα δε σημαίνει κακό αυτοκίνητο ή deal breaker γενικά και δυστυχώς αυτό κυκλοφορεί πολύ εδώ μέσα. Ένα αυτοκίνητο του 2000 αν κάνει 10Κ χιλιόμετρα μόνο το χρόνο, σημερα θα έχει 200Κ..Μαθηματικά Α Δημοτικού..Πολλά είναι? Όχι, λογικά είναι, μη σου πω και λίγα. Αυτό που έχει σημασία είναι πως του έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια, πως έχει συντηρηθεί κλπ.. Θεωρώ το MX5 ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για τη χρήση που θέλεις. Οδηγικά είναι πολύ ευχάριστο, θα σου αρέσει. Για τα χρήματα που θέλεις να δώσεις, θα βρεις ένα που μάλλον θα θέλει και ένα-δυο μαζέματα. Κάποια που είναι σε πολύ καλή κατάσταση συνήθως πωλούνται λίγο ψηλότερα. Βρες ένα που να είναι σε μια "ΟΚ" γενικότερη κατάσταση, να σου αρέσει εμφανισιακά, και πάρτο... Είναι αμάξι που και ζημιά να σου βγάλει δε θα κλάψεις.. Πολλοί κάτοχοι MX5 ξεκίνησαν όπως εσύ "για κανά δυο χρόνια" και τα ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που τους έριξαν χρήματα, τα διατήρησαν σε τέλεια κατάσταση ή τα βελτίωσαν κιόλας, και μετά από περίπου 20 χρόνια τα έχουν ακόμα, έχουν πάρει άλλα για "οικογενειακά" και δε τα πουλάνε με τίποτα. 2
Odys007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eMike είπε Μη κοιτάς πόσα χιλιόμετρα έχει ένα αυτοκίνητο. Πολλά χιλιόμετρα δε σημαίνει κακό αυτοκίνητο ή deal breaker γενικά και δυστυχώς αυτό κυκλοφορεί πολύ εδώ μέσα. Ένα αυτοκίνητο του 2000 αν κάνει 10Κ χιλιόμετρα μόνο το χρόνο, σημερα θα έχει 200Κ..Μαθηματικά Α Δημοτικού..Πολλά είναι? Όχι, λογικά είναι, μη σου πω και λίγα. Αυτό που έχει σημασία είναι πως του έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια, πως έχει συντηρηθεί κλπ.. Θεωρώ το MX5 ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για τη χρήση που θέλεις. Οδηγικά είναι πολύ ευχάριστο, θα σου αρέσει. Για τα χρήματα που θέλεις να δώσεις, θα βρεις ένα που μάλλον θα θέλει και ένα-δυο μαζέματα. Κάποια που είναι σε πολύ καλή κατάσταση συνήθως πωλούνται λίγο ψηλότερα. Βρες ένα που να είναι σε μια "ΟΚ" γενικότερη κατάσταση, να σου αρέσει εμφανισιακά, και πάρτο... Είναι αμάξι που και ζημιά να σου βγάλει δε θα κλάψεις.. Πολλοί κάτοχοι MX5 ξεκίνησαν όπως εσύ "για κανά δυο χρόνια" και τα ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που τους έριξαν χρήματα, τα διατήρησαν σε τέλεια κατάσταση ή τα βελτίωσαν κιόλας, και μετά από περίπου 20 χρόνια τα έχουν ακόμα, έχουν πάρει άλλα για "οικογενειακά" και δε τα πουλάνε με τίποτα. Σχετικα με το παρκαρισμα εχεις να μου δωσεις καποιο τιπ; Οσο περισσοτερο το κοιταω, τοσο περισσοτερο το ερωτευομαι, ανυπομονώ να το οδηγησω τις επομενες ημερες. Αξιζει να κοιταξω/αγορασω για Hardtop? Οχι τοσο για την βροχη, οσο για ασφαλεια το βραδυ που θα το παρκαρω στον δρομο. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Odys007
cliobaccarra Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Πρωην κατοχος opel tigra b θα σου ελεγα να αποφυγεις το mx5. Αρκετα παλιο σκαρι και τα περισσοτερα ειναι και με γυρισμενα χιλιομετρα. Προβλημα αποτελει επισης και η κουκουλα που θα πρεπει να προσεχεις που παρκαρεις καθε φορα. Επισης η καταναλωση ειναι αρκετα μεγαλη. Επιμενω να πιστευω οτι μπορεις να βρει και opel tigra b, το δικο μου το ειχα δωσει 3000 ευρω πριν κανα χρονο, βεβαια ηθελε κατι μαζεματακια αλλα οχι κατι τρομερο για να περασει τα 500 ευρω. Συνοψη στα θετικα του tigra εναντι του mazda 1) Καταναλωση 2) Καινουργιο μοντελο(λιγοτερα χιλιομετρα) 3) Λιγοτερα κυβικα 4) Hardtop 5) Ανταλλακτικα, τα περισσοτερα ανταλλακτικα κανουν απο corsa c που ειναι γεματος ο τοπος σε αντιθεση με το mx5 που φιλος μου που το εχει και επρεπε να αλλαξει πολ/στη χρειαστει να κανουν πατεντες για να ταιριαξουν εναν απο hyundai. Η οροφη του ποτε δεν μου εβγαλε καποιο θεμα, βεβαια θα πρεπει να προσεξεις πολυ κατα την αγορα του διοτι αν ειναι τρακαρισμενο πισω μπορει να μην εχει γινει σωστη δουλεια και να εχεις θεμα. Βεβαια αυτο ισχυει για ολα τα cabrio. Επισης αυτο που θελει ελεγχο κατα την αγορα ειναι η κρεμαριερα. και τα corsa αλλα και τα tigra πασχουν εκει και πρεπει να το κοιταξεις. Εν ολιγης πολυ καλο αμαξακι το tigra, καθολου ζημιαρικο και με τιμια καταναλωση. Το μονο που με χαλουσε ηταν η ιπποδυναμη.
Salvation81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Odys007 είπε Σχετικα με το παρκαρισμα εχεις να μου δωσεις καποιο τιπ; Οσο περισσοτερο το κοιταω, τοσο περισσοτερο το ερωτευομαι, ανυπομονώ να το οδηγησω τις επομενες ημερες. Αξιζει να κοιταξω/αγορασω για Hardtop? Οχι τοσο για την βροχη, οσο για ασφαλεια το βραδυ που θα το παρκαρω στον δρομο. Πλεον δεν ασχολειται κανεις με τα ΜΧ5, χαλαρωσε. Σιγα μην κατσει ο αλλος να σου σκισει την κουκουλα για να δει τι εχεις μεσα η για να στο παρει (να το κανει τι μετα; εχει γεμισει ο τοπος ΜΧ5 πλεον). Απλα κοιτα το υφασμα να ειναι σε καλη κατασταση, πολλοι τα εχουν μεχρι και μπαλωμενα. 31 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Πρωην κατοχος opel tigra b θα σου ελεγα να αποφυγεις το mx5. Αρκετα παλιο σκαρι και τα περισσοτερα ειναι και με γυρισμενα χιλιομετρα. Προβλημα αποτελει επισης και η κουκουλα που θα πρεπει να προσεχεις που παρκαρεις καθε φορα. Επισης η καταναλωση ειναι αρκετα μεγαλη. Επιμενω να πιστευω οτι μπορεις να βρει και opel tigra b, το δικο μου το ειχα δωσει 3000 ευρω πριν κανα χρονο, βεβαια ηθελε κατι μαζεματακια αλλα οχι κατι τρομερο για να περασει τα 500 ευρω. Συνοψη στα θετικα του tigra εναντι του mazda 1) Καταναλωση 2) Καινουργιο μοντελο(λιγοτερα χιλιομετρα) 3) Λιγοτερα κυβικα 4) Hardtop 5) Ανταλλακτικα, τα περισσοτερα ανταλλακτικα κανουν απο corsa c που ειναι γεματος ο τοπος σε αντιθεση με το mx5 που φιλος μου που το εχει και επρεπε να αλλαξει πολ/στη χρειαστει να κανουν πατεντες για να ταιριαξουν εναν απο hyundai. Η οροφη του ποτε δεν μου εβγαλε καποιο θεμα, βεβαια θα πρεπει να προσεξεις πολυ κατα την αγορα του διοτι αν ειναι τρακαρισμενο πισω μπορει να μην εχει γινει σωστη δουλεια και να εχεις θεμα. Βεβαια αυτο ισχυει για ολα τα cabrio. Επισης αυτο που θελει ελεγχο κατα την αγορα ειναι η κρεμαριερα. και τα corsa αλλα και τα tigra πασχουν εκει και πρεπει να το κοιταξεις. Εν ολιγης πολυ καλο αμαξακι το tigra, καθολου ζημιαρικο και με τιμια καταναλωση. Το μονο που με χαλουσε ηταν η ιπποδυναμη. Ιπποδυναμη και κακα τα ψεματα δεν το λες "αντρικο" αυτοκινητο (σχεδον παντα γυναικα εβλεπα πισω απο το τιμονι - το πρωτο Tigra ηταν παντα πιο "αγριο" κατεμε αλλα οκ οχι cabrio). Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Salvation81
cliobaccarra Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Πλεον δεν ασχολειται κανεις με τα ΜΧ5, χαλαρωσε. Σιγα μην κατσει ο αλλος να σου σκισει την κουκουλα για να δει τι εχεις μεσα η για να στο παρει (να το κανει τι μετα; εχει γεμισει ο τοπος ΜΧ5 πλεον). Απλα κοιτα το υφασμα να ειναι σε καλη κατασταση, πολλοι τα εχουν μεχρι και μπαλωμενα. Ιπποδυναμη και κακα τα ψεματα δεν το λες "αντρικο" αυτοκινητο (σχεδον παντα γυναικα εβλεπα πισω απο το τιμονι - το πρωτο Tigra ηταν παντα πιο "αγριο" κατεμε αλλα οκ οχι cabrio). ισχυει για αυτο το αναφερω. Ας κατσει να σκεφτει αν ειναι ετοιμος θα θυσιάσει ιπποδυναμη για να παει σε κατι πιο καινουργιο με καλυτερη καταναλωση, ασφαλεια.
Odys007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Παιδια, εχω καταληξει στο μαζντα ΜΧ5 καθως και θα κανω το κομματι μου 1-2 χρονια, και απο οτι καταλαβαινω θα εχει αξια μεταπωλησης.! Οποτε, πλεον ειμαι στην φαση που ψαχνω αγγελιες και τι να προσεξω και να καταλαβω ποια σημφερει. Εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα και σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας, μαθαινω παρα πολλα για ενα θεμα που δεν ειχα ακουμπησει ποτε (κακως 😅 ) . Λαστιχα ανα 2 χρονια να εχουν αλλαχτει, επισης μου ειπαν να κοιταξω για φλαντζα και ενδειξη μηχανης. Τι αλλο μηχανικο θα προτιμησω να εχει αλλαχτει/να ειναι σχετικα καινουργιο; Εχω βρει μια αγγελια με hardtop και κουκουλα που θελει μπαλωμα (σκελετος ειναι ΟΚ) και το σκεφτομαι, το πολυ πολυ το πουλαω.. Υποσχεση, μολις το παρω ανεβαζω φωτο και οποιος θελει βολτα....dm!
Salvation81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Odys007 είπε Παιδια, εχω καταληξει στο μαζντα ΜΧ5 καθως και θα κανω το κομματι μου 1-2 χρονια, και απο οτι καταλαβαινω θα εχει αξια μεταπωλησης.! Οποτε, πλεον ειμαι στην φαση που ψαχνω αγγελιες και τι να προσεξω και να καταλαβω ποια σημφερει. Εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα και σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας, μαθαινω παρα πολλα για ενα θεμα που δεν ειχα ακουμπησει ποτε (κακως 😅 ) . Λαστιχα ανα 2 χρονια να εχουν αλλαχτει, επισης μου ειπαν να κοιταξω για φλαντζα και ενδειξη μηχανης. Τι αλλο μηχανικο θα προτιμησω να εχει αλλαχτει/να ειναι σχετικα καινουργιο; Εχω βρει μια αγγελια με hardtop και κουκουλα που θελει μπαλωμα (σκελετος ειναι ΟΚ) και το σκεφτομαι, το πολυ πολυ το πουλαω.. Υποσχεση, μολις το παρω ανεβαζω φωτο και οποιος θελει βολτα....dm! Εγω θα σου ελεγα μακρια απο μπαλωμα, δυσκολα γινεται κατι σωστο. Οσο για αξια μεταπωλησης τα ειπαμε, δεν θα το δωσεις οσο το παρεις (βεβαια κοροιδα υπαρχουν παντου οποτε ολα ειναι πιθανα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα