kinezos69 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Ο γιός μου θα είναι φοιτητής τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Έχει αυτή την στιγμή CU καρτοκινητό που είναι δηλωμένο στο όνομα μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) μπορεί τον ίδιο αριθμό να τον μετατρέψω σε φοιτητικό ή πρέπει να πάρω και καινούργιο? 2) υπάρχει πρόβλημα που είναι στο όνομά μου? 3) μπορεί η μετατροπή να γίνει προτού βγει το πάσο πχ με την εκτύπωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στο ανάλογο τμήμα? 4) τι πιστεύετε να μείνει στην vodafone ή να πάει σε άλλη εταιρεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, kinezos69 είπε Ο γιός μου θα είναι φοιτητής τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Έχει αυτή την στιγμή CU καρτοκινητό που είναι δηλωμένο στο όνομα μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) μπορεί τον ίδιο αριθμό να τον μετατρέψω σε φοιτητικό ή πρέπει να πάρω και καινούργιο? 2) υπάρχει πρόβλημα που είναι στο όνομά μου? 3) μπορεί η μετατροπή να γίνει προτού βγει το πάσο πχ με την εκτύπωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στο ανάλογο τμήμα? 4) τι πιστεύετε να μείνει στην vodafone ή να πάει σε άλλη εταιρεία? 1) μπορεί να κάνει το ίδιο αριθμό φοιτητικό, συνήθως δίνουν μαζί με το πάσο καινούργιο φοιτητικό αριθμό αν θες να ενεργοποιήσεις. 2) ναι πρέπει να γίνει μεταβίβαση στο όνομα του. 3) όχι, τουλάχιστον για cu απαιτείται πάσο, στην cosmoteτο το κάνουν με ταυτότητα και όχι με πάσο. 4) γνώμη μου είναι αν έχει dual sim κινητο να έχει μια cu και μια whats up, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Γιατί θα επωφελείται από τις πρόσφορες, τα λεπτά και τα mb της κάθε εταιρίας που μπαίνουν κάθε μηνά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Αυτή τη στιγμή τα φοιτητικά καρτοκινητα CU είναι πραγματικά value for money ! Μακάρι να παραμείνουν ετσι. Στο λέει κάποιος με δύο παιδιά φοιτητές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2) όχι δεν απαιτείται να είναι στο όνομα του. Της αδερφής μου είναι στο δικό μου όνομα, με πάσο δικό της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2020 στις 10:28 ΠΜ, kinezos69 είπε Ο γιός μου θα είναι φοιτητής τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Έχει αυτή την στιγμή CU καρτοκινητό που είναι δηλωμένο στο όνομα μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) μπορεί τον ίδιο αριθμό να τον μετατρέψω σε φοιτητικό ή πρέπει να πάρω και καινούργιο? 2) υπάρχει πρόβλημα που είναι στο όνομά μου? 3) μπορεί η μετατροπή να γίνει προτού βγει το πάσο πχ με την εκτύπωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στο ανάλογο τμήμα? 4) τι πιστεύετε να μείνει στην vodafone ή να πάει σε άλλη εταιρεία? Μιας που τα ερωτήματα αυτά έχουν ήδη απαντηθεί, προσωπικά αυτό που έχω να συμπληρώσω είναι πως καλό θα ήταν αν έβγαζε και την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, ώστε να εκμεταλλευτεί το bonus ανανέωσης που δίνει. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από pluss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα