Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

πήρα πρόσφατα κινητό που δεν έχει 3.5mm audio υποδοχή, οπότε χρειάζεται κάποιος αντάπτορας για να συνδέσω ακουστικά. Έχετε κάποιες προτάσεις από κάτι που έχετε χρησιμοποιήσει;
Αναρωτιέμαι για τα εξής:
1. πρέπει να έχει DAC μέσα; Αν ναι, οι πιο φτηνές λύσεις, ακούγονται χάλια;
2. οι αντάπτορες που έχουν και έξοδο USB-C για φόρτιση δουλεύουν καλά; Πηγαίνοντας να παραγγείλω κάποιο, παρατήρησα σε κριτικές κυρίως δύο προβλήματα: (α) πολλοί παραπονιόταν ότι η φόρτιση και η έξοδος ήχου δεν δούλευαν ταυτόχρονα και (β) ότι η φόρτιση υποστηρίζει μέχρι το πολύ 1Α με αποτέλεσμα τα κινητά να μη φορτίζουν επαρκώς, πολύ αργά ή καθόλου. Έχετε κάποια εμπειρία;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alan boy είπε

Δες και αυτό. 

Είναι η επόμενη αγορά μου 

https://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&path=419&product_id=3651

3 ευρω τα 2 αν θελεις επωνυμο. εδω

Στις 19/8/2020 στις 9:02 ΜΜ, Voodooman είπε

Εγώ θα έπαιρνα αυτό.  Ακριβό, αλλά φαίνεται να κάνει δουλειά, έχει καλές κριτικές. Το παίρνεις μία φορά και ξενοιάζεις.

πανακριβο.. δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.. φανταζομαι οι περισσοτεροι απλα το θελουν για εξτα hands free.. πολλα λεφτα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alan boy είπε

Απλά από Κίνα υπολογίσε 1.5 μηνα παραδώση. Αν δε βιάζεσαι είναι καλή η τιμή 

με τα νεα δεδομενα καουν απο 20 εως 80 μερες! παρηγγειλα κατι πραγματακια και μου ηρθαν σε 14 μερες, ενω περιμενω αλλα απο το φλεβαρη!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...