Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, TR-909 είπε

Κάποιος που να το έχει παίξει να μας πει άποψη?

εγω το πηρα γιατι ηθελα να παιξω το neighbourhood

ειμαι αρκετα ψηλα τωρα ,

ALL-STAR 3

• Drop beats and perform in The Neighborhood
  • Show-Off Tier 4 Emotes now available
  • Pick up a BMX bike at Wheels
  • Add murals to yoru MyCOURT
  • Nothing Easy – Hard fouls at the rim boost your team’s Takeover in The Neighborhood

τρομερο παιχνιδι και gameplay

αλλα θελω το 21...

μια μερα θα γινω legend, ειναι θέμα χρόνου εαν εχεις χρόνω και θεμα συμπαικτών

https://www.instant-gaming.com/en/games/steam/ lower prices 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, leros2004 είπε

και κερασάκι σε αυτά που έγραψες, η μαγική 3η περίοδος που ο κομπιούτερας δεν χάνει σουτ, κλέβει και παίρνει rebound ακατάπαυστα
και στον αντίποδα η δική σου ομάδα έχει μεταμορφωθεί σε:
evripiotis-1.jpg

το έχεις παίξει το game?

η απλα είπες να κράξεις και να σχολιάσεις, όπως κάνει πάντα εδώ μέσα... (διαβάζοντας  μόνο τα review )

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Triple_HR21 είπε

το έχεις παίξει το game?

η απλα είπες να κράξεις και να σχολιάσεις, όπως κάνει πάντα εδώ μέσα... (διαβάζοντας  μόνο τα review )

Είναι προσωπική εμπειρία, μιλάς σε άνθρωπο που είχε πάρει Playstation PS3 μόνο και μόνο για το 2Κ, φυσικά την επόμενη χρονιά άρχισε να το βγάζει και για PC. Είμαι τυχερός το ξέρω....  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, geophi είπε

Έπαιξα ένα offline match και 4 online. Σε σύγκριση με το NBA 2K14 και το NBA 2K16 που είναι τα αγαπημένα μου, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι το παιχνίδι είναι επιεικώς άθλιο. Πιο πολύ με απογοήτευσε η αργή απόκριση στις κινήσεις των παικτών, οι "ρομποτικές κινήσεις" και το δύσκολο σύστημα layup και καρφωμάτων. Επίσης τα αυτόματα συστήματα επίθεσης που χρησιμοποιώ επιτυχημένα στα προηγούμενα NBA 2K, σε αυτό είναι σχεδόν άχρηστα. Ίσως αν αφιερώσω περισσότερο χρόνο να μάθω τον χειρισμό να αρχίσει να μου αρέσει. Αλλά επαναλαμβάνω ότι σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, αυτή πραγματικά με απογοήτευσε από την αρχή, συγκρίνοντας επίσης και τα γραφικά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αποτελούν βελτίωση από την έκδοση του 2016. Πάντως τα 4 ευρώ δεν τα έκλαψα.

Ταυτίζομαι σε όλη την επιχειρηματολογία..

spacer.png

Δημοσ.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι με εκατομμύρια πωλήσεις παγκόσμια.

Δεν έχει νόημα να κάτσει ο καθένας να πει αν του αρέσει ή όχι για τα 4€ που το δίνουν σήμερα όταν κάτι εκατομμύρια κόσμος το έχει πάρει στα 70 και έχει φάει πολλαπλάσια ingame...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Themos3 είπε

και έχει φάει πολλαπλάσια ingame...

Δε μπορώ να καταλάβω πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι κάποιος για να πληρώσει ingame στο παιχνίδι αυτό.

Λίγο στοιχειώδες sniping  στην αγορά να κάνεις και να σκαμπάζεις απο 2-3 βασικά απο τα υπεραναλυτικότατα tutorial βλέπεις αμέσως τη διαφορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, momotis είπε

Δε μπορώ να καταλάβω πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι κάποιος για να πληρώσει ingame στο παιχνίδι αυτό.

Λίγο στοιχειώδες sniping  στην αγορά να κάνεις και να σκαμπάζεις απο 2-3 βασικά απο τα υπεραναλυτικότατα tutorial βλέπεις αμέσως τη διαφορά.

Για πολύ κόσμο παγκόσμια τα 50-100-200-300€ είναι ρέστα για να κατσει να κανει sniping...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

εγω το πηρα γιατι ηθελα να παιξω το neighbourhood

ειμαι αρκετα ψηλα τωρα ,

ALL-STAR 3

• Drop beats and perform in The Neighborhood
  • Show-Off Tier 4 Emotes now available
  • Pick up a BMX bike at Wheels
  • Add murals to yoru MyCOURT
  • Nothing Easy – Hard fouls at the rim boost your team’s Takeover in The Neighborhood

τρομερο παιχνιδι και gameplay

αλλα θελω το 21...

μια μερα θα γινω legend, ειναι θέμα χρόνου εαν εχεις χρόνω και θεμα συμπαικτών

https://www.instant-gaming.com/en/games/steam/ lower prices 

Δε νομίζω οτι θα φτάσεις εύκολα legend σε αυτη τη χρονική στιγμή.

Θα δείς αισθητή μείωση στο neigbourhood σε λίγο διάστημα λόγω του 21.Είκασία κάνω γιατι είχα ενα παρόμοιο θέμα στο 19.

Δες το demo σε λίγες μέρες και θα αποφασίσεις,εφόσον το παίζεις σωστά ξεκίνα το και σωστά χρονικά.

18 ώρες πριν, TR-909 είπε

Κάποιος που να το έχει παίξει να μας πει άποψη?

΄Οπως τα είπε ο σύντροφος geophi,που κουβαλάει ήδη 5 παιχνίδια στην πλάτη,πάρε το 2κ16 είναι καλύτερο και με τα ίδια γραφικά!

Spoiler

H όχι?

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

Καλησπερα, αγόρασα το παιχνίδι μέσω προπληρωμένης κάρτας στην οποία φαίνεται και η συναλλαγή αλλά στήν βιβλιοθήκη και στίς αγορές μου στο app δεν το βλέπω. Ξέρει κανείς τι γίνεται σ αυτή τη περίπτωση?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexx είπε

Καλησπερα, αγόρασα το παιχνίδι μέσω προπληρωμένης κάρτας στην οποία φαίνεται και η συναλλαγή αλλά στήν βιβλιοθήκη και στίς αγορές μου στο app δεν το βλέπω. Ξέρει κανείς τι γίνεται σ αυτή τη περίπτωση?

Μιλησε με το τμημα του support/υποστηριξης τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...