PavlosZaro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλημέρα σε όλες τις φορουμιοτισες και σε ολους τους φορουμιοτες! Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να πήγατε όλοι διακοπές! Λέω να πάρω ενα ταμπλετάκι τωρα αυτες τις ημέρες γιατι με το κινητό όλη μέρα στο χέρι μου βγαίνουν τα ματια λίγο. Θέλω βεβαια να το χρησιμοποιώ και για κλήσεις μέσα απο το microsoft teams για την δουλεια. Τέλος πάντων, δεν θέλω να δώσω πάνω απο 150-180 ευρώ και είδα οτι έχει αρκετές επιλογές μέχρι και σε samsung εδω το αγπημένο μου site όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι στιγμής! (https://www.you.gr/tilefonia-tablets/tablets-ana-brand/ola-ta-tablets). Έχετε καμία καλή προτασούλα? Κυρίως για κλησεις το θέλω, κανενα YouTube και λίγο σε google analytics θελω να μπαίνω λόγο δουλειάς. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δωσε κατι παραπανω η μην παρεις τιποτα, διότι με αυτο το budget ειναι σαν να πετας τα λεφτα σου στα σκουπιδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlosZaro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Και σε πόσα να πάω? Υπάρχει κάποιο συγεκριμένο που προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα