sambouar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Το ένα link είναι από Κυκλάδες και το άλλο από ebay, για αυτό το έγραψα. Ευχαριστώ για την προσφορά.Για να είμαι ειλικρινής θα προσπαθήσω να πάω σε κάποια καινούρια μηχανή αν βρω κάποια καλή ευκαιρία αλλιώς θα σκεφτώ σοβαρά την περίπτωση της μεταχειρισμένης (και φυσικά τη δική σου προσφορά).
babisskg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, sambouar είπε Το ένα link είναι από Κυκλάδες και το άλλο από ebay, για αυτό το έγραψα. Ευχαριστώ για την προσφορά.Για να είμαι ειλικρινής θα προσπαθήσω να πάω σε κάποια καινούρια μηχανή αν βρω κάποια καλή ευκαιρία αλλιώς θα σκεφτώ σοβαρά την περίπτωση της μεταχειρισμένης (και φυσικά τη δική σου προσφορά). Στην διάθεση σας όποτε χρειαστεί . 1
thanasis019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και τραβάω κι εγω φωτο τη μικρη, θα πρότεινα την Α6000 η 5100 αν βρεις, αλλά με ενα σταθερό και φωτεινό φακό πχ sigma, για να τραβάς και μέσα φωτογραφίες χωρίς φλας. Γιατι μεχρι κάποια ηλικία σε μωρό δε χρησιμοιείς φλας. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από thanasis019 1
bc00l Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 και αργότερα χλωμο να τον αφήνει με το φλας λογικά θα τρέχει μακριά με το που δει την μηχανη
sambouar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μπορεί να κλείσει το θέμα κάποιος admin. Τελικά αγόρασα μεταχειρισμένη από συμφορουμίτη, μια Canon M100. Καλές λήψεις σε όλους μας 😀 1
babisskg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, sambouar είπε Μπορεί να κλείσει το θέμα κάποιος admin. Τελικά αγόρασα μεταχειρισμένη από συμφορουμίτη, μια Canon M100. Καλές λήψεις σε όλους μας 😀 Καλορίζικη και καλές λήψεις ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα